- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: ФазаЛайт
Швидко доставили, працює, стандартні балончики підходять. Все топ.
- Валентина С***Відгук від покупця. Продавець: ФазаЛайт
Все чудово. Швидке відправлення.
- Иван З***Відгук від покупця. Продавець: ФазаЛайт
Оперативно доставили, все соответствует описанию!
- Катерина С***Відгук від покупця. Продавець: ФазаЛайт
Швидко приїхало,легкий у використанні!
- Сергей Х***Відгук від покупця. Продавець: ФазаЛайт
Отлично
- Мартинюк М***Відгук від покупця. Продавець: ФазаЛайт
Все працює. Добре, що немає дна. Не збирається сміття
- Переваги:
- 100 . Ціна 100
- Недоліки:
- Поки 0
- Сергей П***Відгук від покупця. Продавець: ФазаЛайт
Прийшла на розетку. Все як у описі. На свої кошти добра річ.
- Переваги:
- Дешево і працює.
- Недоліки:
- Бува не с першого разу балон защьолкується
- Дмитрий Х***Відгук від покупця. Продавець: ФазаЛайт
Спасибо.Все как в аптеке.
- Переваги:
- Быстро
- Недоліки:
- Хотелось бы ещё подарок.
- Ольга О***Відгук від покупця. Продавець: ФазаЛайт
Добре
- Сергей Ш***Відгук від покупця. Продавець: ФазаЛайт
Отримав в Розетці за це великий плюс, запаковано добре і ще заводська упаковка. По самій плитці є незначні недоліки в якості сборки. А саме газовий катридж не притискае взагалі на фото видно( виришюється пасатижами) Не по центру комфорки знаходиться розсікач теж видно по фото.
А так все працює- Переваги:
- Коштує недорого, виконує свої функції
- Недоліки:
- Якість сборки на 3
- Litvinov A***Відгук від покупця. Продавець: ФазаЛайт
За ці гроші - піде .
- Переваги:
- Недорога. Компактна.
- Недоліки:
- Жиденький метал корпусу. І пластик у валізку пожаліли ( як холодець )
- ВасилийВідгук від покупця. Продавець: ФазаЛайт
Г***о.
- Альона Л***Відгук від покупця. Продавець: ФазаЛайт
Доброго вечора,хочемо повернути товар,не працює ручка яка тримає балончик
- Недоліки:
- Не тримає балончик
- Продавець ФазаЛайт
Доброго дня. Написали Вам
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: MIR-HO
Купував для квартири, бо в нас електроплита, а зараз дуже часто світла в будинку немає.
Дуже задоволенний технологією, реально краще і більш рівномірно гріє ніж звичайні плитки такого ж типу. Розділ газу відповідає заявленому (приблизно 80г за годину, це якщо з маленьких балончиків). Ще не пробував підключати великий балон, але думаю все теж буде добре працювати.
Єдиний недолік - неможливо регулювати полум’я. Інколи це дуже незручно. Можливо це особливість використання маленьких балончиків, а можливо особливість цієї плитки.
Хотів поставити 4 зірки із-за неможливості регулювати полум’я, але вирішив поставити 5 бо ще не тестував з великим балоном.
Якщо б в коментарях писалось що неможливо регулювати полум’я, а по суті тільки вкл/ викл, можливо підбирав би інший варіант. Шкода зо не було такого коментаря.
Кейс до плитки тонкий, замки замикаються не дуже надійно, при перевезенні інколи відкриваються, але як безкоштовний бонус, кейс дуже рятує від пошкоджень.
До речі, доставка дуже швидка. Ввечері заказав, наступного дня передзвонили для уточнення, підтвердили наявність, та пообіцяли відправити наступного дня, не зважаючи на те що була субота, все одно в неділю відправили і в понеділок вже забрав з нової пошти.- Переваги:
- Технологія металокераміки дуже якісно і рівномірно гріє.
