Відгуки покупців про Підставка для навушників органайзер гарнітури з RGB-підсвічуванням та 2 портами USB New Bee NB-Z8 Silver
- Анжеліка К***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Pink
- Продавець GuchnoShop
Вітаємо, Анжеліка! Дякуємо Вам за покупку та залишений відгук. Ми раді, що ви задоволені товаром. Бажаємо приємного користування!
- Олена В***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Silver
Дуже вдячна продавцю за оперативність та відповідальність.Товар відповідає опису, дитина задоволена
- Переваги:
- Все працює, стильний дизайн і підсвітка
- Продавець GuchnoShop
Вітаємо, Олена! Дякуємо Вам за покупку та залишений відгук. Ми раді, що ви задоволені підставкою. Гарного дня.
- Софія Д***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Black
Все чудово працює , швидка доставка
- Продавець GuchnoShop
Доброго дня, Софія. Дякуємо Вам за покупку та залишений відгук. Ми раді, що ви задоволені підставкою. Бажаємо приємного користування!
- Владислав И***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Silver
Все хорошо
- Переваги:
- Все быстро
- Продавець GuchnoShop
Доброго дня, Владислав. Дякуємо Вам за покупку та залишений відгук. Ми раді, що ви задоволені нашим товаром. Гарного дня.
- Глеб А***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Black
Покупкою задоволений
- Переваги:
- Багато режимів RGB
- Продавець GuchnoShop
Доброго дня, Глеб. Дякуємо за відгук. Бажаємо Вам приємного користування!
- Алексей Б***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Black
Хороша річ, проте хотілось би мати можливість додати ваги, наприклад додатковими грузиками, щоб краще трималась на столі.
- Переваги:
- USB виходи на панелі, мікрофібра в комплекті(просто приємна дрібниця), швидкість відправки магазином, приємне підсвічування.
- Недоліки:
- Вага підставки
- Продавець MAZZE
Олексій, дякуємо за ваш відгук та оцінку! Бажаємо Вам приємного користування!
- Олексій С***Відгук від покупця. Продавець: sMall. Колір: Black
Гарна підставка.Рекомендую до придбання
- Переваги:
- Самі плюси
- Продавець sMall
Олексію, дякуємо за рекомендацію! Раді, що RGB-підсвітка підставки припала до смаку і в неї немає недоліків з вашого досвіду використання. Нехай навушники завжди мають зручне та стильне місце на робочому столі. Гарного дня! sMall
- Діана З***Відгук від покупця. Продавець: sMall. Колір: Black
Швидка відправка, гарна якість підставки , чудова підсвітка
Товар повністю відповідає фото , покупкою задоволена- Продавець sMall
Діано, дуже дякуємо за розгорнутий відгук на 5 зірок! Ігрова підставка New Bee NB-Z8 з RGB підсвіткою якраз створена для тих, хто хоче не просто зручно зберігати навушники, а й додати трохи атмосфери робочому чи ігровому куточку — тож чудово, що підсвітка вас порадувала. Швидка відправка та відповідність фото — це наш обов'язковий стандарт, і приємно, що з вашого боку все підтвердилося. Якщо захочете доповнити ігрову зону, у нас є й інші аксесуари New Bee з підсвіткою — можуть гарно доповнити цю підставку. Дякуємо за довіру та детальний відгук, він точно допоможе іншим покупцям з вибором!
- Анастасія Л***Відгук від покупця. Продавець: sMall. Колір: Black
Мені дуже сподобалась ця підставка )
Приїхала швидко)
Рекомендую, бо до цього замовляв чоловік на подарунок , а потім я для нього)- Переваги:
- Гарно світить , можливість зарядки )
Ввечері дуже гарно на столі ) - Недоліки:
- Не виявили )
- Продавець sMall
Анастасіє, яка приємна історія — дякуємо, що поділились нею! Дуже мило, що спочатку чоловік обрав підставку New Bee NB-Z8 у подарунок вам, а потім і ви вирішили придбати таку саму для нього. Раді, що RGB підсвітка та функція бездротової зарядки справді прикрашають робочий стіл і додають затишної атмосфери. Дякуємо за швидкість, з якою ви оформили відгук з фото — це дуже допомагає іншим покупцям. Нехай підставка ще довго тішить вас обох!
