Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Амбушури для навушників New Bee NB-BE1 для BOSE QC35 QC25 QC15 AE2i змінні

Є в наявності

5/5
Оцінка користувачів 5/5
  • Наталія Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: sMall. Колір: Grey

Швидка доставка та приємна ціна за можливість продовжити життя улюбленим навушникам. Вже не пам'ятаю, якими на відчуття були рідні, оскільки це далеко не перша заміна, але і ці в носінні цілком комфортні. В користуванні вже 3 місяці, і поки що покриття витримує носіння в сумці без чохла і регулярну обробку антисептиком, тож по якості все ок

• Продавець  sMall

Наталіє, дуже дякуємо за такий детальний та чесний відгук! Ідея продовжити життя улюбленим навушникам за доступну ціну - саме те, заради чого ми пропонуємо такі амбушури, тож приємно, що вони впорались із цим завданням. Три місяці активного носіння без чохла та з регулярною антисептичною обробкою - справжня перевірка на витривалість, і те, що покриття все ще тримається, говорить саме про якість матеріалу. Дякуємо за таку розгорнуту оцінку - вона допоможе й іншим покупцям зробити свідомий вибір!

• Иван Ф***

Все добре, користуюсь

• Продавець  sMall

Іване, дякуємо за відгук! Раді, що амбушури New Bee NB-BE1 для BOSE справно служать і ви задоволені їх використанням. Приємного прослуховування!Івана, дякуємо за відгук! Раді, що амбушури New Bee NB-BE1 для BOSE справно служать і ви задоволені їх використанням. Приємного прослуховування!

• Илья Т***

Чудово підійшли на QC35. Якість на рівні оригіналу

• Продавець  sMall

Іллє, дякуємо за відгук! Дуже приємно, що амбушури New Bee NB-BE1 чудово підійшли до BOSE QC35 і за якістю не поступаються оригіналу. Приємного прослуховування!

• Геннадій Д***
    Відгук від покупця. Продавець: sMall. Колір: Grey

якістю задоволений, ходять не менше ніж оригінальні

• Виталий Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: sMall. Колір: Grey

Користуюсь більше року, відмінна якість, краще ніж оригенал

• Іван С***

приємні, зручно встановлювати

• Продавець  sMall

Іване, дякуємо за відгук! Приємно, що амбушури підійшли ідеально і встановлення пройшло без зайвих зусиль. Носіть навушники з комфортом! З повагою, sMall.

• Михайло О***
    Відгук від покупця. Продавець: sMall. Колір: Grey

Це вже не перший комплект який я купляю, але саме ці амбушюрі виявились дуже гарної якості, Однозначно рекомендую до купівлі

Переваги:
    Якість на рівні оригіналу
    Недоліки:
    Використовую пару місяців, поки не знайшов.
    • Продавець  sMall

Михайле, дякуємо за таку впевнену рекомендацію! Особливо приємно, що на фоні вже не першого придбаного комплекту амбушур саме ці NB-BE1 для BOSE QC35/QC25/QC15/AE2i вирізнились якістю на рівні оригіналу. Раді, що за кілька місяців використання жодних недоліків не виявилось!

• Артем П***
    Відгук від покупця. Продавець: sMall. Колір: Grey

вже рік коситуюсь, а виглядають як нові

Чудово) Дякую за відгук)

• Леся З***
    Відгук від покупця. Продавець: sMall. Колір: Black

Вони топ! Якість, мягусенькі, легко вдягаються, комплектація повна

• Продавець  sMall

Лесю, дякуємо за таку емоційну та приємну оцінку! Дуже радо чуємо, що амбушури виявилися саме такими м'якими та зручними, як ми і сподівалися, і що вдягаються вони легко. І окремо приємно, що звернули увагу на повну комплектацію - для нас це важливо. Дякуємо за фото та за те, що обрали наш магазин!

• Анастасія
    Відгук від покупця. Продавець: sMall. Колір: Black

Все відповідно до опису. Відправили швидко.

• Максим Я***
    Продавець: sMall. Колір: Grey

Не відповідає опису. Замовляв 2 рази - замість сірих приїжджали чорні. На запитання у відділенні що робити з цією помилкою відповідали : «Це ж маркетплейс. Нічого не поробиш.»

Недоліки:
    Продавець не може вислати правильний колір
    • Продавець  sMall

Вітаю! Можливо, на складі був пересорт! Дякую, що повідомили, постараємось найближчим часом розібратись