- Дарья Д***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop
Перестав вмикатись за певний час.
- Усик А***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop
Покупал 1 год назад, проверял, работал. Сейчас включил, зарядка не идёт. Брак, одноразовый получается
- ВікторВідгук від покупця. Продавець: VilliniShop
Замовив лампу. Продавець прислав іншу з характеристиками, які не відповідають опису. Зокрема з роз'ємом micro-usb, а не type-c. Запропонував повернути, але за мій кошт. Крім того написав, що характеристики можуть мінятися і про це написано в описі до лампи. Авжеж там нічого такого не зазначено
- Переваги:
- Недоліки:
- Недобросовісний продавець
- Продавець VilliniShop
Ви отримали лампу з характеристиками , такими як вказано в картці товару . Кабель для зарядки йде в комплекті , і ви можете ним користуватись - на характеристики лампи це не впливає. Шановний колего , написання такого роду відгуків не додасть вам продажів .
- Віктор
Це впливає на її характеристики. Зокрема з type-c зарядка швидша, що важливо в сьогоднішніх умовах тривалої відсутності світла. І вибирав лампу саме з такою зарядкою. Обманюєте людей. Мій випадок не єдиний, інші покупці також залишали такі ж скарги
- Продавець VilliniShop
Вид розʼєму і характеристики це різні речі . Розʼєм Type C буде швидше заряджати при квік чарджі що більше 15ти ват . Для даної лампи за 300 гривень яку заборонено заряджати квік чарджем, немає ніякої різниці. Кабель є в комплекті тому сам розʼєм ні на що не впливає . Якщо ви маєте бажання повернути чи замінити товар ви можете це зробити . Тим більше він закінчився і його потребують інші люди . Дякую
- Константин С***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop
Лампа, супер. Дуже потужна по освітленню , в наш, не простий час, незамінний девайс. Користуюсь вже декілька днів без нарікань . Спочатку не зрозумів , коли підключив зарядку світиться зеленим при заряді, де що не зручно ,адже незрозуміло чи заряджається чи вона заряджена , а потім дочекавшись до повного заряду індикатор перестав світитись .
- Переваги:
- Потужна по освітленню , ємність акамулятора
- Алексей П***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop
Работала себе, работала. Очень понравилась, яркая. Но видимо попался какой-то брак. Через полторы недели перестала заряжается. Будто бы что-то не так с подачей заряда. Вернули.
- Переваги:
- Яркая, компактная, модно повесить куда угодно
- Недоліки:
- Брак.
- Александр Б***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop
Все отлично, спасибо,
- Переваги:
- Пока не знаю.
- Недоліки:
- Нет.
- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop
Прислали зовсім іншу лампу,Type-C зовсім і не пахне, всі попередні коменти про іншу лампу
- Продавець VilliniShop
Розєми можуть змінюватись залежно від партіі , це не впливає на якість і характеристики товару . Дякую
- Владислав К***
Ахах ви серйозно?) Та це зовсім інший товар, індикатор інший,кнопка зовсім не та, ітд, і всі попередні позитивні коменти про інший товар(можна переконатись по фото які викладали покупці)Не дуріть людей
- Світлана Н***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop
Купила для кухні. Чудовий вихід для вечорів без світла
- Олександр Н***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop
Все працює, товаром задоволений.
- Светлана С***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop
Світить гарно
- Переваги:
- Теж саме - не вимикається.
- Продавець VilliniShop
Доброго дня . Дякуємо за покупку .Ви купили товар рік тому . До нас ви жодного разу не зверталися стосовно проблеми з товаром . Лампа працює рік це не поганий результат , підскажіть чи можемо ми чимось вам допомогти стосовно даного товару ?
- Владимир Ш***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop
Дуже ярко світить
- Владимир Ш***
Лампа не выключается и горит тускло
- Продавець VilliniShop
Перевірте, будь ласка, яким зарядним пристроєм та через який дріт ви заряджаєте лампу. Бо подібні проблеми можуть виникнути лише через користування швидкою зарядкою. На сторінці товару міститься декілька попереджень про це.
- Надежда П***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop
в целом отличная лампа и идея у нее хорошая (зарядка, два режима). 3ий режим для особенных людей :)
- Переваги:
- Работает, звук у кнопочки приятный
- Недоліки:
- на затычке зарядки резинка выпадает (мелочь)
- София М***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop
Лампа супер, світе яскраво. Все працює.
