- Володимир Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Матеріал хороший. За кілька місяців використання нічого не злизалося.
- Переваги:
- В окопі заклинив калаш. Виправив мультитулом
- Недоліки:
- Калаш всеодно клинить, але це вже не через мультитул
Представник постачальникаДуже дякуємо за Ваш відгук! Слава Україні!
- ЛесяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Класна штука. Брала для себе. Штука важка, але в хорошому виконанні. Варта своїх грошей.
- Переваги:
- зручна в руці, ножиці, ніж, пилка, пласкогубці - не декоративні, ними реально працювати. Хороша якість металу, не дешеве виконання
- Недоліки:
- ковпачок, який вкриває розбивач скла, постійно злітає. Боюсь я його скоро загублю.
- Антон А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Взяв собі 'що б був'. Вже неодноразово знадобився, доволі універсальний. З собою постійно таскаю, місця, майже, не займає. Але, важкуватий (хоч це і очікувано)
- Переваги:
- Багато інструментів. Класний, якісний чохол в комплекті. Є набір викруток (бітів). Компактний.
- Недоліки:
- Тугувато діставати інструменти
- ТарасВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Отличный мультитул, до Leatherman конечно далеченько, но после Ganzo - небо и земля.
Заточка хорошая, набор инструментов достаточный для большинства случаев.
Качество на уровне.
Особенно порадовали ножницы, даже Leatherman в этом плане отдыхает, очень удобные, крупные, и режут отлично.- Переваги:
- Хорошая заточка, удобные ножницы, фиксация инструментов
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Багатофункціональний
- Владислав А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Гарний мультитул. Якість відповідна ціні. Певна річ прослужить менше ніж той же лазерман, але як дешевий аналог супер. Гострий ніж і ножиці.
- Переваги:
- Ціна, функціонал, якість матеріалів і збірки.
- Недоліки:
- Слабка пружина для пласкогубців
Представник брендуДобрий день! Дякую Вам за відгук!
- Женя К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Мультитул прекрасний , все як в годинниках , чітко та надійно
Тестив ножиці , кусачкм , ніж , плоскогубці , пилу , напилок та стропоріз з консервною відкривашкою
Загалом все відмінно , притензії тільки до напилка , мягко кажучи мягкуват
Всі інші інструменти працюють на відмінно , проте консервний ніж трішки незручний , принаймі спочатку був , але то мої питання- Переваги:
- Все якісно швидко та надійно , цінна-яеість , якщо розумієте що мультитул то не є повноцінним інструментом в просто тим часовим екстреним замінником то це найкращий вибір
- Недоліки:
- Напилок а так все добре
Представник брендуДоброго дня, Євгенію ! Дякуємо за вибір бренду Roxon та Ваш відгук. Ми раді, що загалом Ви задоволені покупкою.
- Василина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Мультитул крутий, дуже ним задоволені
- Сергей В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Дуже задоволений. Якість зборки, перелік інструментів. Інструменти легко діставати. Дуже гарно фіксуються в складеному та робочому станах. Дуже подобаються справжні ножиці. Заточка ножа дуже дивна. Я для себе переточу під класичну форму.
- Переваги:
- гарна якість та перелік інструментів. Справжні нодиці
- Недоліки:
- Дивна заточка ножа
- Карпюк С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Спішив! Забрав! Як завжди чек викинув (потім дійшло, що гарантія при наявності його) Але то все моя вина! Розпакував, гарна річ, все що потрібно є, виглядає крепко, ще не випробував! Але тільки смутило, що не було однієї біти в комплекті( печально але як є! Ціна - якість!
- Переваги:
- Всі плюси описали ті хто ним користувався, я поки тільки відкрив!
- Недоліки:
- Не було біти, нікого не звинувачую!
- Полина л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Хорошо лежит в руке
- Переваги:
- все что нужно в одном
- Недоліки:
- не нашла
- Тетяна Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Брала чоловіку на подарунок, сподобався! Доволі важкий, береш в руки відчуваєш, що "вещь")))!!!! Недоліків немає! великий + що йде в чохлі і біти туди поміщаються
- Переваги:
- Добротний
- Недоліки:
- поки не знайшла
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш позитивний відгук та високу оцінку. Ми раді, що товар вас задовольнив і відповідає вашим очікуванням. Сподіваємося, що він служитиме довго та приноситиме користь!
- Артур С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Гарний ніж, всі функції корисні, якість на рівні високому, ціна нормальна
- Переваги:
- Ціна якість
- Недоліки:
- Поки не знайшов
- Медведев М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Якісна, гарна річ, дуже сподобався.
Сталюка- Переваги:
- Якісна річ яка на всі випадки життя в кишені.
- Недоліки:
Представник постачальникаДуже дякуємо за Ваш відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Вадим Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Очень крутой мультитул. Есть все самое нужное. Сборка хорошая, ничего не люфтит, открывается отлично. Рекомендую к покупке.
- Максим Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Дуже гарний мультитул, користуюсь вже рік - майже все влаштовує, і якість хороша
- Переваги:
- 1. Дуже гарне співвідношення ціна-якість
2. Хороші інструменти, особливо викрутка, ножиці, штопор, плоскогубці - Недоліки:
- 1. Дуже незручний консервний ніж
2. Лезо ножа дуже коротке
Представник постачальникаДуже дякуємо за Ваш відгук!
- Максим С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
За рік використання зарекомендував як надійний інструмент.
- Переваги:
- Універсальність і надійність
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день. Дуже дякуємо за Ваш відгук! Користуйтесь із задоволенням
- Вита Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Все працює, для військового комплектація мультитулу супер.
- Переваги:
- Великий функціонал.
