Відгуки покупців про Хімічна грілка, туристична грілка для тіла, рук, ніг Warm Touch Pad, 10 пар K-11-397
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS. Призначення: Для ніг
Свою функцію виконують, з іншими порівняти не можу. На морозі - 20 у взутті протримали десь години 4. Зручно використовувати у взутті.
- Переваги:
- Підходять для взуття
Дякуємо за відгук. Користуйтесь із задоволенням!
- Олеся К***Відгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS. Призначення: Для ніг
Замовляю не вперше,і цього разу з ними щось не те. Відсутня липучка.
При контакті з повітрям вздуваються на м'ячик. Хоча в назві заявлено для тіла, рук, ніг. Ці тільки для рук, хоча попередні були універсальні . Назву поміняйте і не вводьте в оману.
Свою функцію виконують і претензій до виробника нема.- Продавець INNOVATION COSMETICS
Дякуємо за відгук. Користуйтесь із задоволенням!
- Надія Я***Відгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS. Призначення: Для ніг
Доступна ціна, гарна якість. Гріють добре і зручно носити. В деяких грілках дуже відчутно якісь камінчики і незручно з ними у взутті, а в цих грілках - саме цієї компанії такого немає. Я задоволена
- Переваги:
- Ціна/якість !
Дякуємо за відгук. Користуйтесь із задоволенням!
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS. Призначення: Для ніг
Замовила 29 листопада, отримала лише 5 грудня. Надзвичайно довга обробка замовлення, ледве встигли доїхати до шкільного збору на фронт. Оскільки замовлення не для себе, не випробовувала, візуально відповідає опису, кількість правильна.
- Недоліки:
- Дуже довга обробка замовлення
- Продавець INNOVATION COSMETICS
Дякуємо за відгук, вибачте за незручності! Та хочемо звернути Вашу увагу, що при оформленні Ви обрали доставку на точку видачі Розетка. Термін даного виду доставки складає 5-7 днів від дати відправки. Ця інформація була зазначена.
- Анна В***Відгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS. Призначення: Для ніг
Я хочу поділитися нашою історією і окремо надати позитивний відгук цій компанії.
Почну звісно з грілок - мій чоловік задоволений.
Звісно він каже що час залежить від активності, тобто якщо активно чимось займатися то вони використовуються швидше, якщо більш спокійний режим, то їх вистачає на довше. Також після того як відбувається реакція спікання часто він може ще раз їх розм'яти і знову використовувати.
Але головне у нашому співробітництві з компанією виявилися саме людяність. Так вийшло що я замовила грілки минулого року, але в той момент їх не зміг ніхто частини вже забрати з пошти. І вони повернулися назад.
Психологічно в той момент мені було не нагадувань і розмов про повернення якоїсь частини грошей, тощо. Спокійніше стало вже в кінці січня, і я якось розуміла що це вже доволі пізно спробувати вияснити що там з нашими грілками. Посоромилась писати.
Але прийшла наступна зима. Я знову вирішила замовити грілки саме тут. Паралельно попросила додати мені якусь кількість з попереднього замовлення, якщо я така можливість, враховуючи що вони повернулися.
А мені віддали їх всі тобто ті що були сплачені минулого року. Але попросили на майбутнє так не затягувати з вирішенням питань повернень. Я навіть зараз це розказую і в мене сльози вдячності. Я знаю що я не одразу написала свій відгук, Але я точно знала що я це обов'язково маю зробити. Бо вважаю що це неймовірне ставлення до наших хлопців.
Дякую вашому колективу
І бажаю, щоб ці грілочки допомогли зігрітися якмога більшої кількості людей.- Переваги:
- Ціна, обслуговування, людяність, якість
- Продавець INNOVATION COSMETICS
Величезне вам спасибі! Такі відгуки, як Ваш, надихають нас і підтверджують, що ми робимо щось дуже правильне!
- Богдан М***Відгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS. Призначення: Для ніг
Гріють добре, но тупо вздуваються коли виймаєш з упаковки
- Продавець INNOVATION COSMETICS
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS. Призначення: Для ніг
Замовили бо побратими чоловіка кажуть, що ці грілки найкращі.
- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
- Вікторія К***Відгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS. Призначення: Для ніг
Дуже класні ! Якісні , тонкі , дієві !!! Липнуть круто , гріють чудово !!!
- Переваги:
- Тонкі , надійно липнуть.
- Недоліки:
- Дуже сильно липнуть
- Продавець INNOVATION COSMETICS
Дякуємо за відгук. Користуйтесь із задоволенням!
- Марина К***Відгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS. Призначення: Для ніг
Супер!
Довелося на морозі стояти на похоронах.
Дуже допомогли ці грілки. Поклали у чоботи і в кармани.
Не замерзли!
Супер!- Переваги:
- Працює. Не замерзли на вулиці у мороз. Довго гріють
- Продавець INNOVATION COSMETICS
Дякуємо, що обираєте нас! Бережіть здоров'я та грійтеся!
- Анічка Б***Відгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS. Призначення: Для ніг
Непогана,але заявлені вісім годин не гріє, 4 години хороша,комфортна температура,після починає падати і десь через 6 годин вже грілка холодна
- Переваги:
- Гріє
- Недоліки:
- Недовго
- Продавець INNOVATION COSMETICS
Дякуємо за відгук. Зверніть увагу, що при описаних ефектах варто дати більший доступ кисню та максимальне нагрівання відновиться
- Леся Б***Відгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS. Призначення: Для ніг
Беру не вперше. Грілки прекрасно працюють в суворих умовах передової, в окопах, рятуючи хлопців від переохолоджень та обморожень. Дякую виробнику за якість та завжди швидку доставку. Буду і надалі замовляти.
- Переваги:
- Прекрасно зігрівають.
- Продавець INNOVATION COSMETICS
Вдячні, що обираєте нас!
- Вадим С***Відгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS. Призначення: Для ніг
Грілки працюють, гріють протягом всього заявленого часу
- Продавець INNOVATION COSMETICS
Дякуємо за зворотній зв'язок!
Купляла братові -захиснику.
Задоволений. Дякую усім причетним до виготовлення і доставки товару.- Продавець INNOVATION COSMETICS
Дякуємо, що обираєте нас!
Хорошої якості хімічні грілки, купую їх не вперше. Все надійно запаковане, доставка швидка.
- Продавець INNOVATION COSMETICS
Дякуємо, що обираєте нас! Хай гріють Вас :)
- Вікторія С***Відгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS. Призначення: Для ніг
Найкращі рекомендації!!!
Товар дуже гарної якості, супер зігріває.
Продавцю дякую велике за подарунок!!!- Продавець INNOVATION COSMETICS
Дякуємо за відгук. Бажаємо приємного користування!
Дуже шкода грошей.Ледве відчутне тепло, але ні через 5 хв,ні через 15, ні через 30, а тільки через 1,5 години вже в приміщенні, на вулиці взагалі не відчула. Взяла одразу 2 упаковки, шкодую, ще і продавець дуже довго доставляв товар - 11 днів! (це вдвічі довше ніж посилка з-за кордону. Не рекомендую ні товар, ні продавця!!!
- Переваги:
- відсутні
- Недоліки:
- не відповідає характеристикам
- Продавець INNOVATION COSMETICS
Дякуємо за зворотний зв'язок та хочемо зауважити, що ймовірно Ви не вірно використовували грілки. Для того, щоб почалася реакція нагруву грілку потрібно винути із вакуумного упакування та гарно струсити, щоб складові грілки вступили в реакцію із кислородом. Також доступ до кислороду має бути постійний, тобто при щильно зашнурованих ботинках нагрів буде меншим. Щодо доставки, в акційний період комплектація займає до 5 днів та, ймовірно, Ви обрали доставку на точку видачі Розетка, яка займає 5-7 днів, тому вийшло 11 днів. Вибачте за незручності! Працюємо над покращенням.
- ДіанаВідгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS. Призначення: Для ніг
На фронті це дуже потрібна річ, зима там дуже холодна(. Беру грілки від цього бренда бо тут хороша якість та хороша ціна. Ну і великий плюс, що це наш виробник.
