- Наталія Д***Відгук від покупця. Продавець: MN Store
Задоволена придбанням
- Переваги:
- Сонячна батарея
- Іван М***Відгук від покупця. Продавець: MN Store
Дуже приємні новини,з магазином зв'язався бистро,спокійне,вічливе,приємне спілкування.Во всьому відчувається,що тобі хочуть допомогти,а не відфутболити.Попросили вислати повер банк в комплектації якій отримав,пересилку до них і обратно до мене магазин оплатив повністю!Перед відправкою новий товар зарядили до75%,провірили.Приніс до дому- все працює,нарікань не має.Гарантійний талон оформили з нової дати-дати відправки,великий плюс.У всьому відчувається порядність і чесність.Для колектива магазину-імідж,не пустий звук,репутацію свою цінять.Був заводський брак,нажаль таке трапляється.Головне,що колектив з честю вийшов із цієї ситуації.Всим щиро раджу звертатися до цього магазину і не боятися,якщо ви не зіпсували товар-боятися нічого.Дуже дякую колективу за їхню роботу,порядність і чесність.Цього часу це багато вартує.І вибачаюсь за занадто емоційний попередній коментар.Бажаю удачі і всього найкращого.
- Переваги:
- Ціна супер,дисплей,ліхтарик(я і не хотів потужний,щоб заряду на довше вистачило),сподіваюсь сонячна панель працюватиме,а не для краси.Ємність і вага мене влаштовують,в середині нічого не бовтається.
- Недоліки:
- Зараз все працює нормально,тому і недоліків не має.
- Продавець MN Store
Іван, ми раді, що Ви залишились задоволені покупкою, приємного користування, чекаємо Вас знову в магазині MN STORE!
- Богдан Б***Відгук від покупця. Продавець: MN Store
По факту 20000, но за эти деньги даже такой объем норм, рекомендую
- Переваги:
- Недоліки:
- Интерфейсы старых поколений
- Гость
Кпк узнал что там 20000 объем??? Чем вымерял??? Мне очень важно знать реальную ёмкость. Буду благодарен за честный ответ.
- Дельмаков В***Відгук від покупця. Продавець: MN Store
За такі гроші може бути.
- Переваги:
- Зручний
- Недоліки:
- Від 25 різко разряжаеться
- Іван М***Відгук від покупця. Продавець: MN Store
При отриманні не працював,сподівався,що після зарядки вдома запрацює-дарма,не працює.
- Переваги:
- Які можуть бути переваги,коли повер банк не працює.
- Недоліки:
- Не працює,при відправці не провірили товар.Погано тримає заряд,не вмикається ліхтарик.Один раз включився на 10 секунд,так повер банк моментально розрядився і потух,хоть стояв на зарядці.Неприємно,дуже
- Іван М***Відгук від покупця. Продавець: MN Store
Всим привіт,знову хочу зробити доповнення.Раніше акцентував увагу на технічних параметрах,а забув написати про гарантію на 12місяців.З такою комплектацією,привабливою ціною і гарантією на 12місяців-це одна з найкращих пропозицій покупцю.Протягом одного року живеш і не хвилюєшся,а раптом зламається і що потім робити.Звичайно,якщо не звини покупця-гарантія 1рік це круто.Повер банк працює,тримає заряд-все нормально.
- Переваги:
- До раніше перерахованого додам гарантію на 1рік.
- Недоліки:
- Недоліків не виявлено.
- Продавець MN Store
Нам дуже приємно, що Ви задоволені нашим сервісом, бажаємо приємного користування та чекаємо Вас знову в магазині MN STORE!
- Іван М***Відгук від покупця. Продавець: MN Store
Всим привіт,хочу доповнити свій коментар.Після позавчорашніх прильотів,були перебої із електроенергією і повер банк з честю впорався із своїм першим випробуванням.Все чудово працює,я дуже задоволений.Що ще мені дуже подобається і я раніше не писав про це,на тильній стороні з корпуса виходять 4кабеляз з LIGHTNING,TYPE-C,MICRO і USB.Два уже провірив,на планшет TYPE-C і кнопочний MICRO.Заходять легко,без зайвих зусиль.І свій лайфак-заряджав кнопочний телефон за допомогою кабеля для зарядки повер банка,все нормально.Порадився із менеджером,чудова людина,дай Бог їй здоров'я і щастя-який потужніший блочок купити для швидшої зарядки,порекомендували на 20Вт.Вибору вистачає на любий гаманець.На душі дуже приємно коли зустрічаєш добрих людей.Дякую колективу за людяність в ці непрості часи і хочеться їм побажати всього найкращого.А українцям рекомендую цей повер банк і цей магазин-скорішої перемоги нам над рашистами і миру.Скучив дуже за дітьми і онуком-всим щасти.
- Переваги:
- Зарядка 6 гаджетів-4кабеля і 2USB з торца.Економ.ліхтарик,для зарядки повера-2різних входа.Дисплей,кабель для зарядки,сонячна панель і головне людське відношення до клієнта.В середині не бовтається.
- Недоліки:
- Мені все подобається-для мене недоліків не має.
- Продавець MN Store
Іван, раді , що Ви залишились задоволені покупкою, приємного користування чекаємо Вас знову в магазині MN STORE!