Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Килимок спортивний Cornix TPE 183 x 61 x 0.6 см для йоги та фітнесу XR-0008 Green/Grey

Оцінка користувачів 4.67/5
  • Відгуки про товар продавця SportV
  • Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: SportV. Колір: Фіолетовий + Рожевий

Отличный коврик, в меру мягкий- костям не больно, но и не проваливаешься в него. Потные ладошки не скользят и на полу хорошо держится) чехол тоже без нареканий. не хватает резинки для домашнего хранения без чехла

Переваги:
    Все супер
  • Єлизавета К***
    Відгук від покупця. Продавець: SportV. Колір: Рожевий

Гарні коврики, брала рожевий і зелений. Приємні кольори

• Діана
    Продавець: Rozetka. Колір: Бузковий + Фіолетовий

Сфоткала свій килимок біля вікна при денному світлі, кому важливий колір та текстура. Як на мене, то все ідеально.. і по кольору, і по властивостям. Займатись зручно, не ковзає, в коліна та лікті не давить.

• Катерина Я***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний + Зелений

М'який, практичний та зручний килим. Брала собі для йоги. Не скручується, сліди після асан не залишаються. Єдиний момент - краще тримати подалі від котів))

Переваги:
    Все добре
  • Аліса
    Продавець: Rozetka. Колір: Бузковий + Фіолетовий

Друзі, килимок чудовий і на цьому крапка.

Читаю коментар попередньої пані оратора і мене аж підкидує :D
    Коли в описі зазначено колір фіолетовий, а особа обурюється: "Чооому він не ніжно лавандовий?))))", то зразу ясно, що то за сорт людей)) Там же їй і "пахне" і "колить" і "тверде"..))

Якщо коротко, шукаєте класний килимок - беріть, не пожалкуєте.
    Якщо ви довго вдивляєтесь в монітор і порівнюєте з палітуркою 100 відтінків фіолетового в пошуках "ніжно лавандового", то проходьте мимо :D

Переваги:
    Просто чудовий килимок
    Недоліки:
    "Цікаві" коментатори
  • Забродська Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтогарячий + Чорний

Гарний, міцний, без запаху, нормальної товщини. Сам не скочується, на підлозі лежить рівно та не ковзає. Придбанням задоволена

Переваги:
    Товщина, красивий колір, якість, чохол у комплекті
    Недоліки:
    Жодних
  • Владислава А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний + Зелений

Користуюсь килимом більше двох тижнів, мене все влаштовує. Для розтяжки у залі - чудова річ. Якщо плануєте брати його з собою, у нагоді точно стане сумка з ремінцем для плечей.

Переваги:
    довжина, сумка у комплекті
    Недоліки:
    Відсутні
  • Маринка С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтогарячий + Чорний

Коврик просто супер! Без неприємного запаху, міцний, м’який і що найголовніше для мене - на ньому не залишаються сліди від поту. Колір чудовий, як на картинці. Килимок вартує кожної гривні!

Переваги:
    Гарний матеріал, без запаху
  • Ігор Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений + Сірий

Оцінив би килимок на 5 з маленьким мінусом. Мінус за чохол. Я навіть толком не користувався ним, а шви вже почали розповзатися. А взагалі ТПЕ рулить: по полу не ковзає, в міру жорстке - саме те для спортивних вправ

Переваги:
    ТПЕ
    Недоліки:
    Чохол
  • Світлана В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний + Чорний

Килимок гарний, колір відповідає заявленому. Для зросту 1,75 довжина ідеальна. Не ковзає по підлозі, руки по ньому також не ковзають навіть якщо спітніли. Товщина для занять йогою достатня

Переваги:
    Гарний та якісний килимок для йоги
  • Олена В***
    Продавець: Rozetka. Колір: Жовтогарячий + Чорний

Переваги:
    Товщина, красивий колір, якість, чохол у комплекті
    Недоліки:
    Жодних
  • Яна У***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний + Зелений

Добротний та симпатичний килимок. Сліди від ніг та пальців зникають за лічені секунди. Матеріал якісний, без сторонніх запахів. Купував його для домашніх тренувань, мої очікування виправдані