- Переваги:
- якість, акційні пропозиції
- Продавець INNOVATION COSMETICS
Вдячні за відгук!
- ЛіліяВідгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS. Призначення: Для ніг
Грілка дуже швидко температуру. Чудово зігріває. Я дуже задоволена. Замовлення отримала швидко.
- Переваги:
- Швидко нагріваються
- Продавець INNOVATION COSMETICS
Вдячні за зворотний зв'язок. Бережіть себе!
Прекрасний засіб, щоб зігрітись в холодну пору. Грілки випробували в екстремальних умовах окопів тому точно можу сказати, що це необхідна річ. Однозначно буду замовляти ще і щиро рекомендую.
- Переваги:
- Приємне тепло, яке зберігається досить довго.
- Продавець INNOVATION COSMETICS
Дякуємо за відгук, хай зігрівають!
Грілки якісні, відповідають опису на сторінці товару. Відкривати саше потрібно уже перед самим використанням. Продавець поклав ще невеличкий подарунок.
- Переваги:
- Безпечна, всі компоненти натуральні
- Продавець INNOVATION COSMETICS
Дякуємо за відгук. Бажаємо приємного користування!
- ДашуляВідгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS. Призначення: Для ніг
Дякую за якісний товар! Взяли на пробу. Відправили гріти наших захисників, скоро буду замовляти більшу кількість
- Продавець INNOVATION COSMETICS
Вдячні за зворотний зв'язок та замовлення
- Анастасія Б***Відгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS. Призначення: Для ніг
Я купила хімічну грілку для мого тата, який зараз захищає нашу країну. Він дуже задоволений якістю! Грілка швидко нагрівається, тримає тепло до 8 годин і зручно кріпиться до одягу. Ідеальне рішення для холодних днів. Рекомендую всім!
- Продавець INNOVATION COSMETICS
Дякуємо, що обираєте нас для того, щоб грілки зігрівали наших захисників! Папі здоров'я та мужності!
- АлінаВідгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS. Призначення: Для ніг
Швидко нагріваються. Кожна пара дуже якісно упакована в міцний поліетилен. В саше 2шт. Інструкція є на кожній упаковці.
- Переваги:
- Якість, часто знижки і можна придбати по дуже хорошій ціні
- Продавець INNOVATION COSMETICS
Вдячні за зворотний зв'язок
- Євгенія Б***Відгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS. Призначення: Для ніг
Швидка доставка. Хороший і перевірений продавець. Брала для військових, всі залишились задоволені.
Гріють 8 годин, зручне пакування і використовування. в упаковці 2шт. Дуже раджу. Якість перевірена.- Переваги:
- Все супер
Дякуємо, що обираєте нас!
- МаргаритаВідгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS. Призначення: Для ніг
Гарна якість, швидка доставка, надійна упаковка, тому замовляю для військових.
- Переваги:
- Активується повітрям. Є клейкий шар. Довго зберігає тепло.
- Недоліки:
- Немає.
- Продавець INNOVATION COSMETICS
Дякуємо, що обираєте нас!
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS. Призначення: Для ніг
Замовляю не вперше, грілки чудово виручають в холодні ночі
- Переваги:
- Гріють, коли перестає гріти потрібно дістати щоб був контакт з повітрям і ще гріють декілька годин.
- Продавець INNOVATION COSMETICS
Дякуємо, що обираєте нас! Користуйтесь та бережіть себе!
- Денис П***Відгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS. Призначення: Для ніг
Грілки дуже виручають. Беру періодично. вже не вперше. В цей раз не встиг сфотографувати, одразу передав туди де потрібно
- Переваги:
- Зігрівають
- Продавець INNOVATION COSMETICS
Дякуємо за те, що обираєте нас! Раді, що грілки допомогають!
- Ирина Б***Відгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS. Призначення: Для ніг
Перевірила грілку . Працює п'ять годин точно .Розумію все залежить від температури навкруги..але п'ять годин теж добре ....Але як буде працювати в реальні холоди не знаю ,хлопці обіцяли відгук.
