Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Хімічна грілка, туристична грілка для тіла, рук, ніг Warm Touch Pad, 20 пар K-11-325

Оцінка користувачів 4.2/5
  • Відгуки про товар продавця INNOVATION COSMETICS
  • Юрий Т***

Отлично.

• Продавець  INNOVATION COSMETICS

Дякуємо за відгук. Користуйтесь із задоволенням!

• Анна А***
    Відгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS. Призначення: Для ніг

Поки що найкаща грілка з тих, які я купувала. Дуже тішить, що українська. Сподіваюсь, якість збережеться і надалі.

Переваги:
    Швидко починає гріти, довго гріє

Дякуємо за Ваш відгук

• Сергей Т***
    Відгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS. Призначення: Для ніг

Старі. Гріють максимум двігодини.

• Продавець  INNOVATION COSMETICS

Дякуємо за коментар та хочемо звернути Вашу увагу, що грілки мають строк придатності - 4 роки. Уточніть, будь ласка, як саме використовували грілки? Грілки активізовуються при контакті із киснем. Якщо грілку використовують у взуття і не гріє, то потрібно розутися/розшнуруватися/дати доступ кисню на 3-5 хв, тоді грілка знову активується та нагрівання відновиться.
      З кожної партії ми беремо контрольні зразки та перевіряємо, усі партії відповідають заявленим характеристикам - до 8 годин нагрівання при контрольованих умовах.

• Сергей Т***

Я знаю як їх правильно використовувати. Прийшли вон такі як на фото.

• Галина П***
    Відгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS. Призначення: Для ніг

Дуже хороша річ,тепло держить 7-8 годин.дуже дякую за швидку доставку та гарне пакування

Дякуємо за зворотний зв'язок

• Наталія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS. Призначення: Для ніг

Якісний товар. Доставили швидко.

• Продавець  INNOVATION COSMETICS

Дякуємо за відгук. Бажаємо приємного користування!

• Юлія Л***
    Відгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS. Призначення: Для ніг

У мене тепло трималось трохи більше 8 годин.
    Ми були в горах. Я приклеїла грілки до шкарпеток, бо вустілки не витягаються у взутті. Ходити було трохи не зручно, може, тому що розташувала якось не там...але ми вже повертались...то на підйомнику мене вони гарно виручили і потім ми вже ходили спокійно, по рівнинах, то жити можна було

Переваги:
    Гарно гріють, прилипають добре до тканини
    • Продавець  INNOVATION COSMETICS

Вдячні, що ділитесь досвідом використання!

• Діна Т***

Дійсно гріють. Легко в застосуванні

• Продавець  INNOVATION COSMETICS

Дякуємо за зворотний зв'язок!

• Михайло
    Відгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS. Призначення: Для ніг

купував по прийнятній ціні, зігрівають впродовж 7-8 годин, є піковий проміжок тепловіддачі

Переваги:
    добре гріють
    Недоліки:
    не виявлено
  • Денис П***
    Відгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS. Призначення: Для ніг

Ці грілки вже перевірені. Вночі рятують. Цього разу взяв собі та побратиму.

• Продавець  INNOVATION COSMETICS

Дякуємо за відгук та прийміть, будь ласка, також нашу вдячність і побажання якнайшвидше повернутися з перемогою

• Денис П***
    Відгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS. Призначення: Для ніг

Дружина взяла на пробу. Каже, що перечитала всі коментарі і обрала саме ці. Гріють добре. Будемо брати більше штук.

Переваги:
    Теплі
    Недоліки:
    Не знайшов
    • Продавець  INNOVATION COSMETICS

Дякуємо, що обираєте нас! Будьте здорові та в теплі!

• Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS. Призначення: Для ніг

Замовляю вдруге, тапер ще для кума)
    Грілки дійсно класні за таку ціну, виконують свою функцію.
    Приліпають до одягу та гріють ту частину тіла яку потрібно в моєму випадку це ноги.
    В упаковці 20 пар грілок. Нагріваються швидко.

Переваги:
    Гріють, є наліпка для одягу, положили пробнік.
    • Продавець  INNOVATION COSMETICS

Дякуємо за відгук. Хай гріють Вас та кума!!

• Людмила М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Призначення: Для ніг

Продавець поклав інші грілки. Сьогодні вирішила використати, а вони нагрілися і почали надуватися, прийшлось зняти. Тепер боюся брати інші.

Переваги:
    Гріють.
    Недоліки:
    Поклали інші неякісні грілки

Такий ефект може спостерігатися якщо великий перепад температури чи просто занадто великий доступ повітря. Оскільки виділення тепла відбувається внаслідок звичайної хімічної реакції з окиснення заліза, на її перебіг має вплив багато супутніх факторів, одними з головних є – доступ кисню, вологість, а також рухливість. Якщо ж доступ кисню надмірний – то температура грілки стає вищою, але тривалість реакції меншою.

Найоптимальніший варіант зачекати поки почнеться реакція і тоді вкласти грілку у взуття. Тоді за рахунок тиску тіла вона і не роздується і у взутті не такий великий доступ повітря, отже не буде сильно розігріватися і відповідно буде довше працювати.

• Микита М***
    Відгук від покупця. Продавець: Harmony-Market. Призначення: Для ніг

По морозам - мастхэв. По отключению тепла - согреет. У меня хорошо греет часа 3-4. Но ГРЕЕТ. Первую пробу прилепил сразу на тело и чуть не получил ожог. Наклеить под свитер, положить в карман куртки - самое то. Жаль, что времени работы меньше заявленного, но всё равно буду искать ещё.