Переваги:
    Добротний, без неприємних запахів, з сумкою у комплекті
    Недоліки:
    Для мене їх немає, але тут все залежить від цілей, для яких ви обираєте килим
  • Олена К***
    Відгук від покупця. Продавець: forFIZJO. Колір: Зелений + Сірий

Замовляла 2 коврики чорний і зелений. Випадково чорний замовила у продавця «розетка», а зелений тут у цього продавця. Обидва замовила щоб видача була в магазині Розетка одночасно, так цей зелений що замовляла тут прийшов через пару днів, після замовлення запакований додатково в коробку, чистий все чудово. А чорний що замовляла через розетку прийшов через тиждень, без пакування, чохол весь грязний. Тому кому актуально щоб замовлення прийшло швидко кращє замовляйте тут. Я щє дозамовила рожевий саме тут

Переваги:
    Хоч і не товстий, всього 6мм но він гарної якості, зовсім не сковзький, верхній шар з тисненням і він плотніший ніж полосатий шар. Швидко розправляється і стає рівним на підлозі
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Олеся Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтогарячий + Чорний

Гарний килимок та якість. Та класна знижка була.
    Не ковзають руки та ноги.
    на полу гарно також

Переваги:
    Гарна якість.
    Недоліки:
    не має
  • Катерина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бузковий + Фіолетовий

Брала дитині для занять, все повністю влаштовує. Те що є чохол, це просто супер. Рекомендую

Переваги:
    Ноги не ковзають, є чохол, приємний на дотик
    Недоліки:
    не має
  • Катерина Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий + Рожевий

Зручний, не розтягується, одразу видно що річ якісна

Переваги:
    Не розтягується і не залишаються сліди вмятин і подряпин
  • Юля
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий

Чудовий килимок за свої гроші. Купувала з класною знижкою, майже за півціни. По ламінату не ковзає, тому можна не боятися падінь. Матеріал приємний на дотик та щільний. Видно, що килим робили для людей, а не лише для заробітку. У комплекті чохол, який я використовую для зберігання килимка

Переваги:
    Приємний матеріал, акційна ціна, чохол
    Недоліки:
    Для мене ніяких недоліків немає
  • Євген
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний + Чорний

Купував для дружини по акції. Нарікань ніяких немає: річ яскрава та якісна. У комплекті є чохол з ременем для зберігання чи зручності у транспортуванні. І що мені дуже подобається в розетці, що замовив вчора, а сьогодні вже забрав на відділенні.

Переваги:
    Ціна, якість, швидка доставка
    Недоліки:
    Подивимось, як покаже себе з часом
  • Ігор Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний + Сірий

Це вже другий мій килимок TPE цієї фірми. Якість на висоті. Тепер килимок комплектується зручним ремінцем для зберігання

Доброго дня, Ігорю.
      Дякуємо вам, що обрали продукцію бренду Cornix.
      Приємного вам користування!

• Дмитро С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій + Блакитний

Дуже гарний килимок. Купляв дружині для щоденних ранкових занять. В користуванні вже більше року, все влаштовує. Приємний на дотик, м'який, не ковзкий. Тримає форму та легко миється. Рекомендую

Переваги:
    Ціня якість топ
    Недоліки:
    Відсутні

Добрий день, Дмитре! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд CorniX. Бажаємо продуктивних тренувань.

• Роман М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений + Сірий

Чудовий килимок для вправ, вже користуюсь більше року. У порівнянні з дешевшим - не сковзає по підлозі і під руками.
    Не займає багато місця. Єдине що чохол починає розлазитись якщо часто користуватись. Тому коли скручую закріплюю просто резинкою.

Переваги:
    Не сковзкий, не рветься, кіт не намагається точити кігті об нього.
    Недоліки:
    Якість чохла

Доброго дня, Романе! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.

• Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бузковий + Фіолетовий

Досить плотний, зручна сумка) все супер, дякую)

Доброго дня, Юліє! Дякуємо за ваш коментар та те, що обрали бренд CorniX . Бажаємо приємного користування.

• Євгєша
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений + Сірий

Колір темніший ніж на фото але не бридкий, приємний. На чохлі коротка ручка, через голову не вдягнеш.

