- Олексій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Ліловий. Тип механічних перемикачів: Kailh Box Red. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
Я просто в захваті з клавіатури. Почну з зовнішнього вигляду, ідеальне поєднання кольорів. Далі вже береш до рук і розумієш що пластик не такий як в більшості клавіатур зараз, дорожчий, він приємний на дотик. Дуже тактильно приємна, за рахунок АБС кейкапів та світчів. Приємно здивувала можливість підключати і 2.4, і блютуз. Я до речі ніде раніше не бачив українську розкладку на АБС кейкапах(тут є). ПО доволі зручне, легко все налаштовувати. Це однозначно крутезний девайс. Дякую HATOR!
- Переваги:
- Все перераховано в коментарі
- Недоліки:
- Не виявив, дуже класний девайс
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо Вам за відгук та вибір продукції Hator!
- Artem
Як я зрозумів кейкапи з PBT пластику
- Владислав
А какой разъем подключения клавиатуры?
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Ліловий. Тип механічних перемикачів: Kailh Box Red. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
Вау вау вау!
Користуюсь буквально 2 дні.
Вже мав досвід механічних клавіатур, я задоволений був. Але відсутність проводів те чого я шукав.
Вразили матеріали, дуже приємні та якісні.
Зі знижкою чудова клавіатура.
Rgb підсвічування чудове, шукав саме так, щоб були і укр символи підсвічені, також окрема підсвітка бортів тут.
Важка, що для мене приємно, фіксація чудова.
Тактильний досвід, я про свічі, просто шикарний, попередня мала буквально на 1-2% голосніший клік, тут ніби трішки тихіше та глухіший звук. Коли сильно нажимаєш клавішу тоді точнісінький звук як і раніше. В цілому тиха.
Ще питання в автономності залишається відкритим.
Протестив в Elden Ring, задоволений!
Hator, а саме люди які її конструювали, ви молодці!- Переваги:
- Підсвічування, rgb, матеріали, якість, дизайн, індикатори (типу капслоку).
- Недоліки:
- Русифікація, хоча при цьому основні рус символи замінені і лежать в коробці як додаткові.
- Дмитро К***
Уточнення, софт не використовував!
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий. Тип механічних перемикачів: Kailh Box Red. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
Брав лише за зовнішнім виглядом (якби ще клавіши сині були, було б круто) та українською розкладкою. Всіми її фішками користуватись не збираюсь, тому для мене клавіатура гарна.
Єдине, хотів зняти комплектим знімачем клавіші та свічі подивитись, то в мене не вийшло, між клавішами його ледь просунешь, а свічі взагалі не зрощумів як витягти. Ну і грець з ними.
Багато хто каже, що центральна ніжка не дістає поверхні. В мене все дістає, всі три верхі ніжки.- Переваги:
- Гарно тримається поверзні, та майже всіма функціями можна керувати серез гарячі клавіши, якщо все запам'ятаешь
- Недоліки:
- Дорого! Я останню свою клавіатуру за 70 гривень купував, років 15 тому. Жінка вб'є, якщо дізнається скільки коштує!
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо Вам за відгук та вибір продукції Hator :)
- Вячеслав Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Ліловий. Тип механічних перемикачів: Kailh Box Red. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
Шикарна клавіатура, сигналу 2.4 реально вистачає на 10 метрів прямої видимостіи, але через пригради десь 7. Блютуз не перевіряв по відстані але сигнал тримає стабільно, затримка блютузу не підійде для ігор, тільки для другу. Заявлено 16 годин автономності з підсвіткою але у мене вийшло 23 години при максимальній яскравості підсвітки. Одразу з коробки бокова підсвітка не працювала при відході зі сну, але після оновлення прошивки все запрацювало нормально. Цей баг у мене був на прошивці v401, а зараз прошивка v404
- Переваги:
- Hotswap, kailh box red, тримає зарядку довше ніж заявлено, яскрава дуже красива підсвітка, гарний тул у комплекті, BPT кейкапи, режим мас. З заводу тільки українські і англійські букви.