Переваги:
    Греет. Если на ноги прилепить, то более чем жарко.
    Недоліки:
    "До 8ми часов" - это явно преувеличение.
    • Продавець  Harmony-Market

Дякуємо за відгук. Оскільки виділення тепла відбувається внаслідок звичайної хімічної реакції з окиснення заліза, на її перебіг має вплив багато супутніх факторів, одними з головних є – доступ кисню, вологість, а також рухливість. Якщо доступ кисню мінімальний – реакція пригальмовується або ж може і зовсім зупинитися, і відновитися лише коли доступ кисню знову стане достатнім. Якщо ж доступ кисню надмірний – то температура грілки стає вищою, але тривалість реакції меншою. Надмірна вологість в місці розташування хімічної грілки також скорочує час реакції з виділення тепла.

• Ольга К***
    Відгук від покупця. Продавець: Harmony-Market. Призначення: Для ніг

Заявлені 8 годин не працюють, 5-6 від сили.

• Продавець  Harmony-Market

Випробування тривалості реакції з вивільнення тепла проводяться виробником в стабільних та контрольованих умовах, при використанні хімічних грілок в «польових умовах» час роботи та температура нагріву грілки можуть відрізнятися, зважаючи на вплив різних факторів, зокрема таких як доступ кисню, вологість, а також рухливість.

• Прищепа А***

Греют слабо,хватает на 2-3 часа максимум

Переваги:
    Нету
    Недоліки:
    С заявленных 8 часов,греют макс.3(

• Прищепа А***

Как полтзовался?достал с упаковки,стрисил и немножко розмял грелку она полежала 3-5 минут,начинает она где-то уде через минуту греть я жду время которое указал,одеваю под первый носок сверху второй и в обувь греет 2-3 часа и все,пробовал так же на другие части тела цеплять,греют ну 3 часа максимум,что еще описать?

Оскільки виділення тепла відбувається внаслідок звичайної хімічної реакції з окиснення заліза, на її перебіг має вплив багато супутніх факторів, одними з головних є – доступ кисню, вологість, а також рухливість. Якщо доступ кисню мінімальний – реакція пригальмовується або ж може і зовсім зупинитися, і відновитися лише коли доступ кисню знову стане достатнім. Якщо ж доступ кисню надмірний – то температура грілки стає вищою, але тривалість реакції меншою. Надмірна вологість в місці розташування хімічної грілки також скорочує час реакції з виділення тепла. Також, для максимального продовження реакції компоненти хімічної грілки повинні періодично переминатися стопою, що само собою відбувається при активному русі, якщо ж людина знаходиться в малорухливому стані – це також може скорочувати час реакції з виділення тепла.

• Татьяна И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Призначення: Для ніг

Чудові грілки. Найкращі які я використовувала.

Дякуємо за Ваш відгук

• Констянтин І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Призначення: Для ніг

Нормальні грілки.Поможуть хлопцям на передку.

Дякуємо за відгук. Бажаємо приємного користування!

• Валерій Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Призначення: Для ніг

Доброго дня. Замовляв дані грілки. Перша коробка була якісна, гріли дуже добре, немає ніяких нарікань. Друге замовлення прийшло дуже неякісне. Негріють взагалі, ледь ледь теплі. Розчарований, буду замовляти у іншого продавця.

• Анжела К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Призначення: Для ніг

Гарно грїє.Не 8 годин,але десь на 5-6 годин вистачає.Раджу.

Переваги:
    Діцсно працює.
    Недоліки:
    Немає.

Дякуємо за відгук. Грілки активізовуються при контакті із киснем. Якщо грілку використовують у взуття і не гріє, то потрібно розутися/розшнуруватися/дати доступ кисню на 3-5 хв, тоді грілка знову активується та нагрівання відновиться.

• Юлія В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Призначення: Для ніг

Все як в описі. Дякую за швидше реагування.

Дякуємо за Ваш коментар!

• Илья А***
    Відгук від покупця. Продавець: Harmony-Market. Призначення: Для ніг

Кожна друга виявилася надірвана, порошок тримається лише за рахунок захисної плівки для клейкого шару, якщо плівку зняти то з усіх країв сипиться. Ті що цілі гріють години 4

Недоліки:
    Брак
    • Продавець  Harmony-Market

Дякуємо за зворотний зв'язок. Напишіть в приватні повідомлення продавцю для врегулювання питання

• Евгений Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Harmony-Market. Призначення: Для ніг

Греет. Долго. Даже много.
    Когда ходишь начинает жарить.

Дякуємо за відгук

• Наталья Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Призначення: Для ніг

Мой солдат говорит :"НОРМ"

Дякуємо за відгук!

• Анастасія
    Відгук від покупця. Продавець: Harmony-Market. Призначення: Для ніг
    Переваги:
    Чудове обслуговування, швидка доставка, якісний товар, буду замовляти ще.
    • Продавець  Harmony-Market

Дякуємо, що обираєте нас та чекаємо на Вас знову

• Марина З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Призначення: Для ніг

Що я хочу сказати, брали пачку горілок. Прставщик брехун і положив замість 20 пар - 10. Грілки для військового, немає у вас не совісті ні честі....я сподіваються що те що вкрали у нас вам не принесе добра(((

Переваги:
    Недоліки:
    Обманюють

Доброго дня. Зв'яжіться з нами, будь ласка! Ймовірно під час комлектації сталася помилка, за що ми вибачаємось! Все виправимо!

• Марина З***

Як з Вами зв'язатися?

• Світлана А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Призначення: Для ніг

Брали грілки для військових, поки ще не тестували

Вдячні, що обираєте нас!

• Богдана

Підкажіть будь ласка як вони в користуванні, бо також хочу взяти військовим велику партію, буду вдячна за відповідь