Відгуки покупців про Подарунковий набір шовкового догляду за тілом з дерев'яним шкребком Hillary Perfect Silk Body Care + Gua Sha: Кремовий скраб-антистрес + Крем-гель для душу + Крем для рук та нігтів + Зволожувальний лосьйон-бустер M-11-382
- Іванна Г***Відгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS
Найкращий набір на осінньо-зимовий період, крем для рук і нігтів гарно зволожує, так як і бустер для тіла! Скраб робить шкіру неймовірно гладенькою, особливо в поєднанні із деревʼяним скребком та крем-гелем для душу!
- Переваги:
- Чудовий набір, який вміщує все найнеобхідніше
- Наталія З***Відгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS
Шикарний набір, всім дівчатам рекомендую! На подарунок також супер ідея! Все запаковано в гарну подарункову коробку. Хороша підбірка засобів. Дякую продавцю!
- Переваги:
- Гарна якість косметики, класне пакування
- Недоліки:
- Їх немає
- Продавець INNOVATION COSMETICS
Дякуємо за відгук. Бажаємо, щоб результат від використання Вас також порадував!
- Вікторія Ч***Відгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS
Я дуже задоволена цим чудовим набором. Вся продукція дуже якісна, замовляю не вперше. Запах дуже приємний, я в захваті, всім раджу!)
- Продавець INNOVATION COSMETICS
Дякуємо за зворотній зв'язок та бажаємо, щоб результат від використання косметики HILLARY завжди викликав у Вас захоплення!
- Вікторія П***Відгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS
Ідеально підходить для подарунка!
Пакування преміум, наповнення продумане, знадобиться і сподобається кожній панянці.
Косметика гарної якості (перевірена особисто, скраб то моя безальтернативна любов)
Відомий український бренд.- Переваги:
- Пакування, вміст
- Продавець INNOVATION COSMETICS
Дякуємо, що обираєте нас щоб радувати дорогих людей :)
- Наталія С***Відгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS
Шикарний набір! Гарне пакування, класне наповнення, а запах ммммм… Чудова ідея для подарунку. Однозначно рекомендую.
- Переваги:
- Гарне пакування, приємний аромат, якісне наповнення.
- Сергій Л***Відгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS
Сам не використовував. Проте замовлення виконано без зауважень. Дякую.
- Продавець INNOVATION COSMETICS
Дякуємо за зворотній зв'язок та бажаємо, щоб результат від використання косметики HILLARY теж викликав у Вас захоплення!
- Вікторія Ч***Відгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS
Чудовий набір, мені дуже сподобався, а запах це щось неймовірне, хочеться зʼїсти)))
Я у захваті!)- Переваги:
- Чудовий запах
- Продавець INNOVATION COSMETICS
Дякуємо за відгук. Користуйтесь із задоволенням!
- Олена Ю***Відгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS
Замовила цей набір і дуже ним задоволена. В комплексі всі продукти зробили мою шкіру настільки ніжною. Рекомендую і точно буду замовляти ще.
- Переваги:
- Гарне упакування, якісні продукти, дійсно виконують свою функцію.
- Продавець INNOVATION COSMETICS
Дякуємо за відгук. Користуйтесь із задоволенням!
- Крістіна С***Відгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS
Чудовий набір, є все необхідне для якісного та приємного догляду за шкірою в домашніх умовах. Давно хотіла солі такий набір з дерев'яним ручним масажером, тому дуже задоволена і рекомендую всім!
- Переваги:
- Гарна ціна, швидка доставка, якісна продукція
- Продавець INNOVATION COSMETICS
Дякуємо за Ваш відгук. Користуйтесь із задоволенням :)
- Яніна Л***Відгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS
Чудовий набір. Гарна подарункова упаковка. Все на висоті. Іменинниця була задоволена і власне продукцією, особливо скарбом для тіла.
- Переваги:
- Чудовий набір.
- Лапина Д***Відгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS
Гарна упаковка, особливо добре для подарунку .
Але не всі засоби сподобалися.
Почну з хорошого. Скраб класний, хоч і пролився поки дійшла посилка (але це питання швидко вирішили). Приємний запах і шкіра після нього ніжна.
Гель для душу теж має приємний і легкий аромат. Добре піниться. Шкребок зручний і стильний.
Із поганого.
Що крем для рук, що лосьйон для тіла мають не приємний запах запрілого рушника. Хоч і шкіра м'яка після використання, але хочеться при цьому пахнути, а не воняти.- Переваги:
- Скраб, гель, шкребок
- Недоліки:
- Крем, лосьйон
- Продавець INNOVATION COSMETICS
Дякуємо за Ваш відгук та хочемо зауважити, що сприйняття ароматів є суто індивідуальним. Також воно може змінюватися в залежності від циклу, внутрішніх та зовнішніх обставин
- Людмила Н***Відгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS
Гарний набір! Все доречне, гарної якості!
- Переваги:
- Гарна якість та кількість за розумні кошти
- Позовикова В***Відгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS
Почну з того, що упаковка дуууже гарна. Спокійно можна дарувати людині, яка знається на якісній косметиці.
У наборі:
Скраб. Дрібний, маслянистий, зі свіжим та приємним запахом. Зволожує і делікатно очищає шкіру.
Дерев'яний скребок гуаша. Непогано оброблений, упакований у замшеву сумочку. Інформації про такі скребки багато в інтернеті, потрібна регулярність у застосуванні
Лосьйон для тіла. Дуже економний. Впитується моментально, ефект видно відразу
Крем для рук. Приємна текстура, по кутикулі видно ефект відразу. Я наношу на ніч.
Гель для душа. Брала повторно, мені він підійшов. Добре піниться, немає почуття стягнутості після душу.
У комплекті це все чудовий подарунок, як на вигляд, так і за змістом.- Переваги:
- Пакування, гарний склад косметики