Скільки буде триматися без підзарядки ще не перевіряли. Але виглядає надійно - Ольга Ф***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop
Корисна річ, все працює добре
- Олександр І***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop
На перший погляд все добре, зручний гачок та гарно світить
- Николай М***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop
Доброго дня. Хочу вибачитись за попередній відгук, мені просто попалась бракована лампа. Для того хто дійсно шукає портативну лампу, ця лампа достойна уваги. Досить ярко світить і має три режими. Завдяки гачку, її можна розмістити будь де і це круто. До попереднього відгуку, хотів, ще додати, що дійсно є проблемні лампи і ви це можете побачити по іншим відгукам. Але хочу підкреслити головне, не робіть моїх помилок, відразу писати свої емоції, а подівіться в товарний чек, який йде в комплекті, там є телефон, для вирішення вашого питання або заміни вашої лампи, в разі браку. Сам особисто перевірив. Тепер мені не зручно, бо думав, що натрапив на шахраїв, але помилився і хочу вибачитись перед магазином. Відповідь отримав швидко, лампу замінили на протязі доби, вже отримав нову. Ви круті, дякую вам. І ще раз прошу вибачення.
- Переваги:
- має type-c, можна заряджати від повербанка
- Недоліки:
- Інколи може попастися брак, але магазин швидко вирішує це питання.
- Продавець Villini
Дякуємо вам за позитивний відгук. Бажаємо приємного користування, і ми завжди радо допоможемо у вирішенні питань з товаром.
- Стас П***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop
Купляв взимку, тоді багато користувались нею. Зараз дістав, щоб перевірити та підготувати на осінь - лампа справна, світить, працює, батарея не здохла, тримає як нова. Якісна річ.
- Переваги:
- Якісна батарея, не треба міняти після сезону користування
- Недоліки:
- Без недоліків
- Николай М***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop
Наткнувся на ще один made in china! Задоволення було лише один цикл. Вроді відпрацювала нормально. Зарядив і відклав до блекаутів! Вчора вирішив підсвітити у ванній, щоб так сказати тримати акамулятор у тонусі, але тут і приїхали, включить включив, а вимкнути вже не можу! Акамулятор сів, але вона продовжує тускло світитись і не вимикається досі. Бачив подібний відгук, у мене таж сама ситуація. Читав в описі, що гарантії не має. Тому знову попадалово на гроші!!! За 448грн 3 години підсвітив кімнату. Давно так не жирував! Дякую за чергову практику! Скупий платить завжди двічі, або і то більше...
- Переваги:
- Ніяких
- Недоліки:
- no name made in china!!!
- Продавець Villini
Зверніться, будь ласка. по номеру телефона, вказаному в товарному чеку, для обміну за гарантією.
- Продавець Villini
Надали вам інформацію у Вабері щодо обміну лампи за гарантією. Очікуємо на посилку з поверненням.
- Николай М***
Так вже звʼязались і все обсудили. Завтра відправлю. Дуже приємно здивований, за оперативне реагування і вирішення проблеми. Це покриває усі недоліки, тому що людський сервіс зараз рідкість. Дякую вам за це.
- Кристина Ш***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop
Працює
- Переваги:
- Зручна
- Недоліки:
- Не має
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop
Лампа доволі яскрава, можливо за рахунок відтінку світла. Світить довго, зручно перевішувати там, де треба, міцно висить на гачку, не падає. Довговічна.
- Переваги:
- Із зими користуюсь лампою, батарея тримає добре, заряджаю її раз на тиджень.
- Павло т***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop
Реально яскрава.
Акумулятора вистачає приблизно на 3 яскраві години сумарно. А взагалі мені достатньо зарядити один раз на тиджень, щоб вмикати ввечері на недовгий час, коли треба.- Переваги:
- Взимку її купляв, вона досі працює як нова, акумулятор за цей час не зіпсувався.
- Веселка А***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop
Файна лампа, яскрава, дає багато світла. Довго працює на акумуляторі.
- Переваги:
- Рекомендую
- Олег З***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop
Использовал пока что только один раз на кухне. Свет почти как от стационарной лампы. После 3,5 часов работы индикация заряда показывала 2 из 4.
- Переваги:
- Быстрая Type-C зарядка, яркое освещение.
- НінаВідгук від покупця. Продавець: VilliniShop
Яскрава та якісна лампочка, періодично користуємось, придбали її місяць тому.
