- Юлия Д***Відгук від покупця. Продавець: TakeitEasy. Розмір: L. Колір: Бежевий
Доброго дня.
Не знаю, хто пише, що дуже класний комплект (можливо, тільки з виду).
Гарно запаковано — на цьому все.
Тканина просто синтетика, електризується дуже сильно, носити просто нереально: все прилипло до тіла, неприємно.
Якби я його розпакувала на місці — повернула б, не задумуючись.
Одна зірочка — за швидку доставку.- Продавець TakeitEasy
Юліє, дякуємо, що поділилися своїм досвідом і чесною думкою. Нам справді шкода, що комплект не виправдав ваших очікувань у носінні.
Хочемо трохи пояснити момент, який ви описали. Тканина цього комплекту дійсно інколи может мати електролізацію в певних умовах. Найчастіше це трапляється у сухому повітрі (опалювальний сезон, кондиціонери), при контакті з пледами, синтетичною постіллю або через особливості шкіри — саме тому подібна реакція виникає не у всіх і не завжди.
Ми розуміємо, що у вашому випадку це створило дискомфорт, і дякуємо, що звернули на це увагу — такі відгуки допомагають іншим покупцям краще орієнтуватися у виборі та враховувати індивідуальні особливості.
Окремо дякуємо за відзначену швидку доставку. Якщо у вас залишаться запитання або ви захочете підібрати інший варіант — ми завжди на зв’язку та готові допомогти.
- Яна Ш***Відгук від покупця. Продавець: TakeitEasy. Розмір: M. Колір: Бежевий
Комплект просто супер! Колір,ніжна тканина і ідеально сидить по фігурі. Я дуже задоволена. Окремо дякую продавцю за уважне ставлення. Ви молодець,дякую Вам.))
- Дмитро Р***Відгук від покупця. Продавець: TakeitEasy. Розмір: XL. Колір: Бежевий
10 из 10
- ИгорьВідгук від покупця. Продавець: TakeitEasy. Розмір: XL. Колір: Бежевий
Все отлично и соответствует ожиданиям.
- Продавець TakeitEasy
Дякую за зворотний звʼязок!
- Вікторія К***Відгук від покупця. Продавець: TakeitEasy. Розмір: M. Колір: Бежевий
Комплект сподобався! Підкупила також швидка доставка і пакування.
- Переваги:
- Ціна, якість, пакування
- ДенисВідгук від покупця. Продавець: TakeitEasy. Розмір: S. Колір: Бежевий
Хороша якість і сервіс на висоті. Усе сподобалось.
- Анна С***Відгук від покупця. Продавець: TakeitEasy. Розмір: L. Колір: Бежевий
Дякую, обов’язково замовлю у вас ще)
- Переваги:
- Дуже гарний та якісний комплект. Продавцю окремо дякую, дуже ввічливий та відповідальний
- Продавець TakeitEasy
Дуже дякую за зворотний звʼязок!
Будемо раді допомогти із замовленням)
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: TakeitEasy. Розмір: S. Колір: Бежевий
Гарний комплект, відповідальний продавець.
Швидко зв'язався та відправив.
Дякую за доп.- Переваги:
- Гарний матеріал, швидко відправили.
- Недоліки:
- Не знайшов
- Мар'яна П***Відгук від покупця. Продавець: TakeitEasy. Розмір: S. Колір: Бежевий
Ніжна і приємна на дотик тканина, все підійшло. Подарунок від коханого
Швидка доставка, ввічливий продавець. Рекомендую❤️- Переваги:
- Якість товару