Картка Rozetka

Відгуки покупців про Кабель для заряджання iPhone apple lightning швидке заряджання iPad Data Cable fast charge з роз'ємом Apple Lightning to USB зарядка 2м

Оцінка користувачів 3.99/5
  • AI аналіз відгуків
    149 відгуків:  близько 68% позитивних, 12% нейтральних, 20% негативних
    Користувачі загалом задоволені кабелем: більшість відзначає швидку доставку, відповідність заявленим характеристикам, хорошу ціну та прийнятну якість за цю ціну. Однак є значна кількість скарг на ненадійну роботу — кабелі іноді швидко виходять з ладу, дуже повільно заряджають або взагалі не працюють із деякими пристроями. Сервіс магазину оцінюється високо: у разі проблем продавець швидко пропонує заміну чи повернення, що згладжує негативні враження.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Денис Д***

Норм

• Володимир А***

Покупкою задоволений

Переваги:
    Товар прибыв вчасно, якісний

• Назар С***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Довжина: 2. Колір: Білий

Товаром задоволений, доставка прийшла у вказаний день без затримок. Кабель зараз використовується і немає ознак дефекту чи ще якоїсь проблеми.

Переваги:
    Відсутність недоліків
    Недоліки:
    Недоліків немає
    • Продавець  Lemeshop

• Андрей Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Довжина: 2. Колір: Білий

Хороший кабель !!! Рекомендую.

• Олена ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Довжина: 2. Колір: Білий

кабель якісний, доставка швидка, продавець бусичка - поцікавився чи все підійшло. Ставлю 5 зірок, рекомендую!

• Руслан Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Довжина: 1. Колір: Білий

Кабель не підтримує швидку зарядку, перевірено на кількох зарядних пристроях і телефонах.
    Ізоляція досить жорстка і при скручуванні через короткий час користування тріскається.
    Як тимчасовий запасний кабель підійде, для постійного користування малопридатний.

Переваги:
    Недоліки:
    Жорсткий і ламкий
  • Олена Є***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Довжина: 2. Колір: Білий

Кабель хороший, працює вже більше 6міс., продавця рекомендую, швидко відправили.

• Руслан К***

Супер.

• Дар'я С***

Все чудово, швидка доставка

• Ольга Т***

доброго дня мені дуже подобається дуже гарно Заряджає працює без проблем, продавец крутий навіть цікавився як працює,але не швидко заряджається але в описі такого не указано!

• Юрій В***

Не працює кабель

• Продавець  Lemeshop

Нам дуже шкода, що кабель не працює. Просимо перевірити, чи правильно він підключений та сумісний з вашим пристроєм, адже деякі моделі вимагають точного підключення або специфічної потужності. Якщо кабель дійсно несправний, ми готові замінити його в межах гарантії. Будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення — ми швидко допоможемо вирішити цю проблему.

• Юрій Х***

Все супер)

• Светлана Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Довжина: 1. Колір: Білий

Дякую. Доставка швидка. Товар відповідає заявці. Все добре.

• Андрій Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Довжина: 2. Колір: Білий

Відпрацював дев'ять місяців без нарікань .

Переваги:
    Довжина
    Недоліки:
    Слабкий роз'єм через дев'ять місяців вийшов з ладу
    • Продавець  Lemeshop

• Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Довжина: 1. Колір: Білий

Працює не гірше ніж заявлено

Переваги:
    Ціна, довжина
    Недоліки:
    Не ідеален, але й не коштує багато
    • Продавець  Lemeshop

• Виктор Х***

Кабель хороший.

• Любов С***

Покупкою задоволена, все влаштовує

• Пащенко И***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Довжина: 2. Колір: Білий

Користуємось кабелем пару тижнів, заряджає без проблем телефон і планшет.

• Сергій П***

Не працює з iPad Air 3 gen

Переваги:
    Недоліки:
    Не працює
    • Продавець  Lemeshop

ВІтаємо! Можливо, вам трапився пересорт - зв'яжіться з нами - ми допоможемо.

• Дмитро Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Довжина: 1. Колір: Білий

Погане пакування. Зарядка взагалі не виконує свої функціі. За годину заряджає макисмум 10 процентів. Гроші на вітер. Краще б на русоріз закинув.

• Продавець  Lemeshop

Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація. Зв'яжіться з нами через особисті по замовленню для вирішення проблеми.

• Валентина Ч***

Кабель заряджає айфон 13 нормально усі мої павери його бачать ноут теж

Переваги:
    Недоліки:
    Не виявила
    • Продавець  Lemeshop

• Марк Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Довжина: 2. Колір: Білий

Хороший та справний, немає нарікань

• Илона Б***

Заряджає чудово

• Григорий Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Довжина: 2. Колір: Білий

Кабель якісний, працює на відмінно!

• Константин К***

Кабель супер! Рекомендую!

