- Юрий М***Відгук від покупця. Продавець: Бджоломед. Вага: 1400
Чудовий мед.
- Продавець Бджоломед
Щиро дякуємо за Вашу покупку! Ми раді, що Ви обрали наш мед. Впевнені, що він подарує Вам неповторний смак та користь.
Ми завжди прагнемо надавати найкращу продукцію, і Ваша підтримка дуже важлива для нас. Сподіваємося, що наш мед стане для Вас смачним доповненням до кожного дня.
З нетерпінням чекаємо на Ваші наступні покупки і бажаємо здоров’я та благополуччя!
- Андрей А***Відгук від покупця. Продавець: Бджоломед. Вага: 1400
Замечательный мёд!
- Валентина Т***Відгук від покупця. Продавець: Бджоломед. Вага: 7000
Мед смачний
- МихаилВідгук від покупця. Продавець: Бджоломед. Вага: 1400
И этот мёд тоже очень вкусный. Мы заказываем только у этого продавца разные сорта мёда и всегда получаем удовольствие от качественной и свежей покупки.
З найкращими побажаннями, Бджоломед
- Ніна Я***Відгук від покупця. Продавець: Бджоломед. Вага: 1400
Мед хороший, мені сподобався. Квітковий виявився ароматним. Відчувається легке печіння в горлі, що для мене дуже важливо. Схоже, що він натуральний. Маленький подарунок з медом акації на мене справив особливе враження. Він реально справжній! Можливо, пізніше замовлю і його.
- Переваги:
- Аромат та якість
- Недоліки:
- Продавець Бджоломед
Ми щиро вдячні, що Ви обрали саме нашу компанію!
Ми постійно вдосконалюємося та покращуємо роботу від бджілки і до кожного працівника, тому нам дуже важливо знати Вашу думку.
- Игорь Б***Відгук від покупця. Продавець: Бджоломед. Вага: 1400
Усе виконали швидко, якісно, гарно. Сповіщали про кожен крок, турбувались за правильність та точність інформації. Запакували усе надто якісно!
- Переваги:
- Ціна, якість, швидкість
- Недоліки:
- Продавець Бджоломед
Безмежно вдячні Вам за довіру та зворотній зв'язок
Будемо чекати на нові замовлення
З найкращими побажаннями "Золотий Нектар"