- Катерина Г***Відгук від покупця. Продавець: В побуті. Довжина проводу з лампами: 3.3. Кількість джерел світла: 300. Колір світіння: Різнобарвний
Товар не відповідає опису
Колір гірлянди відрізняється від картинці - Виктория Т***Відгук від покупця. Продавець: В побуті. Довжина проводу з лампами: 3.3. Кількість джерел світла: 300. Колір світіння: Різнобарвний
Товар очень понравился.
- Переваги:
- Светит ярко и красиво
- Недоліки:
- Лилия З***Відгук від покупця. Продавець: В побуті. Довжина проводу з лампами: 3.3. Кількість джерел світла: 300. Колір світіння: Різнобарвний
Все супер
- Переваги:
- Працює все
- Недоліки:
- Татьяна З***Відгук від покупця. Продавець: В побуті. Довжина проводу з лампами: 3.3. Кількість джерел світла: 280. Колір світіння: Різнобарвний
Сгорела после полугода эксплуатации
- Сергій Д***Відгук від покупця. Продавець: В побуті. Довжина проводу з лампами: 3.3. Кількість джерел світла: 280. Колір світіння: Різнобарвний
Дуже рекомендую
- Переваги:
- Файна штука дуже гарно
дякуємо ,що обрали нас!
- Ганна К***Відгук від покупця. Продавець: В побуті. Довжина проводу з лампами: 3.3. Кількість джерел світла: 280. Колір світіння: Різнобарвний
Гірлянда сподобалась, різнокольорова, яскрава, досить якісна, не має неприємного запаху, велика, відповідає заявленим на сайті розмірам, має багато режимів, в комплекті також пульт. Працює від розетки або павербанку.
- Переваги:
- Яскрава, велика
дякуємо ,що обрали нас!
- Тетяна З***Відгук від покупця. Продавець: В побуті. Довжина проводу з лампами: 3.3. Кількість джерел світла: 280. Колір світіння: Різнобарвний
Дуже гарна. Дякую за святковий настрій.
- Переваги:
- Легко кріпиться
Дякуємо ,що обрали нас!
- Анна И***Відгук від покупця. Продавець: В побуті. Довжина проводу з лампами: 3.3. Кількість джерел світла: 280. Колір світіння: Різнобарвний
Гірлянда дуже подобається. Яскрава. Створює святкову атмосферу.
- Переваги:
- Працює від розетки і від USB, зручні гачки, дріт до розетки достатньо довгий, пульт вже з батарейкою.
- Недоліки:
- поки не знайдено)
- Продавець В побуті
Дякуємо,що обрали нас!
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: В побуті. Довжина проводу з лампами: 3.3. Кількість джерел світла: 280. Колір світіння: Різнобарвний
Позавчора поставив, сьогодні вже перестала працювати. До 5 годин пропрацювала разом за 2 вечора, максимум. Образливо перед святом. Демонтувати, повертати в магазин, шукати іншу, якщо не буде простого швидкого обміну.
Чекаю відповіді продавця.- Переваги:
- Красива
- Недоліки:
- Недовго красива
- Максим
Питання так і не вирішено.
Як повернути товар? - Продавець В побуті
питання вирішено,надіслали нову гирлянду!
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: В побуті. Довжина проводу з лампами: 3.3. Кількість джерел світла: 280. Колір світіння: Різнобарвний
Отработал и закончил работать 25декабря 2023 года -вот такая история .Качество що маємо те маємо
- Переваги:
- Недоліки:
- Даже до нового года не дотянуло
- Євгенія С***Відгук від покупця. Продавець: В побуті. Довжина проводу з лампами: 3.3. Кількість джерел світла: 280. Колір світіння: Різнобарвний
дякую всім, хто писав відгуки, гірлянда супер, яскрава та атмосферна.
складається з 10 ланцюжків, має декілька режимів блимання та декілька варіантів яскравості (самі кольори незмінні).- Продавець В побуті
Дякуємо,що обрали нас!
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: В побуті. Довжина проводу з лампами: 3.3. Кількість джерел світла: 280. Колір світіння: Різнобарвний
Зроблена якісно, пульт працює. Зручні гачки для кріплення гірлянди. Шнур від горлянки аж 3 метри,що рідкість, та не потрібен подовжувач. 8 режимів освітлення, можно зробити яскравіше і пригасити яскравість.
Дякуємо ,що обрали нас!