• Василий П***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Довжина: 2. Колір: Білий

Класний кабель! Якість норм, ціна теж класна. Щиро дякую!

• Николай М***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Довжина: 2. Колір: Білий

Шикарний товар! Працює без проблем.

• Іван С***

Хороший товар

• Продавець  Lemeshop

Дякуємо вам за відгук! Нам завжди приємно дізнаватися, що наші товари приносять вам задоволення. Ваша підтримка мотивує нас ставати ще кращими! Ми прагнемо надавати якісні товари, які виправдовують очікування наших клієнтів, і ваші слова підтверджують, що ми рухаємося в правильному напрямку. Якщо у вас виникнуть питання або побажання, не соромтеся звертатися – ми завжди раді допомогти. Дякуємо за довіру та вибір нашого магазину!

• Дмитро Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Довжина: 2. Колір: Білий

Отримав. Все добре. Дуже дякую!

• Гліб
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Довжина: 1. Колір: Білий

Випадок, якщо у вас перестав працювати основний кабель. Повільно заряджає. Взагалі не надійний.

Переваги:
    Зарядить ваш телефон на 10% за годину
    Недоліки:
    Все
    • Продавець  Lemeshop

Шановний клієнте, дякуємо за ваш відгук! Ми розуміємо ваше занепокоєння щодо швидкості зарядки. Якщо ви використовуєте кабель USB Lightning для iPhone 12, iPad або новіших моделей, важливо враховувати, що зарядка цих пристроїв може займати більше часу. Для нових моделей з акумуляторами великої ємності (зокрема iPhone 12 і новіші), процес зарядки від 0 до 100% може тривати до 10 годин, і це є абсолютно нормальним, особливо при використанні стандартного зарядного пристрою. Це пов'язано з тим, що для досягнення максимальної швидкості зарядки нові пристрої потребують специфічних адаптерів, що підтримують технології швидкої зарядки (наприклад, 18W або вище). Якщо ваш адаптер не підтримує швидку зарядку, зарядка буде відбуватись стандартним способом, що може зайняти більше часу. Якщо у вас старіша модель телефону або планшета, і ви не отримуєте задовільної швидкості зарядки, будь ласка, звертайтесь до нашої служби підтримки, і ми з радістю допоможемо вам вирішити проблему. Дякуємо за розуміння!

• Андрій Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Довжина: 2. Колір: Білий

Не советую покупать этот товар только зарядка от сети
    Компьютер не видит телефон короче бесполезен .

Переваги:
    Два метра
    Недоліки:
    Не передаёт данных
    • Продавець  Lemeshop

Дякуємо за ваш відгук! Шкода, що кабель не виправдав ваших очікувань. це дата-кабель, але комп’ютер не розпізнає телефон, можливо, проблема не в самому кабелі, а в налаштуваннях або драйверах. Ось кілька можливих причин і рішень: Режим підключення телефону – при підключенні до ПК перевірте, чи вибрано "Передача даних" (MTP), а не просто зарядка. Порт USB – спробуйте підключити до іншого порту на ПК. Драйвери – оновіть драйвери USB у диспетчері пристроїв. Бруд у роз'ємах – перевірте, чи немає пилу або забруднень у роз'ємі телефону. Оновлення ПЗ – можливо, телефон потребує оновлення. Якщо не допоможе звертайтесь до нашої сервісної підтримки і вам обміняють на новий товар.

• Александр М***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Довжина: 1. Колір: Білий

Месяц проработал и все в мусорку!

• Грибык В***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Довжина: 1. Колір: Білий

Гарний товар, працює без нарікань.

• Продавець  Lemeshop

Щиро вдячні вам за відгук! Нам приємно знати, що наш товар приніс вам задоволення, і ваші добрі слова надають нам ще більше мотивації вдосконалюватися. Ми прагнемо, щоб кожен наш клієнт отримував саме те, на що сподівається, і ваш відгук підтверджує, що ми йдемо в правильному напрямку. Якщо виникнуть будь-які питання або побажання — ми завжди до ваших послуг! Дякуємо за вашу довіру та вибір нашого магазину!

• Ваня и*** Тайваня
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Довжина: 2. Колір: Білий

Х***я полнейшая! Проработал 4 дня.
    Категорически НЕ РЕКОМЕНДУЮ!

Переваги:
    Недоліки:
    На пятый день перестал заряжать
    • Продавець  Lemeshop

Добрий день, нам прикро, що виникли проблеми з товаром, на товар діє гарантія. Зв'яжіться з нами і наші спеціалісти Вам допоможуть.

• Виктор

Получил все отлично . Спасибо

Переваги:
    Доставили быстро

• Олександр Т***

Все працює)

• Анна Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Довжина: 1. Колір: Білий

З доставкой проблем не було, на кабель поки що нарікань нема, заряджає швидко, дякую

Переваги:
    Заряджає швидко
    Недоліки:
    Поки не пиявила
    • Продавець  Lemeshop