- Ірина Ж***Відгук від покупця. Продавець: Бджоломед. Вага: 4200
Как всегда, на высоте!
Отличное, неизменное качество, лояльная цена, внимательный и терпеливый менеджмент (Ярослав) и еще бесплатная доставка с любимой Розеткой!!! Просто волшебное решение для любителей вкусного и полезного лакомства! Так держать, БЛАГОДАРЮ.- Переваги:
- Качество, сервис, цена
- Недоліки:
- Нет таких
- Продавець Бджоломед
Щиро дякуємо за такий розгорнутий і теплий відгук!
Нам надзвичайно приємно, що ви з нами та цінуєте нашу якість, сервіс і турботу. Працюємо для вас з любов’ю та завжди раді вашим замовленням - Продавець Бджоломед
Дякуємо за довіру та такі щирі слова!
Для нас це дуже цінно. Раді, що можемо радувати вас якісним медом, гарним сервісом і приємними умовами доставки
- Ірина Ж***Відгук від покупця. Продавець: Бджоломед. Вага: 4200
Как всегда, на высоте!
- Высокое качество продукции, лояльная цена
- Недоліки:
- Нет таких
- Продавець Бджоломед
Дякуємо за довіру та такі щирі слова!
- Марина М***Відгук від покупця. Продавець: Бджоломед. Вага: 7000
Щойно отримала замовлення - лісовий мед. Раніше я такого меду не куштувала. Тепер цей мед один з моїх найулюбленіших. Я в захваті. Смак надзвичайний. Обслуговування на вищому рівні. Посилка прийшла дуже швидко, запакована надійно. Також був маленький подаруночек - маленька баночкв іншого меду. Така увага до покупця є дуже приємною. Рекомендую.
- Переваги:
- Дуже смачний мед
- Продавець Бджоломед
Щиро дякуємо за Вашу покупку! Ми раді, що Ви обрали наш мед. Впевнені, що він подарує Вам неповторний смак та користь.
Ми завжди прагнемо надавати найкращу продукцію, і Ваша підтримка дуже важлива для нас. Сподіваємося, що наш мед стане для Вас смачним доповненням до кожного дня.
З нетерпінням чекаємо на Ваші наступні покупки і бажаємо здоров’я та благополуччя!
- Дарина К***Відгук від покупця. Продавець: Бджоломед. Вага: 7000
Заказала впервые лесной мед и была в восторге, плюс приятным бонусом мне положили баночку акации на пробу. Всё идеально запаковано, быстро пришло в целостности. Сейчас буду заказывать ещё 1 ведро , но только уже для бабушки:)
- Переваги:
- Очень вкусный и качественный мед.
- Продавець Бджоломед
Безмежно вдячні Вам за довіру та такі приємні слова
Неймовірно щасливі мати таких клієнтів
Будемо чекати на нові замовлення
Всього найкращого Вам
З любов'ю "Золотий Нектар"