- Недоліки:
- є русняві кейкапи в комплекті
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Ліловий. Тип механічних перемикачів: Kailh Box Red. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
У когось були проблеми з драйвером з цією клавіатурою? Я придбала і драйвер її не бачить на двох пристроях ні при дротовому підключенні, ні при бездротовому, при тому сама клавіатура працює ідеально. Підтримка виробника сказала, що з моменту випуску цієї клави не зафіксовано жодних проблем з дровами, але я теж так можу сказати)) Дрова правильні, їх надіслав особисто представник підтримки. Поради там були із серії може ви не до кінця втикнули дріт (цікаво як таке можливо, якщо я то питання в підтримку с цієї клави і писала? :D ), перевірте дрова, спробуйте інший пристрій, перевстановіть дрова, систему, своє життя і т.н., нічого не допомогло (ну зараз буду вінду міняти через драйвер клави, вже біжу). Дивна якась ситуація
- Переваги:
- Гарна, зручна
- Недоліки:
- Проблемний драйвер
- Андрій С***
Дуже прикольно написаний відгук. Посміявся (вибачте). Ви змогли виправити ситуацію?
- Анастасія
На жаль ні, виправити не вдалося. Перевіряла на двох пристроях з він10 та 11, перемикач на звороті клавіатури теж ставила у відповідні режими (дрот/бездротове) - ситуація завжди однакова, драйвер не бачить клавіатуру. Не те щоб мені взагалі були дуже потрібні ті дрова, але було цікаво подивитись які є функції і загалом було б добре, щоб все працювало як треба
- Максим
Було таке на іншій клаві хатор, допомогло переставити віндовс
- МаринаПродавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип механічних перемикачів: Kailh Box Red. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
Особисто для мене це найкраща клава по параметрам ціни/якості/вигляду, всім своїм друзям рекомендую брати саме її
- Переваги:
- ціна/якість/вигляд
- Дима
есть юсб адаптер?
- Сергій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Kailh Box Red. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
Відразу дам пораду, після роботи з цією клавіатурою:
1) Інструкція, що йде у комплекті, обов'язкова для перегляду! Аби просто знати, як налаштовувати клавіатуру без софту.- Переваги:
- Ціна,якість.
- Недоліки:
- Немає.
- МаксПродавець: Rozetka. Колір: Жовтий. Тип механічних перемикачів: Kailh Box Red. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
Для мене це тверда п'ятірка. Перша механіка і одразу в серденько. В ній прекрасно все, а ті хто кажуть що це не так, просто не виховані.
Жартую.
Але до клави поки нуль питаннь.
Питання є тільки до софту, хоч насправді можна спокійно обійтись і без нього + наскільки я розумію у наступних ревізіях з приставкою "2" це питання вже почали виправляти.
За захисний кейс на клавіші окрема повага, вдома дві собаки з яких постійно летить шерсть тому це мастхев. А от за відсутність стікерів в коробці моє сердце країлось.
За день до цього придбав Hator Rockfall 2 Mecha TKL і там вони були, не сподобались свічі тому довелось замінити на цю модель, але тут вже нажаль стікерів в наборі не було Т_Т.- Переваги:
- HATOR
- Даниил М***
З приводу собак я с вами згоден, теж саме і тому захисний кейс це реально топ, клавіатура топ,теж перша механіка і я дуже задоволен.
- Сергій Ч***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Kailh Box Red. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
Дякую, я в шоці від неї! :)
- БогданВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: М'ятний. Тип механічних перемикачів: Kailh Box Red. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
Якщо описати в цілому - одна з найкращих клавіатур на маркеті за ці гроші на момент написання відгуку. Далі моя особиста думка.
- Якість пластику супер, абс кейкапи ще й з укр. літерами, ще й з коробки також супер.
- Хот свап
- Кабель гарний, легкий і добре згинається. Хто планує використовувати як провідну і любить кастом, майте на увазі що вхід під type-c кабель трохи не стандартний, не кожен кабель можна підключити.
- Підсвітка РГБ, усі кольори бокова або РГБ перелив, або окремо на вибір декілька статичних кольорів, або викл.
