- Мария И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 180
Кіт вживає із задоволенням! В мене серце-кун, 10 кг. Даю по 4 таблетки щодня
- Марія І***
Мейн-кун я мала на увазі
Представник постачальникаДобрий день! Нам дуже приємно читати такі відгуки. Ми дійсно цінуємо кожного клієнта і їх улюбленців, тому докладаємо максимально зусиль, щоб створювати препарати, які максимально ефективні та безпечні. Такі відгуки надихають працювати ще краще!
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за довіру та вибір бренду PROVET! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені. Якщо у Вас виникнуть питання, будь ласка, звертайтеся! Бажаємо Вам гарного дня!
- Сергей Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 180
Всё подошло, работают отлично.
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за відгук. Нам дуже приємно знати, що ви задоволені товарами бренда ProVET. Такі відгуки надихають працювати ще краще!
- Людмила Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 180
Киця їсть з задоволенням
- Переваги:
- корисно для котів
- Ирина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 180
Коти відмовляються їсти ці вітаміни,ламала та додавала в корм не хотять.
- Недоліки:
- Крупні ще й у формі серця
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за Ваш відгук! АКТИВ КОМПЛЕКС + вывод шерсти ProVET Профилайн для кошек, як і інші комплекси вітамінів, не є ласощами (смаколиками), а засіб, який покращує стан тварини за відповідним напрямком дії. Так вітамінно-мінеральний комплекс застосовують для м’якого виведення шерсті із травного каналу природним шляхом та запобігання повторного утворення безоарів, поліпшення перистальтики кишечника, нормалізації обміну речовин, пов'язаного з недостатністю вітамінів та мінералів у добовому раціоні. Якщо у Вас виникнуть питання, будь ласка, звертайтеся! Бажаємо Вам гарного дня!
- ЛораВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 180
Киця їсть
- Сергей Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 180
Мой кот не ест эти таблетки. В сухой если добавлять если, он их чувствует и даже корм ест неохотно. 7 штук в день как мне ему дать? Насильно в рот засунуть?
- Недоліки:
- Не ест кот
Представник постачальникаДоброго дня, Сергій! Дякуємо за Ваш відгук! Профілайн для котів АКТИВ КОМПЛЕКС + виведення шерсті, як і інші комплекси вітамінів, не є ласощами (смаколиками), а засіб, який покращує стан тварини за відповідним напрямком дії. Комплекс сприяє нормальному фізіологічному росту та розвитку молодих тварин та зміцненню імунітету. Комплекс покращує стан шкіри, шерсті та є додатковим джерелом енергії. Застосовують для м’якого виведення шерсті із травного каналу природним шляхом та запобігання повторного утворення безоарів, поліпшення перистальтики кишечника, нормалізації обміну речовин, пов'язаного з недостатністю вітамінів та мінералів у добовому раціоні. Якщо у Вас виникнуть питання, будь ласка, звертайтеся! Бажаємо Вам гарного дня!
- Ирина Ч***
Я кошке, редко, но засовываю… Это очень просто сделать, YouTube вам в помощь. А вот кот другой породы (он нечаянно и не сильно палец мне «прикусил» насквозь) и ему я даю только GimCat Malt-Soft Paste Extra.
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за довіру та вибір бренду ProVET! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені. Якщо у Вас виникнуть питання, будь ласка, звертайтеся! Бажаємо Вам гарного дня!
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 180
с учетом необходимости принимать от шерсти (без этого никак), то попробовали новое. Тем более, что были перебои с поставкой пасты с солодом (не было совсем), то встала проблема-что купить. Главное то , что кот ест (а он привереда) , аппетит появился, а значит в комплекс положили заявленные в составе ингрдиенты. До этого покупали другого производителя, но отказался есть совсем, пришлось выбросить, а цена была намного дороже. С этим комплексом все хорошо. И вкусно, и цена адекватная. Рекомендую. Спасибо
- Переваги:
- добавка хорошая. кот привередлив, но ест с удовольствием
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день, Татьяна! Нам дуже приємно читати такі відгуки. Ми дійсно цінуємо кожного клієнта і їх улюбленців, тому докладаємо максимально зусиль, щоб створювати препарати, які залишають лише приємні враження. Дякуємо, що помічаєте і відзначаєте!
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 180
Гарні вітаміни. Кіт їсть із задоволенням.
- Недоліки:
- Не помітили