Представник постачальникаДякуємо за корисний відгук!
- Сергей Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Якістю товара задоволений. Тепер це мій улюблений мультітул.
- Переваги:
- Якісний Кітай
- Войналович С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Мені дуже знадобився
Нормальні ножиці і викрутки
- Олександр А***Відгук від покупця. Продавець: ARMYONE_PRO. Колір: Сірий
Гарний мультітул як на свою ціну, тугі пружини, робочі ножиці.
- Переваги:
- Ціна\якість, добре зібраний, зручний, є чехол.
- Олексій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
- Игорь Л***
Подскажите - в Вашей версии гвоздодер или шило? Хочу брать, но не знаю старая тут версия или новая
- Вадим С***Відгук від покупця. Продавець: ARMYONE_PRO
Великолепный мультитул. Люфта практически нет, заточка неплохая из коробки.
- Переваги:
- Цена, качество.
- Недоліки:
- Одна из бит слегка покрылась ржавчиной.
- Armyone
Вадим Светличный, спасибо за Ваш отзыв!
- Юлия З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Покупала мужу в подарок. Остались очень довольны и обслуживанием магазина и качеством товара. Очень компактный, в чехол помещается как сам мультитул так и биты, все всегда вместе и под рукой. Муж опробовал, пока, только часть инструментов, все отлично работает. Рекомендую. Стоит своих денег.
- Переваги:
- Качество, цена
- Недоліки:
- Пока не выявили
- Юлия З***
Ну вот( оставляла оценку 5, и через 2 месяца, треснул битодержатель( подскажите куда обращаться за ремонтом, как понять это гарантийный случай или нет. Можно адрес сервисного центра в Днепре.
- Вадим
Гарантия от магазина.
Обращайтесь в сервис Розетки, они подскажут: (044) 364-83-65.
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Якісні збірка та матеріали, відсутні люфти, багато функцій. Вже третій мультитул беру на подарунок
- Переваги:
- Багато функцій, ціна - якість
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що обрали продукцію бренду Roxon знайшли час поділитись своїми враженнями. Щиро раді, що Вам до вподоби якість даної моделі. Приємного та тривалого користування!
- Микола Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Качество супер, то что надо. Один коментарий, пимпочка закрывающая стеклобой теряется. Но это не влияет
- Переваги:
- Качество супер
- Владислав М***Відгук від покупця. Продавець: Спецбронь
Все супер
- Продавець Спецбронь
Дякуємо Вам за відгук)
- Анастасія І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Купував цей мультитул як універсальний інструмент "на всі випадки життя" — щоб і в бардачку машини лежав, і вдома під рукою був, і в похід можна було взяти. Roxon Storm S801S приємно здивував своєю якістю збірки. Це не пластикова іграшка, а солідний, важкий інструмент із якісної нержавіючої сталі, який приємно тримати в руці. Порадував також щільний чохол у комплекті, який можна повісити на ремінь.
Найголовніша фішка цієї моделі — це повноцінні великі ножиці. У більшості мультитулів ножиці чисто номінальні (ниточку відрізати), а тут вони підпружинені, великі та ріжуть абсолютно все: від цупкого картону і пластику до тканини.
Основні плоскогубці потужні, мають змінні кусачки (це величезний плюс для довговічності). Головний ніж гострий прямо з заводу, заточку тримає добре, а завдяки замку типу Liner Lock користуватися ним безпечно — лезо не закриється випадково на пальці. Також дуже порадував набір біт із перехідником, який іде в комплекті: можна легко підкрутити будь-який гвинт чи саморіз без необхідності тягти з собою цілу валізу з інструментами. Штопор, пилка по дереву та відкривачки теж повністю робочі та не раз виручали на пікніках.
За свою ціну це, мабуть, найкращий аналог іменитих брендів на ринку. Набір інструментів продуманий, ножиці — просто топ, якість металу гідна. Для подарунка або особистого використання — варіант чудовий. Рекомендую!- Переваги:
- Величезні робочі ножиці, якісна сталь, наявність фіксаторів (замків) на інструментах, змінні кусачки, багата комплектація (чохол + набір біт), наявність повноцінного штопора.
- Недоліки:
- Мультитул досить важкий (близько 300 грамів), тому для щоденного носіння просто в кишені брюк не дуже підійде — краще носити в чохлі на поясі або в рюкзаку.
- Святослав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Ціна/якість відповідна. Зі своїми функціями справляється без нарікань. Функціональний.
Представник постачальникаВітаємо!
Щиро дякуємо, що знайшли час для написання відгуку. Ваша довіра та зворотний зв'язок є дуже важливими для нас. Раді, що покупка виправдала ваші очікування.
Бажаємо гарного дня та приємного користування!
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Нормальний мультик
- Переваги:
- Компактний
- Недоліки:
- Незнайшов
- Тетяна Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Класна річ! Чоловіку сподобалось
- Переваги:
- Чудово
- Віталій Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Чудовий мультитул, практичний, багато різних інструментів
- Переваги:
- Зручний
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо за ваш коментар. Ваша підтримка надихає нас працювати ще краще.
- Євген Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Ніби гарний мультитул, по надійності час покаже.
- Переваги:
- Функціонал. Вартість у порівнянні з іменитими брендами.
- Недоліки:
- Потрібен час для їх виявлення, поки новий все добре.
- Андріан К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Досить якісна річ. Вартує своїх грошей.
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Чудово працює. Виконано якісно.
- Переваги:
- Береш в руку маєш справжній мультитул
- Недоліки:
- Форма ножа.
- Анна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Гарний у використанні. Практичний, дуже зручний робили на подарунок, сподобався дуже. Рекомендую.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук! Користуйтесь із задоволенням!