- Стаби змащені, пробіл з коробки видає супер крутий звук, а не дзвенить як у деяких клав за 7к грн (привіт ducky).
- Із цікавого - є в комплекті пластикова накривашка від пилу, таке не часто бачиш у цьому бюджеті клавіатур.
- Батарею тримає звичайно, у мене сідає за 2-3 дні при максимальній яскравості підсвітки клавіш бокова підсвітка. Користуюсь у день 8 годин.
Із суттєвих мінусів це звичайно софт: жахливий, але купуючи клаву я це вже знав. Дуже не зручно робити свій профіль кольору. Не розумію чому не можна було взяти прогу яка була у rockfall evo tkl, дуже зручна була і легка в використанні.- Переваги:
- Матеріали, шумодавка під платою, АБС кейкапи з Укр літерами, легкий кабель. Естетичні кольори і вайб від клавіатури.
- Недоліки:
- Софт: Дуже жахливий, незручний і не інтуїтивний в моменті налаштування власної підсвітки.
Вхід під кабель нестандартної форми (для тих хто ставить кастом кабелі у провідному режимі буде недоліком)
- АрсенВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: М'ятний. Тип механічних перемикачів: Kailh Box Red. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
Це моя друга механіка і третя бездротова клавіатура, тому не те щоб є багато з чим порівнювати, але головне враження - мені більше не хочеться міняти клавіатуру!
Тут все як зручно і хоча є номінально "кращі клавіатури - для мене то передплата ні за що!
А, ще я працюю в комп'ютерному магазині і переклацав купу варіантів, тому хоча в довгій експлуатації не маю великого досвіду порівняння, кнопочок бачив багато.
Це найкраща клавіатура та ще й від українського бренду!- Переваги:
- Колір, перемикачі, батарея, дизайн, ергономіка, софт, якість бездротового зв'язку
Представник постачальникаВітаємо! Вдячні Вам за високу оцінку та вибір продукції HATOR :) Бажаємо довготривалого та комфортного користування!
- Никита Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий. Тип механічних перемикачів: Kailh Box Red. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
Хорошая клавиатура. Качественная сборка, тихие свичи. Единственное, что не понравилось - это светодиодная полоса сбоку клавиатуры, которая настраивается отдельно от подсветки клавиш, да ещё и не через приложение. А ещё пластик в этом месте просвечивается.
- Переваги:
- Качество.
- Недоліки:
- Почти нет.
- Кристина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий. Тип механічних перемикачів: Kailh Box Red. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
Десь з пів року на неї дивилася та нарешті купила. Чудова клавіатура, дуже стильна та зручна. Підключення майже інтуїтивне, все дуже зрозуміло. Крути режими підсвічування, приємні тактильні відчуття. Натиснення сподобалось більше ніж у клавіатур Dark project, але це імхо. Хочу ще спробувати замовити біли кейкапи та подивитися як вони будуть виглядати на цій клавіатурі. Заряд тримає добре, можна подивитися заряд натиснув fn backspace. Можна підключити декілька пристроїв та переключатись між ними одним натисненням (підключила навіть до iphone)
Дуже задоволена якістю, чудова клава за свої гроші.
З мінусів: добре що побачила в відгуках що налаштування підсвітки у додатку не працює із підключенням bluetooth, бо сиділа перед додатком і чекала коли він знайде клаву, та він ії не знаходив, не зрозуміла чому спочатку, але коли підключила проводом то одразу знайшло.
- Алексей П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий. Тип механічних перемикачів: Kailh Box Red. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
Жаба трохи піддавлювала стосовно вартості. Але жодної секунди не пожалкував. Клава просто топчик! Єдине що трохи напрягає - чомусь неможливо настроїти бокову підсвітку.
- Переваги:
- Дуже якісна. Солідна. Можливість настроїти підсвітку кожної клавіши.
- Недоліки:
- Чомусь не можна настроїти бокову підсвітку. Вона ні на що не впливає, але в деяких ситуаціях може трохи відволікати і дивно виглядає відсутність можливості її настроїти (все інше можна настроїти).
Бокову підсвтіку можливо налаштувати за допомгою гарячих клавіш, радимо перевірити інструкцію.
