- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Cenemerk. Популярні розміри: 140x190
Матрац чудовий! Сплю на ньому вже 2 тижні, м'який, товстенький. Матеріал приємний, прошито добре. Запаху немає. Трішки переживав чи не будуть відчуватись оці прошиті кубіки - все ок, комфортно. Купував для того щоб було мякше та не відчувалась ямка між двома частинами дивану - запихнув в неї стару підковдру щоб вирівняти, а зверху положив матрац - тепер ідеально.
Спальне місце 190х140см - таких же розмірів брав матрац, розтянувся до 185х135см - мені підходить, якби взяв з запасам 200х150 звисав би, але якщо у вас довжина 195см - сміло беріть 200 - буде якраз)) Просіть вибрати кольорову палітру.
Вага 11кг, об'ємний, змотаний розміром як дощова бочка, за доставку до під'їзду Новою поштою заплатив 180грн.
Повністю задоволений, рекомендую! - Ірина Г***Відгук від покупця. Продавець: Cenemerk. Популярні розміри: 90x190
Матрас качественно пошит,доставили целым чистым все отлично
- Глєб К***Відгук від покупця. Продавець: Cenemerk. Популярні розміри: 100x190
Баба спить, каже хороший
- Продавець Cenemerk
Дякуємо за ваш відгук! Ми дуже цінуємо вашу довіру та раді, що змогли вас порадувати.
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Cenemerk. Популярні розміри: 150x190
До матрасу нарікань немає. Колір в результаті приємний. Все як розповідали працівники, що через день-два він розширився до потрібного розміру. Співвідношення ціна-якість гарне. Уважні співробітники. Навіть надіслали каталог з кольорами. В принципі це позитивний момент, але як я вже писала, то нам важливо було, щоб прийшло якнашйвидше, бо спати ні на чому було.
- Переваги:
- М'який, не свалюється, уважні співробітники
- Недоліки:
- десять разів запитали про колір при замовленні, і відправили по вайбер каталог. Уже б за цей час відправили і надійшло тому що нам було важливо, щоб прийшло якомога скоріше.
- ЮляВідгук від покупця. Продавець: Cenemerk. Популярні розміри: 90x200
Чудовый матрац i дуже уважний продавець) Залишилась дуже задоволена) Для нiчних тревог у ваннiй саме те, що потрiбно) Спина тепер не болить)) Дякую)
- Переваги:
- Не тонкий, якiсно обробленi шви, легко скрутити в рулетик i так зберiгати. Швидка доставка, компактне упакування.
- Недоліки:
- Не бачу недолiкiв
- Максим Н***Відгук від покупця. Продавець: Cenemerk. Популярні розміри: 180x190
Хороший качественный матрас.
- Переваги:
- Оправдал ожидание
- Алексей С***Відгук від покупця. Продавець: Cenemerk. Популярні розміри: 80x190
Очень хороший матрасик! Мягкий, удобный и качественный! Очень быстрая доставка! Спасибо!
- Дмитро Г***Відгук від покупця. Продавець: Cenemerk. Популярні розміри: 110x200
Гарний матрац за свою ціну. Якісно пошитий, рівномірно наповнений. Придбав для розкладного дивина, стало комфортніше спати. Сервісом задоволений, менеджери допомогли обрати оптимальний розмір, запропонували декілька варіантів по кольору. Швидка відправка і доставка
- Переваги:
- Ціна - якість
- Продавець Cenemerk
Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою. Будемо раді бачити вас знову!
- Ольга Л***Відгук від покупця. Продавець: Cenemerk. Популярні розміри: 90x190
Чудовий матрац,добре перекриває недоліки старого матрацу,я задоволена,це найвдаліша покупка цього року.
- ИльяВідгук від покупця. Продавець: Cenemerk. Популярні розміри: 100x190
На первый взгляд, матрас хороший, мягкий. Но заявленные размеры не соответствуют действительности. Заказал 190-100. На бирке этот же размер. По факту 180-90. Продавец почему то это не уточняет.
Посмотрим сколько прослужит.- Недоліки:
- Размер не соответствует заявленным.
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Cenemerk. Популярні розміри: 150x200
Матрац супер, замовив уже другий. Першому матрацу вже півтора роки, до сих пір цілий і нормально виглядає. За таку ціну це напевно найкраща пропозиція.
- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
- За таку ціну -- немає
- Юлія С***Відгук від покупця. Продавець: Cenemerk. Популярні розміри: 140x190
Все супер: і консультант і якість матрацу. Дякую щиро! Аби здешевити доставку замовила на Укрпошту і даремно, бо прийшов у пошкодженому пакуванні і в тому місці забруднився, але не кретично.
- Переваги:
- Якість виробу, надана консультація
- Недоліки:
- Дмитро М***Відгук від покупця. Продавець: Cenemerk. Популярні розміри: 180x200
Класний матрас, спочатку ми здивувалися що він на 10 см менший, але зараз вже все добре відлежався і став свого розміру
- Переваги:
- Все супер
- Анна Д***Відгук від покупця. Продавець: Cenemerk. Популярні розміри: 140x200
Дуже гарний матрац. М'який, товстий.
Зв'язалися швидко після замовлення. Надали вибір кольорів матраців. Пішли на зустріч, та незважаючи на те, що замовлення, зазвичай, відправляється на наступний день, відправили у день замовлення (через сервіс НП). Отже, від замовлення до отримання пройшло 26 годин!!!!
Отже, беззастережно рекомендую цього продавця та їх товар!- Переваги:
- М'який та великий
- Антон Г***Відгук від покупця. Продавець: Cenemerk. Популярні розміри: 160x200
Дуже хороший матрац. За свою ціну топчик! За розмірами все підійшло. Рекомендую продавця, швидко зробили, швидко відправили.
