- Артем З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Салатовий. Об'єм: 12
Працює добре, користуюсь другий сезон. Опис габаритів не відповідає заявленим.
- Переваги:
- легкий, яскравий
- Недоліки:
- У виробника заявлено 12 літрів, а по факту вміст 9 літрів
- ПавлоВідгук від покупця. Продавець: TopHome. Колір: Зелений. Об'єм: 16
Працює добре, сад оприскав, кущі також. Насадки роблять дива. Працювати саме задоволення. Продавец відправив бистро.
- Переваги:
- Все добре.
- Недоліки:
- Коротка "удочака" але це до виробника.
- Продавець TopHome
Дякуємо , що обрали наш інтернет магазин, будемо раді бачити Вас знову!
- Виктория П***Відгук від покупця. Продавець: S O L. Колір: Зелений. Об'єм: 16
Дякую за швидке надіслання відправлення!
- Переваги:
- Швидкість обприскування збільшилась набагато в порівнянні з обприскуванням з помпових оприскувачів, легкість в наповненні рідиною, спеціальне сітечко дуже корисне, якщо якісь грубі частинки в рідині для обприскування, наприклад бордоська суміш, тепер не буду мати проблем !
- Недоліки:
- Не бачу
- Продавець S O L
Вікторія, добрий день! Дякуємо Вам за відгук про наш товар і нашу роботу. Сьогодні ці товари (у нас великий асортимент) мають великий попит так як сезон! Ми дуже задоволені, що Вам все сподобалося, кожна наша відправка проходить стіл якості, а потім тільки відправляється. Усього Вам доброго з повагою магазин SOL
- Игорь Г***Відгук від покупця. Продавець: TopHome. Колір: Салатовий
Я так розумію що продавець не перевіряє товар на цілісність та працездатність так як товар прийшов пошкоджений в цілій упаковці.
- Переваги:
- Хоча б працює.
- Недоліки:
- Товар прийшов пошкоджений
- Продавець TopHome
доброго дня
- Продавець TopHome
приносимо свої вибачення, можливо при транспортуванні сталося пошкодження , з вами зв*яжуться для вирішення данного питання
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: TopHome. Колір: Зелений. Об'єм: 16
Прилад працює нормально. Зручний у використанні
- Переваги:
- Кращий за оприскувачі з ручною підкачкою
- Недоліки:
- Великі витрати рідини при достатньому тиску
- Продавець TopHome
дякуємо за замовлення та відгук!
- Тарас Ш***Відгук від покупця. Продавець: 4best. Колір: Зелений
Хороший, простой и удобный опрыскиватель. Есть регулировка мощности. включается и выключается автоматически на рукоятке (предварительно нужно включить кнопкой и накачать давление). Есть инструкция. Доставка быстрая. Цена самая конкурентная. Не ставлю пока отлично потому что нет долгого опыта работы с ним. Пожелание к продавцу добавить в продаваемый ассортимент более длинный трубки и шланги.
- Переваги:
- Простой, удобный, все необходимое есть.
- оксана g***Продавець: 4best. Колір: Зелений
Зробіть фото насадок
Фото комплектації: посилання
- MikeSmitПродавець: 4best. Колір: Зелений
Підскажіть, чи існує можливість знайти видовжену удочку для оприскування дерев, що підходить до даного оприскувача?
- 4best
Так, є така, 2,3 метри, шукайте "Удочка телескопическая к опрыскивателю аккумуляторному ViLgrand SGA16"
- Чернышова Н***Продавець: 4best. Колір: Зелений
Подскажите пожалуйста кто производитель и какие насадки к нему в комплекте
Здравствуйте,производство Китай
В комплект входит:
-Опрыскиватель
-Паспорт
-Удочка 0,9м
-Шланг
-Ремни плечевые, с мягкими подкладками
-комплект прокладок
-респиратор