- Ваня С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий. Тип механічних перемикачів: Kailh Box Red. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
Хорошее качество, удобный и понятный софт для настройки подсветки
- Переваги:
- Сборка, цена
- Недоліки:
- Антон Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Ліловий. Тип механічних перемикачів: Kailh Box Red. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
Купив собі її, дуже довольний перед цим користувався лише клавами по 200 грн) То тепер відчуваю себе люидно. дуже зручно коли в тебе декілька пристроїв. Попрацював на 1 норуті, а потім переключів у інший режим і пішов грати за комп.
- Переваги:
- Файна і зручна
- Юлія К***Продавець: Rozetka. Колір: Ліловий. Тип механічних перемикачів: Kailh Box Red. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
Клавіатура неймовірно естетична та зовнішньо дуже приваблива . Покупкою задоволена :)
- Переваги:
- Багато режимів підсвітки
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий. Тип механічних перемикачів: Kailh Box Red. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
очень компактная клава, к которой после ноута надо привыкнуть. блютуз подключается с пол-пинка, а вот подключение по шнурку у меня почему-то отваливалось после перезагрузки
- Переваги:
- компактная, даже миниатюрная клава, при этом увесистая, можно сказать тяжёлая и выглядит очень крепкой. приятный ход клавиш
- Недоліки:
- пока не выявлено
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо Вам за оцінку та вибір продукції HATOR :)
Нагадаємо, що у разі необхідності Ви завжди можете звернутись до нашої технічної підтримки, що на офіційному сайті HATOR.
- Вова О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип механічних перемикачів: Kailh Box Red. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
норм калава за свою цену
- Переваги:
- цена=качество
- Недоліки:
- нету
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо Вам за відгук та вибір продукції HATOR :)
- Умудов С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип механічних перемикачів: Kailh Box Red. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
Клавіатура супер. Не знаю навіщо взяв безпровідну версію адже вона важка і тягати з собою її не зручно.
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо Вам за оцінку та вибір продукції Hator :)
- Ярослав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий. Тип механічних перемикачів: Kailh Box Red. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
Все працює чудово, заряд тримає довго
- Переваги:
- Чудовий звук, ціна, якісні матеріали
- Недоліки:
- Не знайшов
- Vlad P***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Kailh Box Red. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
Доброго всі дня, хочу почати робити відгуки на товари які придбав. Першою буде клавіатура Hator. Взяв її я в іншому магазині. Користуюсь нею пів року, нарікань немає. Стильна клавіатура, хотсвап, яким я не користувався, зручна штучка для зняття кейкапів. Кейкапи чудові , слабо мараються та легко чистяться. Заряд тримає дуже довго.
- Переваги:
- Український бренд, змінні кейкапи з укр літерами, класний тайпінг
- Недоліки:
- не вистачило якогось фансервісу в комплекті(стікери, мб якийсь брелок)
- Антон П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Kailh Box Red. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
Брал в 15го мая на замену Hyperx alloy fps pro. Спустя 3 месяца использования клавиатуры могу сказать что клавиатура хорошего качества, не глючит, заряд держит достойно (на минимальной статичной яркости) единственное что я брал именно этот цвет из-за цвета корпуса, привык к классике чёрного стиля, поэтому переставил кейкапы с Hyperx) в целом доволен покупкой. Единственный для меня недостаток это подсветка на минималке тусклее чем у хайперов, но вечером всё нормально видно.
Софт не идеальный, но и не ужасный, команды на клавиши позволяет настроить необходимые.- Переваги:
- Беспроводная, шумка, комплект.
- Недоліки:
- Подсветка тускловатая
- ОлександрПродавець: Rozetka. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Kailh Box Red. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
Користуюсь вже пів року, чудова клавіатура
- Переваги:
- приємні звуки, великий акумулятор.
- Недоліки:
- трохи заслабка підсвітка, але в вечорі супер.
- Карбовничий С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: М'ятний. Тип механічних перемикачів: Kailh Box Red. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
Моя перша бездротова клавіатура, довго тримає заряд при підсвічування клавіш після натискання, вистачає десь на пару тижнів. Виглядає гарно. Також відсутність нампаду, яким я раніше частенько користувався, не виявилась проблемою.