- Дмитро В***Відгук від покупця. Продавець: В побуті. Довжина проводу з лампами: 3.3. Кількість джерел світла: 280. Колір світіння: Різнобарвний
Швидко доставили, гірлянда сподобалась
- Переваги:
- Гарно виглядає, яскрава, гнучка і тому можна регулювати висоту + довгий провід дістає до розетки. Зручно вішати на гачки і керувати з пульта
Дякуємо ,що обрали нас!
- Анастасия К***Відгук від покупця. Продавець: В побуті. Довжина проводу з лампами: 3.3. Кількість джерел світла: 280. Колір світіння: Різнобарвний
Дуже сподобалася гірлянда ,світить яскраво ,нарікань і проблем немає ,все якісно і чітко ,пульт працює ,дуже зпцчнр і гарно
- Переваги:
- Дуже яскрава ,8 режимів ,працює від пульта
- Недоліки:
- Поки не знайшла
- Продавець В побуті
Дякуємо ,що обрали нас!
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: В побуті. Довжина проводу з лампами: 3.3. Кількість джерел світла: 280. Колір світіння: Різнобарвний
Гирлянда супер, яркая , поднимает настроение. Именно такая, как я хотела. Очень удобно, что есть крючки . Ну и конечно плюс, что работает от юсб.
- Переваги:
- Яркая, красивые цвета , юсб
- Ирина В***Відгук від покупця. Продавець: В побуті. Довжина проводу з лампами: 3.3. Кількість джерел світла: 280. Колір світіння: Різнобарвний
Очень яркая и красивая!
Четко на наше окно)
Пока недостатков не увидела. Посмотрим сколько прослужит)- Переваги:
- Яркая, интересная, хорошо легла на окно. Не висит огрызком)
- Недоліки:
- Пока не заметила
- Инна С***Відгук від покупця. Продавець: В побуті. Довжина проводу з лампами: 3.3. Кількість джерел світла: 280. Колір світіння: Різнобарвний
Головна мета одразу ж розмотати. А далі тільки підключити і насолоджуватися ️ Є пульт, можна перемикати режими, та включати або вимикати. Дуже зручно. Та й те що можна підключити через павер банк, не потрібні батарейки.
- Переваги:
- Дуже яскраві, і виглядають супер
- Інна К***Відгук від покупця. Продавець: В побуті. Довжина проводу з лампами: 3.3. Кількість джерел світла: 280. Колір світіння: Різнобарвний
Дуже гарна і яскрава. Точно, як на фото. Якість супер. Задоволена.
- Продавець В побуті
Дякуємо ,що обрали нас!
- Анатолій Г***Відгук від покупця. Продавець: В побуті. Довжина проводу з лампами: 3.3. Кількість джерел світла: 280. Колір світіння: Різнобарвний
Якісь сподобалось. Племінник дуже задоволений.
- Переваги:
- Завдяки краплинам і прозорою ізоляцією, виглядає дуже ефектно. Нема нічого зайвого.
- Недоліки:
- Не виявлено.
- Светлана О***Відгук від покупця. Продавець: В побуті. Довжина проводу з лампами: 3.3. Кількість джерел світла: 280. Колір світіння: Різнобарвний
Гирлянда отличная.Все работает,как от повербанка,так и от заряди от телефона.
Пульт с батарейкой. Переключает 9 режимов. Крючки удобно закрепить.
Всё хорошо. Яркая. Разноцветная.- Переваги:
- Штора.Цена.
- Недоліки:
- Ольга М***Відгук від покупця. Продавець: В побуті. Довжина проводу з лампами: 3.3. Кількість джерел світла: 280. Колір світіння: Різнобарвний
Гарна гірлянда, все працює
- Світлана М***Відгук від покупця. Продавець: В побуті. Довжина проводу з лампами: 3.3. Кількість джерел світла: 280. Колір світіння: Різнобарвний
Дуже гарна гірлянда
- Переваги:
- Пульт ДК, багато режимів, регулювання яскравості. Живлення від USB.
- Недоліки:
- Не працює один червоний діод. Але то не критично.
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: В побуті. Довжина проводу з лампами: 3.3. Кількість джерел світла: 280. Колір світіння: Різнобарвний
Чудова
- Переваги:
- Ціна, якість, краса
- Недоліки:
- Даніїл Ч***Відгук від покупця. Продавець: В побуті. Довжина проводу з лампами: 3.3. Кількість джерел світла: 280. Колір світіння: Різнобарвний
Все чудово, але один червоний діод не працює, трішки поганить вигляд, але не критично.
