Відгуки покупців про Пістолет-шприц для цементних розчинів 60х650 мм пластик 4 насадки
Є в наявності
- Науменко П***Відгук від покупця. Продавець: Ремейк
Все пречудово.
- Переваги:
- Копмпактний
- Алексей К***Відгук від покупця. Продавець: Ремейк
Полный отстой, не работает.
- Недоліки:
- --
- Продавець Ремейк
Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже шкода, що у вас виникли труднощі з використанням пістолета-шприца. Найчастіше подібні проблеми виникають через неправильно зроблений заміс розчину або помилки в процесі використання.
Рекомендуємо перевірити, чи був розчин достатньо однорідним і чи не містив великих частинок, які можуть блокувати прохідність.
Багато наших клієнтів користуються цим інструментом і залишаються задоволені його роботою. Якщо у вас виникли додаткові питання чи потрібна допомога, будь ласка, звертайтеся до нас – ми завжди готові допомогти!
- Валерий П***Відгук від покупця. Продавець: Ремейк
Работает. Даже сам удивлён. Хотеелось бы более тонких и удлинённых насадок, чтоб можно было заходить вглубь глубоких щелей.
- Переваги:
- Работает.
- Недоліки:
- Мало насадок
- Продавець Ремейк
Дякуємо за ваш відгук, Валерію! Раді, що пістолет-шприц виправдав ваші очікування. Ми врахуємо ваші побажання щодо додаткових та більш тонких насадок для вдосконалення продукту. Якщо будуть ще ідеї чи питання, обов’язково звертайтеся!
- Юрій Р***
Скільки насадок в комплекті?
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: Ремейк
то виходить щоб залити туди пів літри раствору, треба відкрутити, а потім закрутити по різьбі...... воно і без раствору не с першого разу накручується а як ще все буде у растворі, думаю це нервово та неєфективно
- Саша Ф***
Так, щоб залити розчин треба відкрити носик, залити і закрутити. В мене проблем з закручуванням не виникало, все добре закручувалось
- Саша Ф***Відгук від покупця. Продавець: Ремейк
Шприц норм, функції свої виконує якщо включити мозок. Картинка, що показує набирання розчину не відповідає дійсності, бо нормально розчин не затягнути, але якщо зняти насадку і залити розчин безпосередньо в патрон, а потім вже вдягнути насадку, то функції виконує чудово, перевірено на розчині штукатурки.
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: Ремейк
фігня повна.... вже зробив раствор дуже рідким, всмоктую, щось у кінці взяло трохи, приставив до отвору у ступеньках, видуває повітря і у кінці може плюхнуло грам 50. Кинув і заделував отвір шпателем
- Саша Ф***
Залишайте розчин безпосередньо в патрон без насадки, вдягаєте відповідну насадку потім і все стає ок
- Ник П***Відгук від покупця. Продавець: Ремейк
Не работает
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Ремейк
Виглядає добре. Достатньо великий об'єм. Чомусь не вказано в описі об'єм. Поки не користувався. Спробую додати трубку, щоб глибше у стіну видавити розчин.
- Переваги:
- На вигляд хороший.
- Олександр
Додало у вартості на 100 грн. більше! За доставку в Нову Пошту.
- Михаил Г***Відгук від покупця. Продавець: Ремейк
Не затягивает в себя раствор средней плотности. Может что-то не так сделал, но использовать его не получилось
- Переваги:
- Недоліки:
- В комментариях
- НБ
Заливайте раствор в патрон и далее используйте
- Олександр
На картинке показано, что шприц набирает раствор через носик. Поэтому замечание правильно. Так же, что это за шприц, который не может набрать раствор через носик? Вообще надо смотреть, как делают другие проищводиьели. На сколько это нормально.
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Ремейк
Такий добротний пластик, поки що ще не використовував тому недолів незнайшов
- Продавець Ремейк
Дякуємо вам за ваш позитивний відгук! Ми завжди намагаємося надавати найкращий сервіс нашим клієнтам.