Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Відбілюючий олівець для зубів Dazzling White

Оцінка користувачів 4.4/5
  • Олександра С***
    Відгук від покупця. Продавець: MasterPrice

Олівець дієвий. Користуюся близько тижня. Чищу зуби двічі на день. Ввечері, після чищення наношу цей гель на 10 хвилин, потім знову чищу зуби. Вже видно прогрес на частині зубів. Звісно, це не той ідеал, що на картинках показано, але вже без нальоту та жовтуватості.

Переваги:
    Зручний у використанні.
    Недоліки:
    За тиждень користування не знайшла.
  • Юлія К***

Ок.

• Таисия М***

Класний відбілювач

Переваги:
    Відбілює
    Недоліки:
    Не має
  • Юлія К***
    Відгук від покупця. Продавець: MasterPrice

Працює на четвірку. Враховуючи вартість, ефект нормальний.

Замовила і оплатила одразу 2 штуки, проте прислали лише одну.

Переваги:
    Користуватися легко і просто
  • Борис Р***
    Відгук від покупця. Продавець: MasterPrice

Користувався 2 тижні один раз кожного дня, на жаль на більше його не хватило. Білизна стала зовсім трошки краще, очікував більшого. Для профілактики раз на рік підійде. Для ефективності мабуть треба користуватися півроку без перерви.

Переваги:
    Ціна, простота в експлуатації
    Недоліки:
    Недостатньо ефективно з однієї упаковки, тому треба купляти одразу 3-4 упаковки. Об'єму рідини вистачає лише на 2 тижні.
    • Продавець  MasterPrice

Ми цінуємо, що ви поділилися своїм досвідом використання відбілюючого олівця Dazzling White. Ми розуміємо, що результати можуть варіюватися залежно від індивідуальних особливостей зубної емалі та частоти застосування.

Олівець розроблений як засіб для легкого відбілювання та підтримки білизни зубів, і для помітного результату може знадобитися регулярне використання або повторні курси. Щодо об'єму рідини — це стандартний розмір, але ми врахуємо ваш коментар і передамо його виробнику для можливого вдосконалення продукту.

Ми завжди на зв’язку, якщо у вас виникнуть додаткові питання чи потреба в рекомендаціях щодо продуктів. Дякуємо, що обрали Dazzling White, і сподіваємося, що наступний досвід буде ще кращим!

• Інна

Виконує свою функцію на 70%