Переваги:
    Довжина 1.83м
    Недоліки:
    Якість чохла ненайкраща

Доброго дня! Дякуємо за ваш коментар та те, що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування

• Юлия Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтогарячий + Чорний

Отримала коврик і навіть випробувала .
    Замовляла для йоги, я дуже задоволена, ноги не ковзають, легкий та дуже гарний ще великий плює це те ,що є чехол) Дівчатка , рекомендую 100%

Переваги:
    Не слизький, гарний, легкий, має чехол
    Недоліки:
    Поки не виявила

Доброго дня, Юліє! Дякуємо за ваш коментар та те, що обрали бренд Cornix . Щиро раді, що Ви оцінили переваги килимка спортивного нашого бренду та задоволені від покупки. Бажаємо приємного користування

• Светлана Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений + Сірий

Товар сподобався. Допомогли обрати попередні коментарі.

Переваги:
    Не скользить чохол

Доброго дня, Світлано! Дякуємо за ваш відгук та те, що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування!

• Катерина В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий + Рожевий

Якщо є чехол, сумка я все ж таки хочу її придбати

Переваги:
    Мені сподобалась якість, плотність , колір
    Недоліки:
    На фото була сумка для килима, і я розраховувала на неї але ж ні . Не розумію навіщо фото недостовірне виставляти?

Доброго дня, Катерино! Дякуємо за ваш коментар. Запевняємо вас, що дані килимки поставляються нами разом з чохлами. Якщо у вас чохол відсутній, зверніться будь ласка у службу підтримки розетки, у розділі контакти є посилання на чат. Приємного користування!

• Ирина

Класний

Переваги:
    має приємний зовнішній вигляд , зручно з собою брати
    Недоліки:
    Немає , можливо чехол із за сіточки не довго протримається
  • Тетяна А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій + Блакитний

Гарний, в реалії яскравіші кольори

• Борис Д***
  • Аліна У***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бузковий + Фіолетовий

Чохол, це точно . Дуже комфортний, не сковзять по ньому ноги і він сам не їздить по підлозі

Переваги:
    Достатньо довгий, не слизький
  • Дарина В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий

Килимок хороший, взагалі не ковзає, вмятини від рук і ніг вирівнюються. Але запах дуже різкий, перші два дні могла займатися лише з відкритим вікном, через тиждень вже легше, але він ще не зник

Переваги:
    Товщина, не ковзає, тримає форму
    Недоліки:
    Запах

Добрий день, Дарино.
      Дякуємо за ваш коментар. Щодо запаху ми робили не один експеримент. Всі килимки в нас на разі з однієї партії, тому такі самі як у вас чи в інших клієнтів. Взяли кілька килимків з різних коробок, їх обнюхував склад, всі менеджери і бухгалтерія :)
      Майже всі твердо кажуть - запаху ніякого нема. Дехто дав коментар: "Запах, як від нової речі".
      Це ще раз підтверджує, що питання запаху є суто індивідуальним і впирається виключно у фізіологію людського організму.
      Можемо запевнити, що матеріал є екологічним, жодних токсичних запахів він немає.

• Сутуліна В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтогарячий + Чорний

Гарна якість і швидка доставка
    Дякую
    Рекомендую

• Оксана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій + Блакитний

Беру такий проф килимок вперше, але поки задоволена, плотний, не скользить по підлозі. Доволі зручно виконувати вправи

Переваги:
    Не скользить по ламінаті. Плотний
  • Олександра С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бузковий + Фіолетовий

Чудовий килимок. І колір чудовий!

Переваги:
    Не ковзає, наявність чохла.
    Недоліки:
    Поки що не виявила.
  • Віталіна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий

По-перше, він красивий. Колір просто ідеальний! По-друге, ще й якість відмінна. Купувала його для занять йогою. Мені підходить! Руки та ноги не ковзають, коліна не страждають. Дівчата, рекомендасьйон))

Переваги:
    Просто топовий килимок
    Недоліки:
    Жодних
  • Лера Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний + Чорний

Гарна покупка за таку ціну, купувала з добрячою знижкою. Задоволена на 10 з 10. Кольори, товщина, якість, доставка, сумка з ременем. Все супер. Дякую!

Переваги:
    Кольори, товщина, якість, доставка
    Недоліки:
    Жодних