Відгуки покупців про Шнурки для взуття FASTLACES T2-4 світловідбивні 100 см без зав'язування кавовий (Coffee)
Немає в наявності
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: sMall. Довжина шнурка: 100. Колір: Чорний
Хороші шнурки
- Продавець sMall
Дякуємо за відгук, Олеже! Раді, що шнурки FASTLACES вам сподобались і влаштували своєю якістю. Світловідбивна смужка на 100-сантиметрових шнурках додає безпеки у темну пору доби, а формат без зав'язування економить час на зборах. Бажаємо, щоб вони служили довго і залишались такими ж зручними. Дякуємо, що обрали sMall!
- Татьяна Л***Відгук від покупця. Продавець: sMall. Довжина шнурка: 100. Колір: Чорний
Дуже гарні, зручні, 100% відповідають опису та фото. Користуюсь. Продавця та товар рекомендую
- Продавець sMall
Тетяно, красно дякуємо за такий детальний і теплий відгук та рекомендацію! Дуже приємно чути, що еластичні світловідбивні шнурки FASTLACES T2-4 повністю відповідають опису та фото — для нас це принципово важливо, щоб те, що бачить покупець на сторінці, збігалося з реальністю. Світловідбивний ефект — корисна деталь для тих, хто бігає чи гуляє у темний час доби, тож цей вибір ще й про безпеку, а не тільки про зручність. Раз вам сподобалась модель без зав'язування, зверніть увагу — у нас є й інші кольори цієї лінійки T2-4, можна підібрати під різне взуття. Дякуємо, що рекомендуєте нас іншим покупцям, це багато для нас важить!
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: sMall. Довжина шнурка: 100. Колір: Чорний
- Продавець sMall
Олександре, дякуємо за оцінку! Світловідбивні шнурки FASTLACES T2-4 у чорному кольорі — практичний вибір для тих, хто дбає про власну безпеку в темну пору доби чи під час вечірніх пробіжок, тож сподіваємось, вони вже не раз зробили вас помітнішим на дорозі. Раді, що товар справив таке коротке, але влучне враження. Будемо раді бачити вас серед наших покупців знову.
- Черняк Н***Відгук від покупця. Продавець: sMall. Довжина шнурка: 100. Колір: Чорний
отличные шнурки
- Переваги:
- отличные шнурки
- Продавець sMall
Наталіє, дякуємо за чудову оцінку! Світловідбивні шнурки FASTLACES T2-4 без зав'язування у чорному кольорі — це вдале поєднання стилю та практичності, адже вони не лише зручні у щоденному використанні, а й додатково підвищують вашу помітність на дорозі. Дуже приємно, що жодних недоліків ви не знайшли. Гарного вам користування і дякуємо, що обрали наш магазин!
- Владимир И***Відгук від покупця. Продавець: sMall. Довжина шнурка: 100. Колір: Темно-сірий
Отличные шнурки, мне нравится что они достаточно тугие и хорошо для спортивной обуви
- Переваги:
- Тугая резинка хорошо держит стопу
- Продавець sMall
Володимире, дякуємо за детальний відгук! Раді, що світловідбивні шнурки FASTLACES T2-4 з тугою резинкою добре фіксують стопу — саме те, що потрібно для спортивного взуття. Гарних і безпечних тренувань!
- Ірина О***Відгук від покупця. Продавець: sMall. Довжина шнурка: 100. Колір: Темно-сірий
Брала на пробу, якістю задоволена. При потребі ще замовлю
- Переваги:
- Якісні шнурки, характеристики відповідають заявленим
- Продавець sMall
Ірино, дякуємо за відгук! Приємно, що навіть пробна покупка підтвердила відповідність характеристик заявленим. Будемо раді бачити вас серед постійних покупців.
- Ігор Р***Відгук від покупця. Продавець: sMall. Довжина шнурка: 100. Колір: Темно-сірий
Хороший товар, все добре!
- Продавець sMall
Ігоре, дякуємо за відгук! Раді, що темно-сірі шнурки без зав'язування виправдали ваші очікування. Гарного дня.
- Віктор К***Відгук від покупця. Продавець: sMall. Довжина шнурка: 100. Колір: Чорний
Рекомендую. Дуже гарна якість і дуже зручні в плані шнуровки(не було ситуації коли в мене б розв'язався шнурок)))). Взяв на пробу, але тепер ще мабуть замовлю.
