- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: Cenemerk. Популярні розміри: 70x190
Все добре. Матрас сподобався. Доставили швидко. Краще доставляти мистэкспресс, буде дешевше.
- Переваги:
- все добре. Швидко звязались. Швидко доставили. Товар відповідає опису. Гарний матрас, товщина, як описано, 7 см, зручний. У перші дві доби приймає свій розмір, тому не переймайтесь, якщо при отриманні трохи менші розміри.
- Недоліки:
- немає. Гарний матрас. Подивлюсь, як в користуванні буде.
- Продавець Cenemerk
Спасибі, що поділилися своїми враженнями! Це мотивує нас тримати високий рівень обслуговування.
- Кисельов В***Відгук від покупця. Продавець: Cenemerk. Популярні розміри: 120x190
Одразу розмір здається меншим, але з часом матрац витягується!
- Продавець Cenemerk
Дякуємо, що поділилися досвідом.
Так, після розпакування матрац може здаватися меншим, але з часом він набуває заявлених розмірів.
- Наталія І***Відгук від покупця. Продавець: Cenemerk. Популярні розміри: 90x190
Чудовий матрац,замовляла дітям-студентам,діти задоволені!!!
- Переваги:
- Хороший,мякий,дуже зручний
- Продавець Cenemerk
Дякуємо за ваші добрі слова! Ми завжди раді зробити ваш досвід комфортним і приємним.
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Cenemerk. Популярні розміри: 120x200
Матрац гарної якості, зручний, я купляла на диван для сну щоденного , дуже задоволена
- Продавець Cenemerk
Дякуємо за такий чудовий відгук! Ми раді, що товар вам сподобався. Повертайтеся до нас знову!
- Інеса А***Відгук від покупця. Продавець: Cenemerk. Популярні розміри: 110x190
все сподобалось: представник компанії швидко зателефонував, доставка вчасна, замовлення відповідає параметрам, планую купувати ще товари цього виробника.
- Переваги:
- класична якість, не висока ціна, практичні у використанні матеріали
- Продавець Cenemerk
Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені! Сподіваємося, що наступна покупка принесе вам ще більше радості.
- Артем Г***Відгук від покупця. Продавець: Cenemerk. Популярні розміри: 140x190
Після замовлення на розетці, через 5хв зателефонували, чим я був приємно вражений. Якісно і чітко обговорили замовлення, відправка була в той же вечір, отже на наступний день я вже отримав матрац.
Так, при отриманні матрац не відповідав, заявленим розмірам, але на протязі 5 днів користування, матрац прийшов в норму.
В результаті, замовленням задоволений на всі 100. Якісна та професійна робота. Рекомендую!!!- Продавець Cenemerk
Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою. Будемо раді бачити вас знову!
- Олег М***Відгук від покупця. Продавець: Cenemerk. Популярні розміри: 150x200
Чудовий матрац, дуже задоволений
- Переваги:
- Якісний,зручний
- Недоліки:
- Іванна О***Відгук від покупця. Продавець: Cenemerk. Популярні розміри: 100x190
Матрас не відповідає заявленим розмірам.
- Недоліки:
- Не відповідає розмірам
- Продавець Cenemerk
Доброго дня, за рахунок того, що матрац прямує до вас із конвеєра і не встигає розтягнутися після пікування він може прийти до вас меншим ніж зазначено, за 4-5 днів використання, матрац розтягнеться і прийде до вказаних розмірів. Дякуємо за відгук!