- Недоліки:
- Неможливо регулювати полум’я
- ЄвгенВідгук від покупця. Продавець: WOLFSHOP
Косе, криве, гострі края, але вважаю що за цю ціну добре.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не дуже висока якість збірки
- SergВідгук від покупця. Продавець: Novotec
Заказывал две печки в кейсах. Первая заработала из коробки, что называется. Вторая при попытке блокировки/подключения баллона выпускала газ (не было прижима, баллон тот же, все действия те же). Посмотрел и сравнил с первой - во второй печке сам каркас оказался немного деформирован или так его скрутили, из-за чего баллон ложился криво податочным лотком внизу. Поколдовал над этим механизмом лотка по аналогии с первой печкой и подключение баллона стало идеально, впритык. Сейчас обе работают.
- Переваги:
- в целом работает
- Недоліки:
- пришлось поработать с механикой блокировочного механизма
- Ризун В***Відгук від покупця. Продавець: Novotec
Прекольна штука. Куплено про всяк випадок. Перевірив з 3 балонами різних виробників, всі працюють( 1 балон в натяжку зафіксував, але працює). Дякую продавцю за швидку доставку і за сам товар. Рекомендую продавця.
- Переваги:
- відповідає опису
- Недоліки:
- не виявлено
- Продавець Novotec
дякуємо Вам також, нехай працює
- Іван
Доброго дня! Не могли б підказати які саме балони Вам підійшли? Теж збираюся придбати даний товар і зараз проглядаю газові балончики по 220 г, але не знаю чи всі підійдуть
- Ризун В***
Всі балони працюють.
- Оксана Є***Відгук від покупця. Продавець: GabRus
Ну вау!!! Все просто, зручно, зажгла та просто восторг!!!
- Переваги:
- Легка, компактна , регулюється вогонь
- Недоліки:
- Поки немає
- Богдана Х***Відгук від покупця. Продавець: WOLFSHOP
Хорошая печка, сразу включилась на пункте Розетки, когда я вставила принесённый балон. Уже была такая, служила несколько лет, особенно пригодилась во время блекаутов. Надеюсь, что и эта послужит.
- Максим Л***Відгук від покупця. Продавець: BrightSun
Рятувала мільйони разів під час блекаутів, без неї б не вижив
- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Важко виставити маленький вогонь, гасне
- Борис С***Відгук від покупця. Продавець: BrightSun
Плитка очень порадовала. Всё заработало прямо из коробки. Никаких утечек. Никакого пшика при подключении или отключении баллона. Никакой сажи. Широкий диапазон регулировки интенсивности пламени. Я использую плитку в не проветриваемом помещении.
Никаких запахов. К большому внешнему баллону ещё не подключал. Сварить кофе в турке не получится. Турка провалится на горелку. Может быть в природе существует какой-то специальный адаптер.- Недоліки:
- Незамечено
- Продавець BrightSun
- Артем С***Відгук від покупця. Продавець: GabRus
Замовив вже другу таку. Першою користуюсь періодично вже рік, коли немає світла. Дуже зручно при виїзжах на приводу. Балона вистачає на довго. Нарікань немає. Ціна нормальна. На скільки знаю, компанія з Харкова, тож підтримайте покупкою, їм зараз нелегко. Тримайтесь!
- Переваги:
- Компактна, надійна
- Продавець GabRus
Вітаємо! Дякуємо за вибір та корисний відгук. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені.
- Катерина Р***Відгук від покупця. Продавець: GabRus
Сьогодні потестила, все чудово працює. Я не технічна людина але змогла сама розібратись як підключити балон, там все легко. Радості немає меж)) аж настрій поліпшився, жить можна. Сподіваюсь вона мені довго прослужить
- Александр В***Відгук від покупця. Продавець: BrightSun
Плита повністью відповідає опису та характерискикам. Комплект: плита з штуцером, 4 баллони + подарункова лампочка від ЮСБ.
плита потужна за 3 хвилини кава готова, за 5 хвилин діти вже не голодні).
за плиту ставимо тверді 5 балів!- Переваги:
- Потужна та мобільна плита
- Недоліки:
- за пару днів нічого не знайшли
- Продавець BrightSun
Добрий день, вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину, будемо раді бачити Вас знову. Всім приємних вражень від покупок.
