Відгуки покупців про Чохол-акумулятор XON PowerCase для iPhone X/XS 5000 mAh Чорний (PCBS1110062B 2087)
- Станіслав К***Відгук від покупця. Продавець: Beta Store
Класна штука!!!
- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: Beta Store
Відреагували зразу, гарантія 1 рік, усе супер, подзвогили з резетки все вирішили і я відіслав по гарантії вони подивились і через неділю написа що не вмені проблема а в браковці, запропонували повернути гроші або поміняти я вибрав поміняти буду далі користуватись чихлом, так що працюють швидко і відмінно, за що дякую
- Переваги:
- Все швидко вирішили
- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: Beta Store
Проходив місяць рівно і все більше не працює, нагрівається дуже швидко в районі зарядки і чути горілив в районі кнопки, батарея також хватало на півтори зарядки так що 6000мА тут нема, неможу рекомендувати даний чихол так як він невідповідає дійсності(((
- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: Beta Store
Усе підійшло відмінно і працює також все добре, чихлом задоволений а остальне час покаже, дякую продавцю
- Роман Р***Відгук від покупця. Продавець: Beta Store
Верхня захисна кришка після перших застосувань віддавалась на своїх фіксаторах тому що пластмасова і заставити телефон у такий чохол є проблемою. Все інше норм. Використовується без верхньої кришки. Тримається. Допомагає дотягти до вечора при інтенсивній експлуатації без підзарядки.
- Переваги:
- Додаткова батарея.
- Недоліки:
- Жорсткий пластик