Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Світлодіодна гірлянда Роса 5м 50led холодний білий колір Ava

Оцінка користувачів 5/5
на основі 4 відгуки
  • Відгуки про товар продавця StarLight
  • Алла П***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Довжина проводу з лампами: 5. Кількість джерел світла: 50. Колір світіння: Холодний білий

Дякую Продавцю, дякую Розетці!)
    Чудова гірлянда, працює від USB, батарейок. Також гарний бонус - наявність пульту та ціна зі знижкою)
    Поки що все працює, сподіваюся і надалі буде радувати!
    Замовила ще одну, нажаль, знижка трохи менша. Враховуючи ціну-якість; вважаю покупку вдалою))

Переваги:
    Довжина; можливість роботи гірлянди через USB; пульт
    Недоліки:
    Поки що не виявили
    • Продавець  StarLight

• Богдан П***

Все чудово працює, режими перемикаються, пульт - це дуже зручне доповнення. Працює як від батарейок так і від банки

Переваги:
    Завдяки пульту та живленню від батарейок зручно використовувати як нічник
    Недоліки:
    Поки не виявлено
    • Продавець  StarLight

• Анна
    Продавець: New_today. Довжина проводу з лампами: 5. Колір світіння: Жовтий

Вона світиться ТІЛЬКИ від батарейок. Ніякого порту юсб в ній немає.

• Гусак С***
    Відгук від покупця. Продавець: New_today. Довжина проводу з лампами: 10. Колір світіння: Жовтий

Для моїх цілей - костюм ялинки на НР корпоративі - ідеально

Переваги:
    Тоненька, може світитись від юсб (розеткки) і батарейок
    Недоліки:
    Поки не знайшла, можливо швидко перетреться