Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Ватний Матрац Vatyn Бязь 190х150 Хакі

Оцінка користувачів 5/5
  • Олена С***
    Відгук від покупця. Продавець: Cenemerk. Популярні розміри: 110x190. Висота: 7

Все ок, норм матрац. Круто, що є різні розміри) на ширину коридору легко підібрали

• Продавець  Cenemerk

Дякуємо за довіру та чудовий відгук!

• Ксенія
    Відгук від покупця. Продавець: Cenemerk. Популярні розміри: 60x190

Відмінний матрац. Добре зроблений, мягкий. Розмір 60/190 брала для крісла Лівану, дуже зручно та комфортно спати.

Переваги:
    Зручно скрутити та сховати
    • Продавець  Cenemerk

Дякуємо за покупку та позитивний відгук!

• Інна А***
    Відгук від покупця. Продавець: Cenemerk. Популярні розміри: 150x190. Висота: 7

Прекрасный матрас ,очень удобно спать !Спасибо за вашу работу !

Переваги:
    Мягкий и толстый
    Недоліки:
    • Продавець  Cenemerk

Щиро дякуємо за ваші теплі слова!
      Раді, що ви залишилися задоволені якістю матраца та його комфортом.
      Бажаємо вам приємного користування та будемо раді бачити вас серед наших покупців знову!

• Анна
    Відгук від покупця. Продавець: Cenemerk. Популярні розміри: 120x200. Висота: 7

Матрац гарної якості, зручний, я купляла на диван для сну щоденного , дуже задоволена

• Продавець  Cenemerk

Дякуємо за такий чудовий відгук! Ми раді, що товар вам сподобався. Повертайтеся до нас знову!

• Інеса А***
    Відгук від покупця. Продавець: Cenemerk. Популярні розміри: 110x190. Висота: 7

все сподобалось: представник компанії швидко зателефонував, доставка вчасна, замовлення відповідає параметрам, планую купувати ще товари цього виробника.

Переваги:
    класична якість, не висока ціна, практичні у використанні матеріали
    Недоліки:
    • Продавець  Cenemerk

Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені! Сподіваємося, що наступна покупка принесе вам ще більше радості.