- Николай К***Відгук від покупця. Продавець: ABIE
Отработал почти четыре месяца и умер. Не принимает и не отдаёт заряд
- Переваги:
- Соответсует заявленным характеристикам
- Недоліки:
- Проработал не долго
- Продавець ABIE
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук. Ймовірно, проблема могла виникнути через потрапляння вологи або через неполадки з підключенням. Щоб допомогти у вирішенні цієї ситуації, будь ласка, надішліть нам відео, на якому буде видно, як Ви підключаєте пристрій. Це допоможе нам краще зрозуміти ситуацію та надати ефективну допомогу.
Бажаємо Вам гарного та мирного дня!
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: ABIE
На третьому фото чітко видно сліди від паяльника. До чого тут Нова пошта?
- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Пошкодження
- Продавець ABIE
Передали фото на склад. Розберемось у ситуації та зв'яжемось з Вами. Гарного дня.
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: ABIE
Електроніка працює, а коробка уся в подряпинах
- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Багато подряпин
- Продавець ABIE
Доброго дня, дякуємо за відгук. Є транспортування товару. під час якого він може пошкодитись. Перед відправкою товар оглядається. За транспортування несе відповідальність НП. При отриманні товару Ви маєте змогу оглянути його на місці, якщо не влаштовує зовнішній вигляд - відмовляєтесь від замовлення на пошті та зв'язуєтесь з менеджером нашого магазину. Гарного дня.
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: ABIE
Якісний пластик. Все працює. Швидка доставка
- Продавець ABIE
дуже дякуємо вам за відгук, ми робимо все щоб наші клієнти були задоволені якісним товаром та вишуканою роботу менеджерів. Гарного вам дня та мирного неба! Все буде УКРАЇНА!!!
- ВладимирВідгук від покупця. Продавець: ABIE
Товар відповідає опису. Все працює.
- Переваги:
- Працює. Ціна. Стабільний. Матеріал.
- Недоліки:
- Відсутні.
- Продавець ABIE