До якості матеріалів питань не виникає.
Чудова клавіатура, від підсвітки до якості матеріалу.
Єдине, що помітив після 2 місяців, натиск на клавіші змінився.
До 2 місяців натиск був трішки м'ягкішим в самому кінці, я ще здивувався тому, що свічі аналогічні моїй попередній клавіатурі. Це дуже приємне відчуття.
Але після 2 місяців натиск став аналогічним до попередньої клавіатури. Все це ніяк не вплинуло на використання.
Підключав лише через 2.4, софт не використовував.- Переваги:
- Матеріал, підсвічування, комбіноване підключення.
- Недоліки:
- Приємний натиск на початку який дуже приємний але далі зникає
- ЄвгенВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Kailh Box Red. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
Все сподобалось. Хіба акум більший би.
- Переваги:
- Якість.
- Недоліки:
- Пока не знайшов.
- Катерина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Kailh Box Red. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
Брала на подарунок, замовник задоволений) Цікава та хороша клавіатура. Вона тихіша за рейзер, підключилась без проблем по блютузу, за пару хвилин самі розібрались. Особистий недолік те, що не можна підклюдити магнітну зарядку, бо гніздо зарядки глибоко посаджене і розраховане тільки на їх кабель, те саме і з мишкою.
- Переваги:
- Тихша за аналоги, маленька, комфортна у використанні.
- Недоліки:
- Може бути погано видно літери для тих, хто не друкує всліпу.
Представник постачальникаВітаємо!
Дякуємо Вам за відгук та вибір продукції Hator! Думки клієнтів важливі для нас, і ми врахуємо Ваш відгук, щоб покращити якість і функціональність майбутніх продуктів.
- Владислав А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: М'ятний. Тип механічних перемикачів: Kailh Box Red. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
- Вадим Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: М'ятний. Тип механічних перемикачів: Kailh Box Red. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
Клавіатура супер.
- Переваги:
- Нічого ніде на скрипить і не відпадає та довго тримає заряд)
- Недоліки:
- Не знайшов
- Виталий О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Kailh Box Red. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
Пользуюсь клавиатурой два дня, всё нравится. Приятный звук, прекрасная подсветка клавиш, разные режимы подключений, отличный отклик.
- Переваги:
- Красивая подсветка, качество самой клавиатуры на высоте
- Недоліки:
- их нету, разве что цена(
- Алексей Д***Продавець: Rozetka. Колір: М'ятний. Тип механічних перемикачів: Kailh Box Red. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
Приобрел неделю назад данную клавиатуру в белом цвете.
Клавиатура добротная, отличные кейкапы из коробки, хорошие свичи, шумка между платой и декой.
Но есть один больше недостаток, это софт.
Уважаемые представители Hator, пожалуйста сделайте обновление софта, что бы можно было нормально сохранять пользовательские профили, выбирать на клавиатуре пользовательский профиль.
Создавать более сложные цветовые решение, выбирать за раз больше одной кнопки для настройки цвета клавиши.- Переваги:
- Хорошее качество, адекватная цена, выбор цветов.
- Недоліки:
- Софт
Про технічні недопрацювання програмного забезпечення нам відомо, інформація передана відповідальному підрозділу для подальшого усунення проблем.
Представник постачальникаДодаткова інформація щодо кастомного режиму підсвітки. Є функція збереження режиму підсвічування програмно, але вам потрібно натиснути FN + Z з режиму підсвічування за замовчуванням після повернення в бездротовий режим.
- Роман Г***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Kailh Box Red. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
Відразу дам дві поради, після роботи з цією клавіатурою:
2) Софт не бачить клавіатуру через адаптер, потрібно підключати через провід і вмикати відповідний режим. Тільки тоді софт дасть можливість налаштовувати клавіатуру.
