- Катерина Г***Відгук від покупця. Продавець: ZNZ
Без стороннього запаху. Швидка доставка. Сумка в комплекті виручає, якщо потрібно клірик прибрати кудись
- Продавець ZNZ
Добрий день, Катерина. Щиро вдячні за зворотній зв'язок! Раді, що Ви задоволені покупкою! При потребі - звертайтесь!
- Інна М***Відгук від покупця. Продавець: ZNZ
Від килимка в захваті, обслуговування супер сервіс відмінний все швидко і якісно
- Продавець ZNZ
Добрий день, Інна, щиро вдячні за зворотній зв'язок і теплі слова! Раді, що Ви задоволені покупкою! При потребі - звертайтесь!
- Діана Ф***Відгук від покупця. Продавець: ZNZ
Відправили вчасно дякую рекомендую
- Продавець ZNZ
Добрий день, Діана, щиро вдячні за зворотній зв'язок! Раді, що Ви задоволені покупкою! При потребі - звертайтесь!
- ЯрославВідгук від покупця. Продавець: ZNZ
Придбав малому килимок, усі задоволені та навіть кіт
- Продавець ZNZ
Добрий день, Ярослав, щиро вдячні за зворотній зв'язок! Раді, що Ви задоволені покупкою! При потребі - звертайтесь!
- Віра Т***Відгук від покупця. Продавець: ZNZ
Термокилимок отримала, дуже класний.
Рекомендую- Продавець ZNZ
Добрий день, Віра, щиро вдячні за зворотній зв'язок! Раді, що Ви задоволені покупкою! При потребі - звертайтесь!
- Ірина Р***Відгук від покупця. Продавець: ZNZ
Нам дуже сподобався цей килимок))дуже швидко його доставили нам дякуємо !
- Продавець ZNZ
Добрий день, Ірина, щиро вдячні за зворотній зв'язок! Раді, що Ви задоволені покупкою! При потребі - звертайтесь!
- Мирослава Я***Відгук від покупця. Продавець: ZNZ
Килимок отримала, дуже сподобався))
- Ірина П***Відгук від покупця. Продавець: ZNZ
Хороший термокилимок, чудовий насичений колір (брала на подарунок), дуже задоволена якістю, вартий своїх грошей
- Переваги:
- Насичений колір як на фото так і в реальному житті хороша якісь
- Елла С***Відгук від покупця. Продавець: ZNZ
Коврик у використанні тільки місяць.Ось,що з ним вже сталося(фото).
Брала не дешевий в надії,що якість буде відповідною,але маємо,що маємо.- Переваги:
- Жодних
- Недоліки:
- Один суцільний мінус
- Продавець ZNZ
Добрий день, Елла. Килимок Ви отримали 11.05.2024 і через три місяця розмістили відгук з кількома явно механічними пошкодженнями на килимку (на фото). Такі пошкодження скоріш за все зроблені якимись гострокутним предметом. Ймовірно хтось з зусиллям продряпав килимок. Це не є дефект або брак. Нам прикро, що Ви так відреагували, і написали такі заклики, це не справедливо. Наші термокилимки якісні, і при вірній експлуатації прослужать багато років.
- Наталія Б***Відгук від покупця. Продавець: ZNZ
Насправді жахливий і небезпечний для дитини товар! Плівка з малюнком «відійшла» від основи через 3 місяці використання! Дитина могла з’їсти цю плівку! Добре що я була поруч
Не рекомендую цей товар- Переваги:
- Нажаль недоліки закривають всі переваги
- Недоліки:
- Небезпечний для дитини
- Наталія Б***
Продавець дуже швидко зв’язався зі мною та запропонував компенсацію. За що їм дуже дякую. Доречі, такі ж самі випадки були навіть з дуже дорогими термокилимками та навіть з такими брендовними як Carrello.
- Продавець ZNZ
Ми продаєм багато таких термокилимків, і стосовно якості товару претензій не було. Це видно з попередніх відгуків. Товар дійсно якісний, має сертифікацію. Самі використовуємо такі термокилимки.
Килимок в використанні майже 4 місяці. Чому сталася така ситуація саме зараз - з’ясувати не можливо.
Ми з повагою відносимось до кожного нашого клієнта, і цінуємо свою репутацію. Тому надали компенсацію шановній Наталії.
- Анатолий С***Відгук від покупця. Продавець: ZNZ
Продавець зв’язався зі мною дуже швидко, обговорили умови доставки, за доставку заплатив продавець, Доставили на нову пошту. Килимок дуже сподобався дитині. Всім рекомендую.
- Переваги:
- Якісний, сумка для коврика в подарунок
- Юлия Л***Відгук від покупця. Продавець: ZNZ
Ці коврики -
Дуже практична річ, окрім того, що на них зручно гратися і проводити час, малюк дуже полюбляє вивчати і показувати на них звірів і як вони роблять.- Продавець ZNZ
Добрий день, Юлія. Дякуємо за зворотній зв'язок.
- Єлизавета Т***Відгук від покупця. Продавець: ZNZ
Чудовий килимок,тепленький та цікавий. Доньці дуже сподобався. Ввічливий продавець
- Переваги:
- Теплий,яскравий та цікавий.
- Анастасія Б***Відгук від покупця. Продавець: ZNZ
Дуже задоволені килимком і роботою менеджера,відправили швидко,якість товару дуже гарна.
- Ігор В***Відгук від покупця. Продавець: ZNZ
Чудовий термокилимок, дитині сподобався. Відправили в день замовлення. Дякую!
- Переваги:
- Відповідає опису