Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Мед лісовий натуральний бджолиний Золотой Нектар у відерці 1,4 кг (1 л)

Оцінка користувачів 5/5
  • Антон
    Відгук від покупця. Продавець: Бджоломед

Дуже смачний мед за помірну ціну. Це плюс бездоганний сервіс, оформлення посилки, пробник в середині додає позитиву і викликає бажання спробувати всю лінійку цього продавця. Дякую :)

Переваги:
    Смак, ціна, сервіс
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  Бджоломед

Щиро дякуємо за Вашу покупку! Ми раді, що Ви обрали наш мед. Впевнені, що він подарує Вам неповторний смак та користь.

Ми завжди прагнемо надавати найкращу продукцію, і Ваша підтримка дуже важлива для нас. Сподіваємося, що наш мед стане для Вас смачним доповненням до кожного дня.

З нетерпінням чекаємо на Ваші наступні покупки і бажаємо здоров’я та благополуччя!

• Андрей А***

Замечательный мёд!

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Бджоломед

Дякую за смачний мед, а також за маленький бонус у вигляді "пробника" коріандрового меду,планую замовити.
    Дуже надійно запаковано,відчувається турбота про покупця.
    Смакові якості на 10/10,дійсно смачно.
    Перевірив на вміст сиропу та крохмалю- нічого нема.
    Крейди також в меді нема.Мед не рідкий,спостерігається трохи густий стан,так і має бути.
    Замовив вперше у цього продавця і задоволений на всі %.Буду замовляти ще.
    Однозначно раджу всім.

Переваги:
    Справжній мед.
    Недоліки:
    Жодних.
    • Продавець  Бджоломед

• Алексей С***

Шикарный мед!

Переваги:
    Все гармонично. Немного чувствуется гречка, но мне это как раз нравится.

• Ирина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Бджоломед

Дуже сподобався !Буду брати ще.

Переваги:
    Ціна.
    • Продавець  Бджоломед

З найкращими побажаннями, Бджоломед.

• Алена П***

О Золотой Нектар!
    Как можешь нас так удивлять?
    Ведь это просто дивный дар
    И ставлю Я оценку пять.

Переваги:
    Достоинства твои-целебный смак
    И герметичный,крепкий пак
    Неповторимые моменты
    И каждый раз одни презенты
    Благодарим вас от души
    Все виды меда хороши!
    Спасибо большущее!!!
    Недоліки:
    Только одно качество и недостатков нет вообще.
    • Продавець  Бджоломед

З найкращими побажаннями,
      Бджоломед

• Игорь П***

Всё окей

Переваги:
    Натур продукт
    • Продавець  Бджоломед

Ми щиро вдячні, що Ви обрали саме нашу компанію!
      Ми постійно вдосконалюємося та покращуємо роботу від бджілки і до кожного працівника, тому нам дуже важливо знати Вашу думку.

• Тарас М***

Дуже смачний

Недоліки:
    Не має
  • Руслан Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Бджоломед

Ароматний мед, сподобався. Все було добре запаковано. Буду замовляти ще.

Переваги:
    Ціна, якість
    Недоліки:
    не знайшов
    • Продавець  Бджоломед

Вдячні Вам за довіру та зворотній зв'язок
      Приємного смакування Вам
      З найкращими побажаннями "Золотий Нектар"

• В'ячеслав К***

Смачний

• Продавець  Бджоломед

Дякуємо Вам за довіру та зворотній зв'язок.
      З найкращими побажаннями "Золотий Нектар"

• Василий Ф***

Люблю-мед

Переваги:
    Прекрасный
    • Продавець  Бджоломед

Щиро вдячні Вам за високу оцінку та відгук!
      Чекаємо на нові замовлення!