- Юліана П***Відгук від покупця. Продавець: sMall. Колір: Black
Купувала чоловікові на ДН на подарунок!)
Залишились обоє задоволені - чоловіку взагалі подобається, щоб світилось, бо і компʼютер з підсвіткою, і навушники, і клавіатура, короче і підставка гарно влилася на компʼютерний стіл, і навушникам зручно висіти, не розтягуються! Вже місяць користується і на столі теж порядок, все на своїх тепер місцях!- Переваги:
- Хороша ціна по акції, швидка доставка, якісний товар
- Недоліки:
- Невеличкий недолік є, адже телефон заряджає не настільки швидко, як хотілось би, тобто як від розетки, проте для смарт-годинника - якраз нормально
- Продавець sMall
Подарунок, яким задоволені обидва — це, мабуть, найкращий результат! Юліано, дуже приємно читати, що NB-Z8 так вдало вписалась у геймерський сетап і навіть за місяць використання порядок на столі зберігається. Щодо швидкості зарядки телефона — це особливість бездротових майданчиків такого формату порівняно з проводовим зарядним, зате для годинника та навушників швидкості якраз достатньо. Дякуємо за детальний опис вражень і за те, що скористались акційною ціною саме у нас!
- Оля К***Відгук від покупця. Продавець: sMall. Колір: Black
Купувала на подарунок. Продавець мега швидкий, ввечері замовила, до обіду вже забрала з пошти. Підставка гарна, міцна. Добре фіксується на столі. Не повністю пластикова. Декілька режимів освітлення. Доречі вночі світиться майже як нічник, взагалі не заважає. Шкода що не можна відрегулювати освітлення через додаток якийсь, а лише на кнопочку клацнути. Загалом все гарно, іменник задоволений.
Сподіваюся працюватиме довго.- Переваги:
- Матеріали, освітлення, міцність
- Недоліки:
- Поки не знайшшли
- Продавець sMall
Олю, дуже дякуємо за такий детальний відгук з фото! Приємно, що подарунок вдалося зібрати й отримати того ж дня, а підставка New Bee NB-Z8 порадувала і міцністю, і RGB-підсвіткою, яка вночі працює майже як нічник. Щодо регулювання яскравості кнопкою замість додатка — дякуємо за цю думку, вона важлива для нас. Бажаємо, щоб подарунок ще довго радував іменинника!
- Валентина Х***Відгук від покупця. Продавець: sMall. Колір: Black
Купили підставку на ДН сину, йому сподобалась.
- Переваги:
- Підсвітка, навушники не лежать на столі.
- Продавець sMall
Валентино, дякуємо за теплий відгук та фото! Дуже приємно, що подарунок на день народження сподобався синові — це найкраща оцінка для нас. Раді, що RGB-підсвітка порадувала, а навушники більше не лежать на столі, а мають своє акуратне місце. Такі дрібниці справді роблять робочий стіл геймера зручнішим. Бажаємо, щоб підставка ще довго радувала і додавала настрою під час ігор. Дякуємо, що обрали наш магазин для подарунка!
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: sMall. Колір: Black
Брала на подарунок, все сподобалось
- Продавець sMall
Дякуємо за відгук! Дуже приємно, що підставка New Bee NB-Z8 з RGB підсвіткою сподобалась і як подарунок вдалась на славу. Такий подарунок точно порадує будь-якого геймера чи меломана - стильно на столі та зручно для навушників. Дякуємо, що обрали наш магазин для подарунка. З повагою, sMall
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: Schoff. Колір: Black
Купувала для внука. Дуже зручна підставка. Навушники завжди мають своє місце дислокації.
- Продавець Schoff
Олено, дякуємо за теплий відгук! Дуже раді, що підставка сподобалась онуку і навушники тепер завжди на своєму місці. Гарного вам настрою!
- Христина М***Відгук від покупця. Продавець: Schoff. Колір: Black
Дуже гарно вписується в інтерʼєр!
- Переваги:
- Маленька, не займає багато місця на робочому столі. Навушники гарно розміщуються і вигляд чудовий !