- Переваги:
- Має багато можливостей для користування - як нічник, як ліхтар, підвішуємо в кладовці та в гардеробній.
- Оксана Г***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop
Рекомендую
- Переваги:
- Яскраво світить, працюють всі режими. Гарно освітлює невелику кімнату.
- Недоліки:
- Не знайшла
- Дмитро В***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop
Лампа світить и працює, використовую її замість ліхтаря в гаражі. Індикація заряду додатково підсвічує синім, коли лампа світить або заряджається, показує ступінь заряду лампи, і це зручно коли лампа заряджається. Коли світить, то і без індикатору зрозуміло, коли вона починає розряджатись, бо поступово втрачає яскравість. Більше двох годин світить яскраво, потім світло з білого поступово синіє , і ще через три години зовсім гасне. Для своїх параметрів це добрий результат. Коли треба, то підключаю її до повербанку, і одразу можна користуватись, не очікуючи повного заряду, лампа знову світить максимально яскраво.
- Яна Д***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop
Замовили через постійні відключення. Заряджаємо увесь час, поки є світло, потім тримаємо лампу увімкненою поки не включать світло. Тримаємо у одній кімнаті, на максимальному режимі усе добре видно, дитина робить уроки, світла вистачає. Зручне та бюджетне придбання, рекомендую
- Переваги:
- Добре працює, зручна
- Недоліки:
- Не виявили
- Мирон З***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop
Хочу вибачитися перед продавцем, за невдоволення яке я виразив про заміну придбаного товару, це лед лампочка. Оскільки не повідомив про відправку товару для обміну. Я думав, що тим займається Нова пошта, яка повідомляє про прибуття товару.
- Колосок Е***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop
Працівники не виходять на зв’язок і не відповідають на форми з запитаннями
- Недоліки:
- Лампа не вимикається і садить себе, не раджу
- Продавець Villini
Доброго дня. Вам вчора написали в Особистому кабінеті щодо обміну товару, надали всю інформацію. Ви не відповідаєте на повідомлення та не виходите на зв'язок. Очікуємо на вашу відповідь.
- Катя Т***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop
Лампочка светит и работает, включается-выключается и переключает все режимы! Хорошо подходит для небольших комнат, кухни, коридора. Есть крючок для подвешивания, не отваливается. Индикация заряда реальная, тоже очень помогает. Претензий и нареканий нет, все отлично!
- Переваги:
- Есть крючок и индикатор заряда. Хорошая рабочая лампочка
- Тарас Д***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop
Через тиждень перестала працювати. Не рекомендую. Постійно світить.
- Переваги:
- Немає. Не працює.
- Недоліки:
- Не працює.
- Кирилл О***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop
Лампа через неделю работы перестала полностью выключатся
- Продавець Villini
Просимо зв'язатись з нами та відправити лампу на сервісний центр для перевірки та обміну за гарантією
- Мирон З***
Я ещё в среду как отправил и пока никакого результата нет, теперь задаю себе вопрос стоило вообще отправлять возможно лучьше было сразу выбросить в мусор а то ещё за пересылку сплатил. Ещё подожду несколько дней и буду обращатся в "розетку".
- Продавець Villini
Мироне, ви тільки сьогодні надали нам номер ТТН свого повернення, хоча ми просили зробити це одразу. Яким чином ми могли дізнатись, що ви нам щось надіслали? Свої зобов'язання щодо сервісного обслуговування споживачів ми завджи ретельно виконуємо. Тож не хвилюйтесь, будь ласка, фахівець перевірить лампу, та надішлемо вам нову якомога швидше.
- Єгор ш***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop
Купували людині похилого віку, все працює добре, ніяких складнощів не виникло, розібратися що так як дуже легко, працює справно. світить достатньо яскраво, особливо якщо невелике преміщення
- Переваги:
- Яскрава, не складна у використанні
- Недоліки:
- Не помітили
- Кривенко К***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop
Світить у ванній - дуже зручно та комфортно, і лампа стійка до вологи, тому працює нормально. П'ять зірок!
- Переваги:
- Лампа доволі швидко заряджається і довго тримає заряд.
- Катерина К***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop
Купили собі, і тепер всі друзі таку лампу купляють по рекомендації)
- Переваги:
- Зручна, не б'ється, яскрава
- Вадим Т***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop
Світить і працює, як і має робити.
- Переваги:
- комфортна яскравість, заряджається та працює без проблем
- Недоліки:
- претензій немає