Відгуки покупців про Брелок-ліхтарик (solar) із вбудованою сонячною батареєю Keychain Solar Torch синій

Оцінка користувачів 4/5
  • Ігор Г***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife. Колір корпусу: Зелений

якщо я років через 10 напишу що він все ще працює - оце буде показник!
    в мене є калькулятор CASIO на сонячній батареї, він працює вже більше 25 років, я їм рідко користуюся, але він все ще працює заряджаючись виключно від сонячної батареї яка по габаритам чуть більша за батарею брелка

Переваги:
    світиться
    Недоліки:
    відсутні
    • Продавець  HappyLife

Доброго дня Ігор! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш HAPPYLIFE

• Олександр А***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife. Колір корпусу: Синій

нажаль це звичайний ліхтарик працює від батерейки, панель навіть не підпаяно.

Недоліки:
    ліхтарик на батарейкі
  • Артем Б***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife. Колір корпусу: Синій

Так собі. Є інші варіанти. Просто як забавка - можливо знайде застосування за призначенням

• Продавець  HappyLife

Артем, добрий день! Дякуємо Вам за відгук! Ми завжди цінуємо Вашу думку та зворотний зв'язок! Віримо, що Ви залишитесь задоволені ліхтариком після більш тривалого використання. Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин HAPPYLIFE

• Олександр А***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife. Колір корпусу: Синій

зі знижкою чудовий брелок фонарик,кнопка без фіксації,світло щоб підсвітити поряд

Переваги:
    маленький,від сонця зарядка
    Недоліки:
    до ключів краще не підвішувати,панель скло
    • Продавець  HappyLife

Олександр, добрий день! Дякуємо Вам за детальний відгук! Раді що Вам все сподобалось! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин HAPPYLIFE

• Катерина К***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife. Колір корпусу: Зелений

Хороший фонарик. Полезная вещь

• Продавець  HappyLife

Катерина, Добрий день! Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку. Раді, що брелок-ліхтарик Вам сподобався! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою керівник магазину HAPPYLIFE