Відгуки покупців про Гнучка мідна гірлянда на батарейках та USB РОСА крапля 50LED CHR 5м теплий-білий

Оцінка користувачів 5/5
  • Ирина П***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Довжина проводу з лампами: 5. Кількість джерел світла: 50. Колір світіння: Теплий білий

Гірлянда супер, на мою маленьку ялиночку саме те що треба. Атмосфера затишку завдяки їй забезпечена

Переваги:
    Ціна, робота від батарейок
    Недоліки:
    Не помітила
    • Продавець  StarLight

Ірино, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Діана Л***

Чудова гірлянда, створює чудову атмосферу✨ Все як у описі)

• Продавець  StarLight

Діана, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Сергей М***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Довжина проводу з лампами: 5. Кількість джерел світла: 50. Колір світіння: Холодний білий

Все как в описании товара, продавцу спасибо рекомендую

• Продавець  StarLight

Сергій, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Артем П***

Покупали на подарок бабушке, очень классный и яркие гирлянды, дают классный вид и атмосферу дома)

• Продавець  StarLight

Артем, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!

• Катерина Р***

Дуже прикро, але я шукала гірлянду саме на мідному проводі, а отримала звичайну на алюмінієвому ((( Тепер доведеться знову шукати, знову замовляти, чекати, поки доїде, і я вже не впевнена, що гірлянда встигне доїхати до свята... Дуже неприємна ситуація. Сподіваюсь, хоч гроші повернуться швидко. Поправте опис товару, пліз.

Переваги:
    Нормальна гірлянда с батарейками та usb.
    Недоліки:
    Колір не відповідає заявленому
    • Продавець  StarLight

Дякуємо за зворотній зв'язок та вибачаємось за незручності.