Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Портативний фільтр для води Miniwell L630 персональний фільтр для води

Оцінка користувачів 5/5
  • Олексій В***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Зручно, що підходить будь яка бутилка з різьбою під звичайний корок, хороша фільтрація за відносно короткий час

Переваги:
    Зручний в користуванні, легкий і достатньо компактний
    Недоліки:
    Не помітив
    • Продавець  StarLight

• Валерій Т***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Надійний і компактний фільтр для походів. Добре очищує воду від зважених часток

Переваги:
    легкий
    • Продавець  StarLight

• Сергій В***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Справився з болотною водою! Мутну воду зробив прозорою
    Дякую!

• Володимир Р***

Те що треба

• андрей е***

Відмінна річ ...

Переваги:
    Виконує свої обов'язки на 100% , гарна комплектація ...
    Недоліки:
    Не знайшов.
    • Продавець  StarLight

• Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Прислали не той фільтр. Замовляв Miniwell L630. Прийшов без маркування. Написано тільки mini outdoor filer в синій наклейці. Комплект тільки з одним мішком для рідини. Прошу представника зв'язатися зі мною.

Переваги:
    Не перевіряв
    Недоліки:
    Прислали не той товар.
    • Андрій

Зі мною зв'язався продавець. Домовились про повернення товару. Кошти повернули. Буду шукати далі потрібний товар.

• Максим М***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Дополняю предыдущий комментарий. Продавец со мной связался и вернул разницу в стоимости в течении 2х часов. За что ему спасибо.
    За сервис спасибо.

Но надеюсь в дальнейшем будете ответственнее подходить к контролю заказов.

Переваги:
    Добросовестный продавец
    • Продавець  StarLight

Доброго Вам дня, Максим! Дуже дякуємо Вам за зворотній зв'язок та ще раз вибачаємось за незручності.

• Максим М***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Заказывал один фильтр, прислали другой. Причем что фильтр , который я заказал был дороже, прислали дешевле . Другой марки и других характеристик.
    Меня удивляет, что уже есть подобный комментарий, а продавец выводов не сделал никаких.

Недоліки:
    Прислали не то, что заказывал.
  • Игорь П***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Доповнюю попередній відгук: після написання продавцю зі мною зв‘язались менш ніж за годину, запропонували кілька опцій вирішення питання. Я обрав часткову компенсацію на картку, яку скинули менш ніж за годину. Продавець добросовісний

• Продавець  StarLight

Завжди раді предоставити оперативне сервісне обслуговування! Дякуємо за вибір нашого магазину та вибачте за незручності!

• Игорь П***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Надіслали інший товар що коштує на 300 гривень менше. З опцій на Розетці була виключно повна передплата

Переваги:
    хоч якийсь фільтр прислали
    Недоліки:
    Н****ли на 300 гривень
    • Продавець  StarLight

Доброго дня! Сервісний менгеджер звязався з Вами та надав відповідь що до моделі. Дякуємо за вибір нашого магазину!

• Игорь Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Прийшло все швидко, комплект повний, буду використовувати

• Продавець  StarLight

Ігор, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!