- СергійВідгук від покупця. Продавець: ГОСТИНЕЦЬ
Дуже класна рятівна річ для паркету.
- Переваги:
- Не слизький
- Продавець ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Сергій. Дякуємо, що поділились своїм враженням про килимок. Раді, що змогли Вам допомогти.
- Олександр Ч***Відгук від покупця. Продавець: ГОСТИНЕЦЬ
Користуємось вже 4 місяця, діти добряче катаються стільчиками по ньому, поки все ціле тільки подряпини від стільчика ( але для цього він і існує)!
- Продавець ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Олександр. Дякуємо за позитивний відгук, що поділились своїм досвідом користування килимком. З нетерпінням чекаємо на нові замовлення.
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: ГОСТИНЕЦЬ
Чудовий килимок. Купляла і під крісло, і щоб під стіл було. Чудове обслуговування і консультація.
- Переваги:
- Оптимальний розмір, товщина, якість
- Недоліки:
- Не виявила
- Продавець ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Ірино. Дякуємо, що поділились своїм враженням. Обіцяємо й надалі Вас радувати якістю та гарним сервісом.
- Олена М***Відгук від покупця. Продавець: ГОСТИНЕЦЬ
користуємось тиждень, все ок, швидка доставка
- Продавець ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Олено. Дякуємо за залишений відгук. Нам дуже приємно , що Ви оцінили оперативність нашої роботи.
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: ГОСТИНЕЦЬ
Чудовий магазин, ввічливий продавець, швидка доставка і суперовий килимок! Все сподобалось до дрібниць
- Продавець ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Людмило. Дякуємо, що поділились своїм враженням. Нам дуже приємно, що Ви отримали позитивні емоції . Такі відгуки надихають нас працювати ще краще.
- Наталія С***Відгук від покупця. Продавець: ГОСТИНЕЦЬ
Супер! Якість, зовнішній вигляд, обслуговування - все просто супер! Попередній килимок прослужив десь 4 роки. Цей на порядок кращий. Прозорий як сльоза. Дуже гарно виглядає на підлозі. Особливе дякую менеджеру Інні - все гарно розповіла, дуже ввічливо. Ви найкращі! Дякую!
- Переваги:
- Тонкий, прозорий, дуже гарно прилягає до підлоги!
- Продавець ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Наталія. Дуже вдячні за такі теплі слова. Радіємо, що у Вас залишились тільки приємні емоції. Такі відгуки надихають нас працювати ще краще.
- Віктор Л***Відгук від покупця. Продавець: ГОСТИНЕЦЬ
Чудовий килимок під комп’ютерне крісло.
- Продавець ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Віктор. Дякуємо, за відгук. Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволені покупкою.
- Татьяна Г***Відгук від покупця. Продавець: ГОСТИНЕЦЬ
Дякую Інні за кваліфікований супровід мене як клієнта. Товар якісний, за розмірами все супер, доставка швидка.
- Продавець ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Тетяно. Дякуємо , що поділились своїм відгуком. Нам дуже приємно знати, що Ви залишились задоволені товаром та якістю обслуговування у нашому магазині.
- Дарія Т***Відгук від покупця. Продавець: ГОСТИНЕЦЬ
Чудовий килимок, купувала під дитяче ліжечко на колесах. Ліжечко стало їздити тихіше та не псує паркетну підлогу. Дівчина менеджерка відповіла на усі питання. Швидка та комфортна доставка.
- Переваги:
- 100% виконує описані функції
- Недоліки:
- Не недолік, а скоріше побажання: якщо було б матове покриття теж було б супер)
- Продавець ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Дарія. Вдячні Вам , що поділилися своїми враженнями про наш магазин. Нам дуже приємно, що Ви отримали позитивні емоції від покупки.
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: ГОСТИНЕЦЬ
Килимок хороший, добре захищає підлогу.
- Переваги:
- Виконує своє призначення.
- Недоліки:
- За місяць користування так і не розправилися краї, стоять горбочком.
- Продавець ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Наталія. Дякуємо, що поділилися своїм відгуком. Дуже приємно, що Вам сподобався килимок.
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: ГОСТИНЕЦЬ
Чудовий килимок, чудова робота менеджерки
- Переваги:
- Великий, міцний
- Продавець ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Дмитро. Дякуємо за залишений відгук. Дуже приємно, що Ви залишились задоволені нашим сервісом.
- ВіталійВідгук від покупця. Продавець: ГОСТИНЕЦЬ
За свою ціну хороший варіант зберегти свою підлогу від зношення компʼютерним кріслом
Я задоволений вибором і дякую продавцю за оперативну доставку!- Переваги:
- Ціна, якість килимка, швидка доставка
- Продавець ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Віталій. Вдячні за відгук. Приємно, що Ви задоволені покупкою.
- Назар Ф***Відгук від покупця. Продавець: ГОСТИНЕЦЬ
Класний килимок, свою основну функцію захисту підлоги виконує
- Переваги:
- Якісний
- Недоліки:
- Не повністю прилипає до паркетної дошки
- Людмила М***Відгук від покупця. Продавець: ГОСТИНЕЦЬ
Все добре.Дуже задоволена товаром, обслуговуванням та швидкою доставкою.Дякую.