- Павло К***Відгук від покупця. Продавець: ShoppingWorld. Колір корпусу: Сірий
Ліхтар світить непогано але акум.г***о 10хв і все я купив їх 6 шт дітям щоб з школи піднімалися пішки додому
Не раджу викинуті гроші- Переваги:
- Світить але недовго до 10 хв
- Недоліки:
- Акум г***о
- ДаніїлВідгук від покупця. Продавець: ShoppingWorld. Колір корпусу: Сірий
Чудовий ліхтарик
- Переваги:
- Компактний, потужний
- Недоліки:
- Дуже швидко сідає батарейка
- Іван Н***Відгук від покупця. Продавець: LaymTech. Колір корпусу: Чорний з сірим
Фонариком доволен
- Переваги:
- Многофункционален
- Продавець LaymTech
Щиро вдячні за покупку та відгук!
- Маріанна К***Відгук від покупця. Продавець: LaymTech. Колір корпусу: Чорний з сірим
Ліхтарик працю, гарної якості.
Швидко обробили і відправили замовлення. - Віталій П***Відгук від покупця. Продавець: LaymTech. Колір корпусу: Чорний з сірим
Ліхтарик з вигляду гарний та виконаний якісно, світить яскраво, навіть дуже, але є одне но яке можливо для когось перекреслить ці всі плюси, а саме його не довгий час роботи, коли я кажу не довгий я маю на увазі взагалі не довгий, в районі менше 10 хвилин активного використання якщо не менше.
- Переваги:
- Яскравий, кілька режимів роботи, міні-мультитул
- Недоліки:
- Не довгий час роботи
- ВладВідгук від покупця. Продавець: LaymTech. Колір корпусу: Чорний з сірим
Хороший та практичний
- Богдан О***Відгук від покупця. Продавець: LaymTech. Колір корпусу: Чорний з сірим
Повне г***о, перше включення нормально, другого вистачило на 10 хв повної зарядки, після чого зарядив а індикатор заряду не тухне і вже хвилин за сорок сідає повністю не бувши включеним, брак коротше!!!
- Переваги:
- Недоліки:
- Все
- ВіталійВідгук від покупця. Продавець: LaymTech. Колір корпусу: Чорний з сірим
Ліхтарик класний, швидка доставка
- Переваги:
- Ціна, якість
- Євген С***Відгук від покупця. Продавець: buytowar
Світить класно, але дуже малий ресурс акума
- Андрій М***Відгук від покупця. Продавець: buytowar
Гарний фонарик, багатофункціональний, сподобалось, що корпус з метала.
- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: AksMobile. Колір корпусу: Сірий
Гарний ліхтарик. Яскраво світло.
- Переваги:
- Відносно невеликий, кріплення карабіна дає можливість повісити його щоб був поряд.
- Недоліки:
- Не Знайшов