- Ганна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Отвратительное ,ребёнок отворачивался ,плевался ,пробовали несколько раз.
- Недоліки:
- Не понравилось
Представник брендуВітаємо. Можливо, малюку чомусь дійсно не сподобався смак, але це дуже індивідуально.
- Карина П***
У мен старшая не любила младшая уплетает за обе шейки все индивидуально
- Ірина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Дитині смакує, одне з тих пюре, що донька любить.
- Переваги:
- Дитині смакує.
- Недоліки:
- Не знайшла.
- Bujor I***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Вкусное и сытное пюре
- Сергей Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Дякую тим хто запаковує товар, коли отримали товар був надійно запакованим. Але нам це пюре взагалі не сподобалось, чесно вам сказати запах в цього пюре дуже специфічний, та і на смак не дуже (може що просто без додавання солі). Дитині не стали давати, начебто даний товар по терміну придатності ще ого-ого, а ось запах мені не сподобався нагадує паштет. Ми звичайно купляємо щоб не нюхати, а куштувати, чесно перевіряли запах пюре ще із-за того що даний товар був замовлений в суботу вечері, а отримали ми його в пятницю в обід, (пройшов майже тиждень) самі розумієте зараз дуже спекотно.
- Переваги:
- ™ нам дуже подобається.
- Недоліки:
- Запах, і доставка товару майже тиждень, хоч все могло бути чітко.
- Анастасия И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Товар весь із гарним строком пр идатності но те, як упакували - жах. Усе просто гамузом накидане (хоча є скляні баночки)
Эксперт RozetkaДоброго дня, Анастасія! Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.
- kate.sherbinaВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Не сказала бы что что-то необычное. Много картошки, мало кролика))) но ребенку сразу понравилось. Ест с охотой. Беру ему с 6 месяцев.
Хотя ту же рыбу, этой же фирмы, ест с неохотой.- Недоліки:
- Василий Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
- Ян А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
- Переваги:
- Посмотрим
- Недоліки:
- Пришло замороженым
- Марина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Дочка любит все пюрешки Hipp, качеством довольны.
- Переваги:
- Вкусное и полезное пюре.
- Недоліки:
- Купила две баночки по акции, но скидку не посчитали. Мелочь, но обидно (
Эксперт RozetkaДобрый день, Марина! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику для уточнения информации и решения вопроса.
- Марина К***
Так и не получила ответ, касательно скидки в прошлом заказе. Сегодня сделала новый заказ, добавила несколько пюре Hipp и опять скидку не посчитали. Пришлось удалить Hipp из корзины и выбрать пюре подешевле.
- Ольга
Еще не разобрались, наверное. Много обращений, скорее всего, предпраздничные дни...
- Алина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Скажите пожалуйсто при какой температуре перевозят детское питание?
- Маришка Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Дуже класні пюре. Дякую за швидку доставку
- АлександраВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Ребенок только такое есть, остальные ему не по вкусу.
- Переваги:
- Вкусное
- ВикторияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Отличные пюре. Брала в качестве "перекуса" для дочки в поездки и на длительные прогулки, т.к здесь герметично закрытая баночка, можно хранить без холодильника. Ребенок ел с удовольствием, проблем с животиком или аллергии не вызвали.
- Переваги:
- Идеально для долгих прогулок и поездок
- Тетяна М***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Картоплі більше чим мяса жах просто
- Елена М***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Пюре отличное. Ест с удовольствием. Но стало не выгодно покупать на розетке сразу по 6 банок.
- Арина С***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Ребенку, не понравилось. Картофель преобладает,а кролика,очень мало по вкусу.
- Переваги:
- Отлично, для первого прикорма.
- Недоліки:
- Цена.
- Yuliya E***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Я вот знаю что кролика дают пробывать только с 6 мес. или я чего-то не понимаю ?
- ЯнаПродавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
У нас ребёнок очень аллергический, аллергия почти на всё. К сожалению у нас сыпь была(
Но это индивидуально.
Мы делаем только домашнюю варёную картошку пюре блендером с варёной курицей или телятиной. - ЕваПродавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Удобная баночка с вкусным наполнением, ребенку пюре очень нравится,он сыт и довольный.Оно очень полезное, сытное и аппетитное, никакой аллергии не вызывает.Сделано по - домашнему)