- Лев Г***Відгук від покупця. Продавець: BrightSun
Купили тиждень тому. Дуже задоволені, Мона мобільна та не займає багато міста на кухні. Але коли немає світла, 20 секунд і на плиті вже готується сай, або щось розогріваємо. Дуже подобається що плита має свій вбудований піджих. Це дійсно дуже зручно)
Покупкою задоволені.- Переваги:
- Мобільність
- Недоліки:
- Поки не знайдено
- Анна Н***Відгук від покупця. Продавець: GabRus
Пишу новий відгук, розібрлась з усім,все добре працює. Приношу вибачення, що спочатку написала не зовсім релевантний відгук. Балон підходить 186 мм.
- Переваги:
- ціна, легкість, простота використання
- Віталій Р***Відгук від покупця. Продавець: GabRus
Прийшла гарно упакована ще не користувався ,але я брав про запас користуюсь точно такою. Дуже корисна річ вже років п'ять користуюсь нарікань нема
- Переваги:
- Можна підключити великий балон газовий
- Недоліки:
- Не виявив
- Денис М***Відгук від покупця. Продавець: GabRus
Прийшов на НП зі своїм балоном, перевірив, все гуд працює. Спочатку трохи свистіла, але я розумію, шо це газ з форсунок так виходив) На чумодані декілька невеликих тріщин, шо зовсім мене не засмутило. Повний комплект.
- Переваги:
- За свої гроші файна плитка.
- Недоліки:
- Не рожевий колір
- Надежда К***Відгук від покупця. Продавець: BrightSun
Пользовались активно при отсутствии электричества, без нареканий.Подключали к маленьким балончикам, без адаптера
- Переваги:
- Мягко регулируется пламя,простая в эксплуатации
- Недоліки:
- Не обнаружены
- Игорь Г***Відгук від покупця. Продавець: GabRus
Не погана плитка, точно вартує своїх грошей. Користуватись доволі зручно та ціна за неї - виправдана
- Продавець GabRus
Вітаємо! Дякуємо за зворотній зв’язок!
- Виктория А***Відгук від покупця. Продавець: BrightSun
Дуже гарна пічка. В нас електроплита і ця пічка зараз дуже виручає, коли немає світла по 10 годин. Продавець відправив дуже швидко.
- Переваги:
- Потужна комфорка
- Продавець BrightSun
Добрий день, вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину, будемо раді бачити Вас знов.
- Татьяна О***Відгук від покупця. Продавець: BrightSun
Очень рекомендую такую плиту. Супер легкая в использовании и понимании как работает. Очень быстро нагревает воду, и на долго хватает баллонов газа.
Отдельно рекомендую данного продавца - коммуникация на высшем уровне - с пониманием, уважением и ответами на любые вопросы. Скорость - вообще не описать словами, отвечают моментально, выслали день в день, утром уже забрала.
Вы топ!- Переваги:
- Цена и качество, +сервис на высоте
- Недоліки:
- Не нашла
- Продавець BrightSun
Добрий день, вдячні Вам за відгук
- ВіталійВідгук від покупця. Продавець: BrightSun
В часи коли немає світла саме те що треба, щоб нагріти їсти. Гарний помічник для індукційної плити. А в майбутньому можна буде і на відпочинок брати
- Переваги:
- Легка, компактна, швидко гріє
- Недоліки:
- Не знайшли
- Алексей Л***Відгук від покупця. Продавець: Tweezy
Отличный плитка, полностью соответствует описанию
- Переваги:
- Работает от туристических баллонов, не нужно дома держать большой баллон с газом
- Недоліки:
- Не обнаружено
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: BrightSun
Дуже, дуже спасає в період відключення світла якщо в квартирі електроплита. Газ йшов в комплекті, борщі на ньому ще не варили, але доволі непогано по розходу. Я певен що до неї можна підключити більший за об'ємом балон газу ніж кемпіговий.
- Переваги:
- Проста в користуванні
- Людмила А***Відгук від покупця. Продавець: BrightSun
Покупкою задоволені. Плитка гарна, штуцер та 4 балоні були в комплекті.
Тепер на недуже страшні відключення світла. длякуємо за швидку доставку.- Переваги:
- Добротна
- Недоліки:
- не знайшли