- Недоліки:
- Не виявили
- Продавець INNOVATION COSMETICS
Дякуємо за відгук, хай зігрівають!
- Алексей Т***Відгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS. Призначення: Для ніг
Хороші!
- Продавець INNOVATION COSMETICS
Дякуємо за відгук, хай зігрівають Вас!
- эльмира т***Відгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS. Призначення: Для ніг
Посилку отримали,хлопці нададуть відгуки пізніше.
Прохання до продавця,якщо хочете зробити презент/подарунок то хай це буде не прострочений продукт !!!- Переваги:
- Продавець INNOVATION COSMETICS
Дякуємо за відгук та чекаємо на зворотній зв'язок. Також зверніть увагу, що на товарах друкується дата виготовлення, а строк придатності прописаний текстом.
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS. Призначення: Для ніг
Протестував їх не у взутті, а під кофту. Розігріваються швидко, гріють добре, грілі 4-5 годин. Один раз витягував, приблизно через 2-3 години, потрусив на повітрі, і знов під кофту. Ті що я тестував чомусь роздулися як повітряні кульки, може бути не зручно якщо їх руздуе у взутті. Було таке у когось?
- Переваги:
- Гріються добре, дуже швидко розігріваються
- Продавець INNOVATION COSMETICS
Дякуємо за відгук. При доступу повітря в грілці починається хімічна реакція з виділенням тепла , яке через мікро отвори має виходити. Якщо надулася потрібно зробити кілька десятків дирочок типу голкою , щоб тепло виходило. Дирочки мають бути малесенькі, щоб вміст не висипався. На грілці є клей, який робить її самоклеючою, можливий такий варіант, що в дирочки попав надлишок клею. В цьому нічого страшного немає, свою функцію вона буде виконувати. Чим більше доступу повітря тим краще буде гріти.
Виконують свою функцію, в упаковці 10 пар грілок. Гріють нормально, не печуть. Нагріваються досить швидко. Грілка оснащена текстильною лепучкою, добре приліпає до одягу.
На чергування - якраз. Дуже мерзнуть палці ніг - з цією грілкою забув про таку проблему. Коли тепло пропадає достав щоб пішла реакція з повітрям. І ще вистачило на пару годин.
Зі своїми функціями справляється.- Переваги:
- Приліпає до одягу, гріють.
- Продавець INNOVATION COSMETICS
Дякуємо за відгук. Користуйтесь із задоволенням і хай Вам завжди буде тепло!
- Марія Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Призначення: Для ніг
Греют хорошо, около 8 часов!
- Алла М***Відгук від покупця. Продавець: Harmony-Market. Призначення: Для рук
Я думала це фабричний товар, а на вид якась дешевка.Ні фірменної упаковки,ні логотипу,ні інструкції. Прийшла коробка і в ній насипом ці грілки.
- Переваги:
- Не дорогий
- Недоліки:
- Гріє годин 4-6
- Продавець Harmony-Market
Вдячні за відгук та хочемо зауважити, що дійсно товар фабричний, проте через наплив замовлень та тяжкі погодні умови було прийнято рішення відправляти в прозорих пакетах. Із інструкцією можете ознайомитися в описі товару.
- Сергій З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Призначення: Для ніг
Одна з десяти приїхала з пошкодженим пакуванням - відпрацьована
- Недоліки:
- Пошкодження
Дякуємо за відгук. Шкода, що сталася така неприємність! Для врегулювання питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки
- Юрій Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Призначення: Для ніг
Пакування розпаковане, всередині вкладено інший товар
- Недоліки:
- замовляв грілки для ніг (не вперше), прийшов інший товар для рук
Зверніть, будь ласка, увагу на всі фото в розділі опис. Дані грілки отримали нове упакування, яке є в галереї для Вашого ознайомлення. Був оновлений дизайн пакування, тому вигляд грілок може відрізнятися від попередніх.
Це лише зміна зовнішнього вигляду. Якість, тривалість тепла та функціональність не змінились