- Продавець Schoff
Христино, дякуємо за відгук! Дуже приємно, що підставка не тільки зручна, а й гарно виглядає на робочому столі. Гарного вам користування!
- Юлія Я***Відгук від покупця. Продавець: sMall. Колір: Black
Купляла на подарунок. Дитині сподобався. Тепер не валяються навушники на столі.
- Переваги:
- Світиться гарно.
- Продавець sMall
Гарний вибір подарунка! RGB-підсвітка підставки NB-Z8 справді виглядає ефектно на столі, а функціональність — навушники більше не розкидані — робить її ще й корисною, а не просто декоративною. Раді, що дитина оцінила такий подарунок! sMall
- Марина Т***Відгук від покупця. Продавець: sMall. Колір: Black
Купувала підставку чоловіку на подарунок, був дуже радий. Рекомендую
- Переваги:
- Адекватна ціна, різні кольори, компактність
- Продавець sMall
Марино, як приємно, що подарунок вдався! Дякуємо за рекомендацію та за відзначені компактність і вибір кольорів підставки New Bee NB-Z8 — сподіваємось, чоловік користується нею із задоволенням щодня.
- Олександр Є***Відгук від покупця. Продавець: sMall. Колір: Black
Замовляв на подарунок дитині. Товар якісний, дитина задоволена. Якість обслуговування в магазині також на високому рівні. Швидко відправили товар, все неушкоджене. Свою функцію підставка виконує, підсвітке прикольно виглядає в темряві.
- Переваги:
- гарна якість та приємна підсвітка
- Недоліки:
- не помітив
- Продавець sMall
Олександре, дуже дякуємо за такий розгорнутий відгук! Раді, що подарунок дитині сподобався — і якістю підставки New Bee NB-Z8, і атмосферною підсвіткою в темряві. Також приємно чути схвальну оцінку швидкості доставки та обслуговування. Гарних подарунків і надалі!
- Каріна П***Відгук від покупця. Продавець: sMall. Колір: Black
Все чудово, дякую
- Продавець sMall
Каріно, дякуємо і вам за теплий відгук! Раді, що підставка New Bee NB-Z8 з RGB підсвіткою сподобалась і зайняла гідне місце на робочому столі. Нехай тішить довго і надійно!
- НатальяВідгук від покупця. Продавець: Schoff. Колір: Black
Підставка відповідає опису. Зручна у використанні.
- Продавець Schoff
Наталіє, дякуємо за відгук! Раді, що підставка виявилася зручною і відповідає опису. Дякуємо за покупку!
- Євгенія А***Відгук від покупця. Продавець: Schoff. Колір: Black
Брала другу на подарунок, дуже сподобався. Зручна та кольорова підставка.
- Переваги:
- Гарні матеріали, юсб-хаб
- Недоліки:
- Сам тримач - пластиковий, хотілось би щоб був тканинний або прорезинений
- Продавець Schoff
Євгеніє, дякуємо за відгук! Раді, що підставка сподобалася вашій подрузі. Врахуємо ваше побажання щодо тримача. Дякуємо за довіру!
- Владислав М***Відгук від покупця. Продавець: Schoff. Колір: Black
Гарна та зручна підставка.
- Переваги:
- Декілька варіантів підсвітки, мої навушники логитек сіли як рідні, саме світло від неї не заважає.
- Недоліки:
- Мінусів не побачив
- Продавець Schoff
Дякуємо, Владиславе, за відгук! Раді, що підставка виявилася зручною і ваші навушники чудово підійшли. Дякуємо за довіру!
- Амелія Б***Відгук від покупця. Продавець: Schoff. Колір: Black
Гарна підставка, дуже зручна!
- Продавець Schoff
Дякуємо, Амеліє, за відгук! Раді, що підставка виявилася зручною. Дякуємо за довіру!
- Зозуля О***Відгук від покупця. Продавець: Schoff. Колір: Black
Даже якісна підставка під навушники.
- Переваги:
- За свої кошти супер. Швидко відправили
- Продавець Schoff
Дякуємо, Олеге, за відгук! Раді, що підставка виявилася якісною за такі кошти, та що відправили швидко. Дякуємо за довіру!