- Продавець sMall
Дякуємо за відгук! Дуже приємно, що система шнурування без зав'язування показала себе надійно і жодного разу не підвела — саме заради такої зручності ці шнурки і створювались. Раді, що навіть тестова покупка переросла у бажання замовити ще. Дякуємо за рекомендацію та за те, що обрали sMall!
- Кваша К***Відгук від покупця. Продавець: sMall. Довжина шнурка: 100. Колір: Жовтогарячий
Шнурки гарні, все супер
- Продавець sMall
Ксеніє, дякуємо за відгук! Раді, що світловідбивні шнурки FASTLACES T2-4 у помаранчевому кольорі порадували якістю. Нехай вони додають і стилю, і безпеки у темний час доби — sMall
- Вікторія Т***Відгук від покупця. Продавець: sMall. Довжина шнурка: 100. Колір: Темно-сірий
Класні шнурки- якісні матеріали, відповідають характеристикам в оголошенні. Буду замовляти ще одні, як мінімум
- Переваги:
- Світловідбивні, зручні у використанні
- Продавець sMall
Вікторіє, дуже дякуємо за такий детальний відгук! Раді, що світловідбивні шнурки виявились зручними і повністю відповідали опису. Ваш намір замовити ще — найкраща оцінка нашої роботи. Будемо раді бачити вас знову!
- Микола Б***Відгук від покупця. Продавець: sMall. Довжина шнурка: 100. Колір: Чорний
Класні шнурки , функцію виконують , вночі видно за кілометр, це особливий плюс з нашими відключеннями світла і коли на дорогах темно. Для того і брали. Всім задоволені.
- Переваги:
- Якісні , добре відбивають світло.
- Продавець sMall
Миколо, дякуємо за розгорнутий відгук! Дуже приємно, що світловідбивна функція шнурків виявилася саме такою корисною, як і задумувалась — особливо актуально під час відключень світла та в темну пору на дорозі. Раді, що якість і яскравість відбиття виправдали очікування. Дякуємо, що обрали нас, і бажаємо безпечних прогулянок у будь-який час доби!
sMall
- Уляна Г***Відгук від покупця. Продавець: sMall. Довжина шнурка: 100. Колір: Чорний
Шнурки сподобались. Дитина вже довго носить і все супер.
- Продавець sMall
Дякуємо за відгук! Дуже приємно, що шнурки FASTLACES вже довго служать вашій дитині і залишаються такими ж якісними. Світловідбивний елемент — приємний бонус для безпеки на прогулянках у темну пору. Гарного вам дня та легкого взування! sMall
- Дмитрий Т***Відгук від покупця. Продавець: sMall. Довжина шнурка: 100. Колір: Хакі
Супер!, дуже задоволений покупкою ! дуже зручні та комфортні, моє взуття виглядає по новому (фото до і після додаю), якісні, раджу до покупки, буду замовляти ще, дякую Продавцю !
- Переваги:
- у коментарі
- Продавець sMall
Дмитрію, дуже дякуємо за такий емоційний відгук і особливо за фото до і після — це найкращий доказ, що шнурки дійсно оновлюють взуття! Раді, що світловідбивна модель виявилась зручною та якісною. Будемо раді бачити вас серед покупців знову. Дякуємо, що обрали sMall!
- Руслан Д***Відгук від покупця. Продавець: sMall. Довжина шнурка: 100. Колір: Чорний
Шнурки дійсно якісні, гарно тягнуться.
- ОлександраВідгук від покупця. Продавець: sMall. Довжина шнурка: 100. Колір: Чорний
Замовила дві пари шнурків і в одних є світловідбивальний ефект, а в інших нема
- Продавець sMall
Олександра, як вже з вами вирішили, надішлемо вам ще пару шнурків. На складі відправили помилково схожі, але без світловідбивального ефекту. Вибачте
- Продавець sMall
будемо вдячні, якщо повідомите, коли отримаєте посилку
- Олександра
Продавець зі мною зв'язався і відправив іншу пару шнурків. Дякую за швидке вирішення проблеми
- Станіслав Ш***Відгук від покупця. Продавець: sMall. Довжина шнурка: 100. Колір: Темно-сірий
Топчик
- Альона Н***Відгук від покупця. Продавець: sMall. Довжина шнурка: 100. Колір: Темно-сірий
Гарні та зручні шнурки
- Переваги:
- Світловідбивний ефект
- Недоліки:
- Альона Н***Відгук від покупця. Продавець: sMall. Довжина шнурка: 100. Колір: Чорний
Гарні та зручні шнурки
- Переваги:
- Світловідбивний ефект