- ЛарисаВідгук від покупця. Продавець: Diamond Pool. Об'єм 1 шт: 1 л
Все ок
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Diamond Pool. Об'єм 1 шт: 5 л
Норм тема
- Валентина І***Відгук від покупця. Продавець: Pool_master. Об'єм 1 шт: 1 л
Це наше спасіння.догляд за басейном став набагато легшим.
- Переваги:
- Виконує свою функцію
- Александр Ч***Відгук від покупця. Продавець: Diamond Pool. Об'єм 1 шт: 5 л
Засіб який працює!
- Олена З***Відгук від покупця. Продавець: Diamond Pool. Об'єм 1 шт: 5 л
Засіб корм,вода не цвіте,чиста
- Ірина М***Відгук від покупця. Продавець: Diamond Pool. Об'єм 1 шт: 1 л
Після цього засобу у мене вода стала зелена
- Недоліки:
- Позеленіла вода після цього засобу !
- Лариса Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Средство действует, рекомендую.
Представник постачальникаДякуємо за позитивну відповідь
- Наталія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Чудовий дієвий засіб.
Представник постачальникаДякуємо за відгук
- Сергій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л
Нажаль, засіб явився не дієвий. Раніше придбав в тарі 1 л, був дуже задоволений результатом.Підозра, що в 5 л тарі взагалі просто рідина синього кольору. Можливо слабка концентрація діючої речовини…
- Переваги:
- Не має
- Недоліки:
- Суцільний недолік
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за відгук. В тарі 1л і 5л знаходиться один і той самий продукт з однаковою концентрацією і умовами виготовлення. Напишіть будь ласка за яких обставинах Ви використовували засіб, чи є у Вас ефективна фільтрація в басейні, чи вимірювали параметри води перед використаннм засобу, яку проблему хотіли вирішити з водою?
- Игорь М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Ужасная работа розетки, 14 дней отправляла заказ вместо 4-5 дней.
- Олена Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Дякую продавцю, вине сезон не придбала, а зараз у магазинах , бюджетних варіантів не має, після спеки почала швидко зеленіти вода,чоловік хотів зливати воду ,но настояла, будем рятувати , врятувала басейн від зелені за 4-5 днів , кожного дня додавали по нормі , і прокачувати фільтр і ура вода в басейні прозора
- Переваги:
- Дійсно працює, вода стає прозора
- Владимир К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
После применения вода становится прозрачная. Стенки бассейна без налета.
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Працює добре
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Быстро в срок
- Александр С***Відгук від покупця. Продавець: KANTRI. Об'єм 1 шт: 1 л
Працює
- Переваги:
- Ціна/якість
- Яна К***Відгук від покупця. Продавець: KANTRI. Об'єм 1 шт: 1 л
Быстро пришёл товар, качественная химия, после использования через неделю прозрачная вода при условии, что фильтр был отключён.
- РусланВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Дуже хороша штука. Використовуємо у фонтані. Він у нас 20 років. Не знаю як ми раніше без цієї хімії обходились. Бажано добавляти у фонтан на другий день після заміни води (щоб відстоялась вода) тоді вода стає дуже прозора. Якщо добавити одразу у свіжу воду, то вона трохи мутніє (можливо це склад нашої технічної води так впливає - високий рівень сірководню). Вода перестала цвісти. Раніше влітку воду потрібно було міняти кожен тиждень, а зараз раз у 2-3 тижні. І ще один плюс це те що при використанні цієї хімії стінки фонтана (вони фарбовані фарбою) миються щіткою або керхерером дуже легко бруд змивається без проблем, а раніше без хімії доводилось механічно дуже терти стінки і серед літнього сезону доводилось поновлювати фарбу щоб гарно було. Дуже задоволені цим продуктом.
- Переваги:
- Одні плюси
- ЛеонидВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Даром потрачены деньги
- Переваги:
- не работает
- Недоліки:
- слизь в бассейне
- сергей к***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Водоросли як були так и е..
- Переваги:
- Не бореться
- Недоліки:
- ерунда..
- Мар'яна Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Я не розумію усіх цих відгуків. Зробили все по інструкції, але результат 0. Ні через кілька годин ні через добу - не змінилося. Вода ще гірша стала, ніж була.
- Переваги:
- Недоліки:
- Засіб виявився неефективним проти водоростей
- Юлия П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
- Переваги:
- Маленький бутылка
- Марина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л
При правильном и регулярном использовании справляется со своей задачей.
Порадовала поддержка чат-бота. Можно точно рассчитать количество реагента даже если не знаешь сколько кубов бассейн, достаточно внести параметры) - Роман Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Все ОК. Приїхало за день ще не використовували.
- Екатерина к***Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Чудова штука. Заливали її і додали таблетку хлору. З зеленої води,вода стала прозора за 12 годин з фільтром
- Евгений А***Продавець: Pool_master. Об'єм 1 шт: 1 л
Отличный препарат для работы с бассейном, хорошо показал себя в профилактике и борьбе с цветением зелёной водоросли.
- Переваги:
- Цена,качество,удобная фасовка
- Григорій С***Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Крутий минулого року коли закінчувався сезон вода позеленіла купили цей засіб використали і вже за пару годин вода кристально прозора.
- Переваги:
- Швидко діє ,ціна.
- ЮліяПродавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Хароший засіб у використані справляється з багатьма труднощами
- Переваги:
- Хароший засіб
- Петр И***Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Хорошее средство, отлично справляется со своей задачей, одно удовольствие теперь плавать) рекомендую
- Переваги:
- Хорошая цена и отличный результат
- Денис А***Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Отлично работает при указанной дозировке. Используем в надувном бассейне на 2000л