Картка Rozetka

Відгуки покупців про Кабель Magsafe 2 PD 100W 1.8m для заряджання Apple MacBook від Type-C

Оцінка користувачів 4.38/5
  • Владимир Ш***

Все гарно працює

• Валерия

Все добре, працюэ

Переваги:
    Обмотка
    Недоліки:
    Пока нема
  • Олександр

Шнур 85W , доволен я!

Переваги:
    Шнур 85W
  • Владимир Г***
    Відгук від покупця. Продавець: MDN

Все працюэ. Товар відповідає опису я задоволений. Доречні магніт досить міцно притягуж

Недоліки:
    Відсутні
  • Віталий
    Відгук від покупця. Продавець: MDN

Працює нормально вже більше року на мбп15 від тайп-сі зарядки від новіших макбуків і від 300W Ugreen GaN. Кабелем задоволений.

Переваги:
    Не гріється
  • Аркадій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: MDN

При купівля товару в цієї фірми в кращому випадку будьте готові до дискусії щодо не правильних параметрів ваших блоків живлення ( хоча в описі товару відсутні будь які розʼяснення щодо обмежень та особливостей використовування товарів - наприклад шнури живлення працюють лише при умові вузьких параметрів блоків живлення), а умови повернення такі, що ви можете залишитися й без товару , й без повернутих коштів.

• Александр Д***

Усе працює, дякую.

• Костянтин Г***
    Відгук від покупця. Продавець: MDN

Замовив з оплатою на місці, щоб була змога перевірити, прийшов до пункту видачи Розетка, але перевірити не вдалось, так як у спеціалістів немає зарядки з роз'ємом UCB-C. Перевіривши вдома на 65 ватній зарядці виявилось, що не заряджає ноут, пішов до магазину, взяв 100 ватну, також не працєю. Пішов до Розетки, вони сказали, що я купував не в них) Зв'язуйтесь з продавцем та самостійно відправляйте. Написав продавцю, прочекав добу, відповіді немає, кабель був викинутий вже. Пройшло ще пів доби і мені продавець повідомив, що треба підключати до 100 ватної зарядки)))) На цьому все і скінчилось.
    Одже, якщо ви купуєте товар, то з проблемою, якщо він не працює ви лишитесь самі, бо його вам розетка не продавала, а продавець просто відморозиться

Переваги:
    Не виявиви
    Недоліки:
    Прийшов не працюючий
    • Продавець  MDN

нам дуже шкода, що вам не сподобався наш товар, на жаль викинутий товар поміняти не можна, також не добре вимагати компенсацію
      погрожуючи написати поганий відгук.

• Костянтин Г***

MDN, зробити компенсацію за товар, який ви не перевірили і надіслали покупцю - це по вашому вимагати? Щось дуже цікаве. Так би одразу через декілька годин ви би клієнтам відповідали, а не через 1,5 доби. Найгірша комунікація та неперевірений товар. Не рекомендую до співпраці.

• Олексій Р***

Перестав працювати через 4 місяці

Переваги:
    Зручно, заряджає від павербанку
    Недоліки:
    Недовговічно
  • Александр С***
    Відгук від покупця. Продавець: MDN

Достаточно длинный, очень удобно продолжать работу, поставив на зарядку (ещё остаётся запас). Хорошая, красивая и прочная оплётка.
    Дай Бог, чтобы все так делали свои кабели.

Переваги:
    Невероятно удобный! При случайном прикосновении или потягивании не отстыковывается (в отличие от предыдущего). Магнит очень сильный, открепляется с определённым усилием.
    Недоліки:
    Нет.
  • Ігор Т***

Чудовий кабель

• Андрій Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: MDN

Брав для старенького MacBook Pro 13" (Late 2013) - все чітко працює, бере 20В 3А від нонейм павербанку на 100Вт.

Переваги:
    Працює, дешевий
    Недоліки:
    Не знайшов
  • Олександр С***
    Відгук від покупця. Продавець: MDN

Суперський кабель, все чітко працює.

• Євген К***
    Відгук від покупця. Продавець: MDN

Працює з MacBook Pro Retina 15 (mid 2015)
    Але як блок живлення спрацював тільки Ecoflow River 2 Max з 100Вт виходом.
    Anker PowerCore 2 (65Вт) вимикається через пару секунд зарядки.
    Якість матеріалів середня, пластик дешевий, все інше норм.

Переваги:
    Індикатор заряду добре видно
    • Давид Ш***

Тому що у прошки штатний зарядний пристрій на 85 ват, 65 ват від станції йому банально не вистачає