- Сергій Ц***Відгук від покупця. Продавець: MasterPrice. Колір: Білий
Підставка прийшла вчасно, якість хороша, дише за слабенька для 14ʼʼ ноутбука, для планшета самий раз. Рекомендую
- Переваги:
- Багато позицій нахилу
- Недоліки:
- Слабенька пластмаса
- Матвій Г***Відгук від покупця. Продавець: UAniSha. Колір: Чорний
Сломались 2 крепления
- Тетяна Ч***Відгук від покупця. Продавець: UAniSha. Колір: Чорний
Коробка пришла грязная
- Юрий С***Відгук від покупця. Продавець: UAniSha. Колір: Чорний
Максимум для планшета або невеликого лептоп. Конструкція не міцна. Хиткий пластик
- Недоліки:
- Максимум для планшета або невеликого лептоп.
- Юрій Г***Відгук від покупця. Продавець: UAniSha. Колір: Чорний
Для ноутбуку не підходить. Так як дуже маленькі виступи і ноутбук в них просто не впирається.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не підходить для ноутбука
- Юрій Г***Відгук від покупця. Продавець: UAniSha. Колір: Чорний
На жаль опис товару не відповідає дійсності, або я отримав не той товар. Роздивився вже прийшовши додому.
Матеріал не метал, а пластик. Зовнішній вигляд відрізняється від наведеного на фото.- Переваги:
- Легка
- Недоліки:
- Пластик
- Юрій Г***
Продавець зв'язався зі мною швидко для вирішення розбіжностей. Повідомив, що помилково надіслали не той товар. Дану підставку надіслав їм назад, гроші за товар повернули в повному розмірі.
- Галина У***Продавець: UAniSha. Колір: Чорний
Навіщо називати металічною пластикову підставку? Виглядає дуже ненадійно, і точно не коштує вказаних грошей. Не стала забирати.
- Переваги:
- Легка
- Недоліки:
- Пластикова.
- Олександр С***Продавець: UAniSha. Колір: Чорний
Трохи прикро, що очікуєш одне а отримуєш зовсім інше. Такої якості і подешевше можна було купити.
- Переваги:
- Зручно з ноутбуком звичайно...
- Недоліки:
- Все такий пластик і досить хлюпінький. Добре що тільки одну штуку взяв. Другий не візьму точно. Коли набираю текст - пружинить. Абсолютно не відповідає тому, що є на картинці.
- Олександр С***
Питання вирішилось. Сталась помилка і мені прислали не той товар. Необхідного мені в продавця не знайшлось. Продавець виявився порядним. Я повернув товар за кошт продавця, продавець повернув мені гроші. На все пішло 3 дні. Хоч і не отримав, що хотів, продавець повівся гідно, що дуже приємно. Я спокійно рекомендую даного продавця до співпраці. А помилки кожен може допустити. Не помиляється тільки той, хто нічого не робить.