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: Schoff. Колір: Black
Підставка якісна, ідеально підійшла під навушники. Окремо дякую продавцю за швидку відправку перед новорічними святами!
- Переваги:
- Швидка доставка, товар якісний
- Продавець Schoff
Світлано, дякуємо за такий теплий відгук і фото! Раді, що підставка ідеально підійшла під навушники! З наступаючими святами!
- Аліна К***Відгук від покупця. Продавець: Schoff. Колір: Black
Заказывала парню, ему понравилась, выглядит достаточно хорошо, единственное думала она заряжается, но ничего, а так все супер)
- Продавець Schoff
Алина, спасибо за отзыв! Рады, что подарок понравился и выглядит отлично! Хорошего использования!
- Нікіта Ш***Відгук від покупця. Продавець: Schoff. Колір: Black
Брав на подарунок другу, наче все сподобалося
- Продавець Schoff
Нікіто, дякуємо за відгук! Раді, що подарунок сподобався! Гарного користування!
- Наталія Г***Відгук від покупця. Продавець: Schoff. Колір: Black
Все сподобалось
- Переваги:
- Дуже класна і зручна підставка
- Продавець Schoff
Наталіє, дякуємо за відгук! Раді, що підставка виявилась класною і зручною! Гарного користування!
- Олександр Х***Відгук від покупця. Продавець: Schoff. Колір: Black
Товар виглядає непогано, але якість 50/50. Кріплення, яке з’єднує основу зі стійкою, не закручується і не фіксується як слід. Не критично, але очікував кращу збірку
- Катерина К***Відгук від покупця. Продавець: Schoff. Колір: Pink
Все дуже пришло швидко, товар якісний, такий самий як і в описані, рекомендую продавця!
- Продавець Schoff
Дякуємо за такий приємний відгук і рекомендацію, Катерино! Раді, що товар повністю відповідав опису і швидко доїхав. Гарного користування! Команда Schoff.
- Ігор К***Відгук від покупця. Продавець: Schoff. Колір: Black
Відправили дуже швидко! Підставка гарна, зручна і виконує свої функції. Всім раджу
- Продавець Schoff
Ігорю, дякуємо за відгук та рекомендацію! Дуже раді, що підставка виявилась зручною та якісною. Гарного налаштування вашого ігрового куточка!
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: Schoff. Колір: Black
Чудова підставка. Швідка доставка.Дякую!
- Продавець Schoff
Вікторіє, дякуємо за відгук! Дуже приємно чути, що підставка сподобалась і доставка порадувала. Дякуємо за довіру!
- ОлесяВідгук від покупця. Продавець: Schoff. Колір: Black
Підставка класна, чоловіку сподобалась. Дякую!
- Продавець Schoff
Олесю, дякуємо за відгук! Дуже приємно, що підставка сподобалася чоловіку. Завітайте ще!
- Дар'я Н***Відгук від покупця. Продавець: Schoff. Колір: Black
Швидка доставка, красива підставка
- Переваги:
- Не займає багато місця, гарно виглядає, має багато режимів підсвічування
- Недоліки:
- Трошки м'яте пакування, брала на подарунок тому для мене мінус, але на якість товару не впливає
- Продавець Schoff
Дарино, дякуємо за детальний відгук! Раді, що підставка сподобалася і буде гарним подарунком. Врахуємо заувагу щодо пакування і працюємо над його якістю. Дякуємо за довіру!
- Софія П***Відгук від покупця. Продавець: Schoff. Колір: Black
Легко збираються компактні зручні рекомендую
- Продавець Schoff
Софіє, дякуємо за відгук та рекомендацію! Раді, що підставка легко збирається і компактна. Гарного налаштування ігрового простору!
- Реунова Е***Відгук від покупця. Продавець: Schoff. Колір: Black
Класний товар) хлопець навіть не очікував. Дуже швидка відправка та в цілому якісний сервіс. Дякую
- Продавець Schoff
Олено, дякуємо за відгук! Дуже приємно, що підставка так втішила хлопця. Дякуємо за теплі слова!