- Переваги:
- Яскрава, зручна, вистачило на все вікно
- Недоліки:
- Не працює пару діодів на різних стрічках
- Альона К***Відгук від покупця. Продавець: В побуті. Довжина проводу з лампами: 3.3. Кількість джерел світла: 280. Колір світіння: Різнобарвний
Дуже гарно та стильно виглядає гірлянда.
Зручне кріплення, завдяки гачкам.
Дякую) - НатальяВідгук від покупця. Продавець: В побуті. Довжина проводу з лампами: 3.3. Кількість джерел світла: 280. Колір світіння: Різнобарвний
Понравилась гирлянда!!! Красивая, яркая!
- Переваги:
- Красивая!
- Вікторія Б***Відгук від покупця. Продавець: В побуті. Довжина проводу з лампами: 3.3. Кількість джерел світла: 280. Колір світіння: Різнобарвний
Отримала. Щось як упустила, що вони на крючках, але нічого. Мені подобається
- Юлія П***Відгук від покупця. Продавець: В побуті. Довжина проводу з лампами: 3.3. Кількість джерел світла: 280. Колір світіння: Різнобарвний
Гірлянда відповідає повністю своїй характеристики, на вікні виглядає дуже красиво.
- Переваги:
- Підключення від USB
Дякуємо ,що обрали нас!
- Юлия Ш***Відгук від покупця. Продавець: В побуті. Довжина проводу з лампами: 3.3. Кількість джерел світла: 280. Колір світіння: Різнобарвний
Дуже гарно. Коли немає світла, працює від павербанку,в кімнаті достатньо світла.
дякуємо, що обрали нас!
- Люба Р***Відгук від покупця. Продавець: В побуті. Довжина проводу з лампами: 3.3. Кількість джерел світла: 280. Колір світіння: Різнобарвний
Замовленням задоволення
дякуємо, що обрали нас!
- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: В побуті. Довжина проводу з лампами: 3.3. Кількість джерел світла: 280. Колір світіння: Різнобарвний
Кайфова штука. Рекомендую.
- Переваги:
- ЮСБ, довжина
- Недоліки:
- Трішки боюсь моменту коли доведеться її змотувати :)
- Продавець В побуті
Дякуємо ,що обрали нас!
Змотувати дуже просто ,кожну стрічку по окремості і зафіксувати тим самим дротиком,по часові трішки затратно,про те наступного року ви з легкісттю зможете її повісити знову.
- Уже к***Відгук від покупця. Продавець: В побуті. Довжина проводу з лампами: 3.3. Кількість джерел світла: 280. Колір світіння: Різнобарвний
Купил на праздник - понравилась и взрослым и детям.
Теперь даже если выключат свет в НГ - гирлянда будет светить и создавать праздничное настроение )))
Красиво светит, хорошо (эстетично) выглядит, качественно сделана. Много режимов, которые можно выставлять/переключать с пульта. Яркость регулируется. Подключить можно от блока питания в розетке и от пауэр-банка.
При этом потребление очень малое. Спасибо! - ЮИВідгук від покупця. Продавець: В побуті. Довжина проводу з лампами: 3.3. Кількість джерел світла: 280. Колір світіння: Різнобарвний
Отлично! И красиво, и светло.
- Уже к***
8 - по количеству кнопок на пульте
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: В побуті. Довжина проводу з лампами: 3.3. Кількість джерел світла: 280. Колір світіння: Різнобарвний
Отримав вчасно.
- Переваги:
- Працює від павербанка . Світить яскраво .
- Недоліки:
- Не можна вибрати лише один колір .
- Светлана К***Відгук від покупця. Продавець: В побуті. Довжина проводу з лампами: 3.3. Кількість джерел світла: 280. Колір світіння: Різнобарвний
Гирлянда - супер! Дуже яскрава, освітлює всю кімнату!
- Переваги:
- Багато світла, працює і від павербанку, і від мережі. Є 8 режимів та вибір яскравості. Можна регулювати довжину.
- Недоліки:
- Ірина З***Відгук від покупця. Продавець: В побуті. Довжина проводу з лампами: 3.3. Кількість джерел світла: 300. Колір світіння: Теплий білий
Неймовірна річ!
Дуже яскрава, багато режимів, переключати можна як пультом, так і кнопкою на самій гірлянді. Є гачки для кріплення.
Споживає дуже мало електроенергії, за 4 години роботи від павербанка використала заряду менше, аніж одна зарядка телефону.
Під час відключень світла дуже корисна річ - чудово освітлює кімнату, використовуючи при цьому малу кількість заряду