- МихайлоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий
Це жах. Хочу повернути. Купував на подарунок. Після розпакоковки вдома побачив, що килимок в багатьох місцях продавлений і в деяких місцях є несквозні дирки, повний брак. За таку ціну це не припустимо. Всі дефекти можна побачити на фото
- Переваги:
- Недоліки:
- Продавлений, є дирки
- Степан Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Килимок просто супер! Чудово підходить не тільки для йоги, але і для фітнису! всім раджу.
- Переваги:
- Підхолдить для йогі і для фітнису
- Недоліки:
- нема
- Іван К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Чудовий килимок, мʼякенький
- Коломієць В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Трошки з браком, полоски, але це не заважає тренуватись, гарний коврик.
- Переваги:
- Зручний
- Юрій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий
Зручний і "не маленький "
- Елена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий
Сподобався!
- Переваги:
- Зручний
- Недоліки:
- Для балансів зам'якій.
- Наталия Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий
Килим не поганий, але ковзає по паркету, що є дуже неприємно особливо під час йоги. А ще достатньо сильно тягнеться, що не дає нормально зафіксуватися в позі.
- Переваги:
- М‘який, немає різкого запаху, гарний кольор, легкий.
- Недоліки:
- Тяниться підчас тренувань, ковзає по паркету.
- ЖаннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий
Класний, товстий, мякий... займатись на ньому одне задоволення. Сподіваюсь послужить довго
- Переваги:
- Все чудово
- Анна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий
Дуже класний ковпак, м'який,зручний, не ковзає
- НаталияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Зручний, мʼякий. У використанні менше місяця, щодо витривалості поки не скажу
- Татьяна Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий
Отличный коврик!
- Олександр Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Як на мене, його на довго не вистачить. Після 5 разів користування ( вправи на прес) вигляд килимка досить понищений, хоча я на ньому дрова не рубав.
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Килимок дійсно якісний. Я не користувалася супер крутими, але в порівнянні з економ-серією, різниця відчутна ще й як!
- Александра Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий
Коврик якісний але матеріал, з якого він зроблений, має сильний неприємний запах.
- Переваги:
- М'який, не ковзає
- Недоліки:
- Неприємний запах
- КостянтинВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
зручний, м'який, не ковзає, запах відсутній (навіть відразу після розпаковки)
- Переваги:
- зручний, м'який, не ковзає, запах відсутній (навіть відразу після розпаковки)
- Юлія Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Сподобався колір, в житті такий самий, як на сайті. Достатньо міцний, м’який, по підлозі не ковзає, руки коли потіють також не ковзають. При отриманні стороннього запаху та якихось дефектів не було.
- Переваги:
- Очікування та реальність співпали
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий
Чудовий килимок за свої гроші (купував по акційні ціні). Еластичний, трохи тягнеться під час розтяжки, але це навіть плюс. На зріст 180 см ідеально підійшов. В комплекті зручні ремені/стяжка для зберігання, або транспортування.
- Переваги:
- Ціна, ремні/стяжка, розмір, товщина
- Катерина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Замовляю килим другий раз. Міцний, сам не скручується, стороннього запаху немає. Рекомендую! Едине, якщо є кіт, тримайте килим подалі від нього, бо на килимі залишаться сліди.
- Переваги:
- Якість-ціна
- Недоліки:
- Ніяких недоліків немає
- Галина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Килимок топ! Достатньо товстий, після натиску майже одразу відновлює форму, лежати зручно. Користуюсь місяць, ніяких змін немає, нічого не порвалось. Сміливо можу радити до придбання
- Переваги:
- Швидко відновлює форму, якісний, зносостійкий
- Недоліки:
- Поки немає
- Ольга Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий
Забрала килимок сьогодні з відділення. Колір 1 в 1 як на сайті, отримала без дефектів та неприємних запахів. Під час занять залишаються невеликі вм'ятини, але буквально декілька секунд - і навіть сліду від них немає.
- Переваги:
- Очікування та реальність співпали
- Недоліки:
- Ніяких
- Ярослава Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Килимок дуже сподобався, оптимальна товщина для занять, м’який, не тонкий. Однозначно рекомендую!
- Переваги:
- М’який, не тонкий
- Недоліки:
- Жодних
- Світлана М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
М’який та еластичний коврик, колір насичений, товщина достатня для моїх потреб. Коли стою у планці, ліктям не боляче. Під час використання з’являються вмятини, але за декілька секунд вони зникають
- Переваги:
- М’який, еластичний, товщина
- Ірина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Чудовий килим для домашніх тренувань. Якраз те, що було потрібно, м’який, зручний, нормальної товщини. Не ковзає по підлозі, та і ноги не ковзають. Килим рекомендую
- Переваги:
- М'який, зручний, не ковзає по підлозі
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий
Купував на подарунок мамі. Колір насичений, товщина відповідає заявленій, у комплекті є стяжка-чохол
- Переваги:
- Колір, стяжка, товщина
- Недоліки:
- Ще не користувалися
- Анастасія Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий
Килим легкий і ідеально підходить для зарядки зранку. Товщина килимка гарна, під час розтяжки коліно не болить. По підлозі не ковзає, та і руки, навіть коли спітніли, також не ковзають
- Переваги:
- Товщина, не ковзає
- Микола Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Замовляв цей килим для домашніх тренувань. Килим виправдав мої очікування, добре прилягає до підлоги, не скручується. Товщина дійсно 1 см, і цього достатньо, щоб було комфортно ставити на килим коліно
- Переваги:
- Товщина, якість, гарне зчеплення
- Недоліки:
- Ніяких
- Лариса Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Чудовий килимок для тренувань, не за всі гроші світу. Не ковзає поверхнею, не смердить гумою. В комплекті є стяжка, яку зручно використовувати як чохол для транспортування килима
- Переваги:
- Стяжка-чохол, не ковзає, не смердить