Дуже сподобалася клавіатура. Якісна збірка, чудові РВТ кейкапи з гравіюванням української розкладки. Гравіювання дуже хороше, не ідеальне, але хороше. Свічі Kailh BOX Red мені більше сподобалися ніж аналогічні MX Cherry, довго сидів на коричневих, але тепер хочу сині. Замовив собі Kailh Box Navy. Є можливість хотсвапу для свічів та інтсрумет для знаття кейкапів та свічів, тому поміняти їх не є проблемою.
В комплекті чудовий, гнучкий провід для підзарядки покритий паракордом. Але він має свою особливу форму, аби входити в пази, тому треба розуміти, що не кожен інший type-C провід підійде. Маю мишку Hator Quasar Wireless Black, яка має, іденичний провід, як виявилося, тому можна зараджати одним або мишку, або клавіатуру і не засоряти робочий стіл.
Єдине з чим мав проблеми це рідний софт. Таке враження, що він недороблений зовсім і має можливості тільки прошлих моделей клавіатур та явно не розрахований під безпровідну модель. При запуску програми клавіатуру підключену через адаптер чи блутуз вона не бачить взагалі, потрібно тільки через провід підключати і включати відповідний режим. Кількість заряду батареї програма теж не показує. Налаштувань кольорових полосок по бокам клавіатури з програми взагалі налаштувати неможливо. Єдине, що радує, що все це можливо зробити на самій клавіатурі напряму, головне, перечитати інструкцію, яка йде в комплекті.- Переваги:
- Якість матеріалі та збірки. Кейкапи. Українська розкладка. Можливості налаштування клавіатури без софту
- Недоліки:
- Софт
- Демцюх М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий. Тип механічних перемикачів: Kailh Box Red. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
Клавіатурою цілком задоволений. Дуже приємна тактильно, зроблена з якісного матеріалу, чудовий дизайн. Єдиний недолік, по не бачить клавіатуру, може хтось знає як це можна вирішити?
- Переваги:
- Приємна на дотик, якісний матеріал
- Недоліки:
- Не працєю по
Представник постачальникаВітаємо!
За консультацією по завантаженню актуального драйвера у Вас є можливість звернутись до нашої тех. підтримки напряму.- Роман Г***
Підключіть саме кабелем і тоді побачить клавіатуру, через адаптер чомусь не хоче
- ЯрославВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип механічних перемикачів: Kailh Box Red. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
2 роки прожила але вже трохи помирає, згорів один світлодіод, в сервісі не змогли визначити його модель щоб замінити(був би радий якщо хтось підкаже де такі можна купити), десь через рік перестала бачитися комп'ютером в провідному режимі і автоматично переходить в безпровідний причому я не зрозумів логіку як він вибирається бо здається то абсолютно ранжомно(може працювати в 2.4 гц а потім через хв 30 перейти в блютуз), але можливо це проблема саме з кабелем бо телефон через нього теж не віжображається(оригінальний кабель клавіатури), але все-таки з іншим кабелем схожа проблема переходить в безпровідний режим але хочаб працює по проводу якийсь час, може хтось порадить чи пляснить що з нею не так, на сервісь сказали що всі питання до бренда і це певно якісь проблеми з прошивкою клавіатури (порадивши мені купити якусь дешеву механіку бо з їхніх слів "вона раза в 2-3 дешевша і проблем буде менше"), ну і ще хоипкій корпус іноді пригибається під вагою рук, софт це окреме мистецтво, я його ставив і він в мене десь пів години відмовлявся стартувати на українській а китайську я недуже знаю... , але всеж дякую за увагу!
- Переваги:
- недорога, досить якісна, думав що українській бренд...
- Недоліки:
- дивний софт, кабель пачкається від повітря, блимання під час натискання 3-4 клавіш одночасно, крива прошивка, дешевий мікроперемикач на перемикання режимів, абсолютна відсутність деталей
- Таран А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Kailh Box Red. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
Погано літери видно під різним освітленням постійно треба міняти колір під відповідне освітлення у кімнаті
- Вячеслав Ш***
не думаю що це проблема тільки цієї клави, це у всіх з подібними кейкапами, але ж їх тут можна легко замінити та й якщо користуєтесь клавіатурою такого класу то можна як я наприклад друкувати в сліпу