Відгуки покупців про Мед з різнотрав'я натуральний бджолиний Золотой Нектар у скляній банці 700 г
- Яна.Відгук від покупця. Продавець: Бджоломед. Вага: 250
Мед очень хороший. Заказывала на Розетке один и тот же вид меда от разных производителей - этот показался лучшим. Быстрая доставка и надежная упаковка.
- Продавець Бджоломед
Щиро дякуємо за Вашу покупку! Ми раді, що Ви обрали наш мед. Впевнені, що він подарує Вам неповторний смак та користь.
Ми завжди прагнемо надавати найкращу продукцію, і Ваша підтримка дуже важлива для нас. Сподіваємося, що наш мед стане для Вас смачним доповненням до кожного дня.
З нетерпінням чекаємо на Ваші наступні покупки і бажаємо здоров’я та благополуччя!
- Валентина М***Відгук від покупця. Продавець: Бджоломед. Вага: 1000
Дуже задоволена якістю меду! Напевне, накращий за все моє життя. Це при тому, що я не їм меду взагалі, лише печу з ним. Щиро дякую за маленький презент виробнику: в посилці крім замовлення виявилась ще маленька баночка з гречаним медом. Своєрідний тестер смаку.
- Переваги:
- Якість меду, пакування, презент
- Недоліки:
- Не виявила
- Продавець Бджоломед
- Алла Т***Відгук від покупця. Продавець: Бджоломед. Вага: 450
Дуже приємно, що в наші важкі часи український виробник випускає такий гарний товар. Про мед: чудовий, запашний, чистий(без домішок); після дегустації післясмак лугових квітів та трав. Банку з цим медом я відкрила першою - дуже смачно!!! Упаковка: переживала, що виробник відправляє товар в скляній тарі. Переживання були марними - банки гарно запаковані; все прийшло цілим у найкращому вигляді. І вишенька на торті (як нині модно говорити): комплімент від виробника - листівка та невеличка (грам на 20) баночка меду. Це було так приємно і зворушливо. І мед - гречаний - темно-бурштинового кольору, солодкий та запашний. Дякую за вашу працю!!!
- Переваги:
- Вітчизняний виробник
- Недоліки:
- Не виявила
- Продавець Бджоломед
- Алексей Л***Відгук від покупця. Продавець: Бджоломед. Вага: 450
Упаковка на отлично. Все доставлено согласно заказа. Не открывали, позже напишем.
- Переваги:
- Пока не знаю, отпишусь позже
- Недоліки:
- Мало
- Продавець Бджоломед
Ми щиро вдячні, що Ви обрали саме нашу компанію!
Ми постійно вдосконалюємося та покращуємо роботу від бджілки і до кожного працівника, тому нам дуже важливо знати Вашу думку.