- ІннаВідгук від покупця. Продавець: Cenemerk. Популярні розміри: 70x190
Матрац гарний. Мʼякий. Висота заявлена 7 см, але десь до 9 см в реалі, що не може не радувати! Запропонували 2 види матрацу в кольорі. Ще є можливість замовити наматрацник, пошили в день замовлення і в той день відправили колір і тканину теж можна обрати. Краще замовляти курʼєром, бо вага 17 кг.
- Татьяна Л***Відгук від покупця. Продавець: Cenemerk. Популярні розміри: 90x200
Чудовий матрац! Брали для тривог... Спати на ньому на підлозі зручно, навіть дитині. Акуратний, гарно зшитий. Простирадло на резинці під розмір матрацу ідеально підійшло.
- МаріяВідгук від покупця. Продавець: Cenemerk. Популярні розміри: 110x190
Чудовий зручний матрас. Під час замовлення менеджер навіть уточнював побажання щодо кольору. Окремо дякую за можливість доставки Укрпоштою.
- Переваги:
- Зручність
- Недоліки:
- Вікторія Б***Відгук від покупця. Продавець: Cenemerk. Популярні розміри: 90x200
Чудовий матрац.Дитина запевняє, що спати зручніше ніж на ортопедичному))Колір був не принциповий(продавець уточнював) нам дістався сірий в рожевий горошок, дуже гарний.Замовляла доставку укрпоштою, доставили за 3 дні
- Переваги:
- Зручний
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: Cenemerk. Популярні розміри: 140x190
Матрасом очень довольны.
Действительно, при получении размер кажется меньше, но через пару дней выравнивается и размер приобретает заявленные габариты.
Продавец уточнил даже желаем цвет( светлый и тёмный оттенок) ткани для матраса.
Спасибо большое!- Переваги:
- Товар соответствует описанию
- Недоліки:
- Не выявлено
- Сергей Х***Відгук від покупця. Продавець: Cenemerk. Популярні розміри: 80x190
Хороший матрас.
- Переваги:
- Хорошо простеган. Без посторонних запахов.
- Алексей С***Відгук від покупця. Продавець: Cenemerk. Популярні розміри: 140x200
Дякуємо
- Юлия М***Відгук від покупця. Продавець: Cenemerk. Популярні розміри: 190x200
Матрас качественный. Размеры соблюдены. Пошив/доставка быстро. Довольная)
- Елена Ц***Відгук від покупця. Продавець: Cenemerk. Популярні розміри: 80x190
Матрас мягкий и приятный. Ткань плотная, запахов никаких нет. Отправили быстро. Покупкой довольны.
- Переваги:
- Адекватное соотношение цена-качество
- Олена М***Відгук від покупця. Продавець: Cenemerk. Популярні розміри: 110x190
Все супер.
Дякуємо за ваш відгук!
- МаріяВідгук від покупця. Продавець: Cenemerk. Популярні розміри: 110x190
Чудовий м'який матрас, на якому дуже зручно спати. Комунікація з продавцем також на найвищому рівні! Дякую за відмінний товар:)
- Продавець Cenemerk
Ми стараємося для наших клієнтів і дуже раді, що ви задоволені покупкою.
Щиро дякуємо за позитивний відгук!
- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: Cenemerk. Популярні розміри: 90x200
Мягенько! Сон так и косит на бок!
- Продавець Cenemerk
Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені! Дякуємо за ваш час і відгук.
- Марія с***Відгук від покупця. Продавець: Cenemerk. Популярні розміри: 140x200
дуже гарний матрас , гарне пошиття , за свої кошти неймовірний , сотрудніки приємно спілкуються і уточнюють всю інформацію )
- Переваги:
- гарне пошиття , удобниц
- Продавець Cenemerk
Ми щасливі, що змогли виправдати ваші очікування! Дякуємо за ваш час і відгук.
- Іван Л***Відгук від покупця. Продавець: Cenemerk. Популярні розміри: 80x200
Брали для утеплення, матрац не розчарував.
- Переваги:
- Добре тримає тепло
- Продавець Cenemerk
Приємно чути, що ви залишилися задоволені! Якщо знадобиться щось іще, звертайтеся, ми завжди поруч.
- Илона К***Відгук від покупця. Продавець: Cenemerk. Популярні розміри: 100x200
Очень удобный на кровать с пружинами
- Продавець Cenemerk
Дуже дякуємо за високу оцінку!
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Cenemerk. Популярні розміри: 150x190
Матрац чудовий, дуже зручний, в міру мʼякий так, як треба, товщина матрацу ідеальна, ззовні красивий!
Окрема вдячність продавцю за швидкий зворотній звʼязок та уважність до деталей та побажань покупця!- Переваги:
- Якість обслуговування! Швидка доставка! Класний матрац!
- Продавець Cenemerk
Дякуємо за такий чудовий відгук! Ваша підтримка мотивує нас ставати ще кращими.
- Альона Р***Відгук від покупця. Продавець: Cenemerk. Популярні розміри: 160x200
Гарний матрац
- Переваги:
- Задоволена
- Продавець Cenemerk
Раді, що товар вам сподобався! Якщо знадобиться щось іще, звертайтеся, ми завжди поруч.
- Тетяна Ч***Відгук від покупця. Продавець: Cenemerk. Популярні розміри: 140x200
Матрац замовила у неділю 12. 10. 25 р. Спали на ньому вже 16. 10. 25 р. Розмір його такий як замовляла, сторонніх запахів не має і в цілому ми з чоловіком задоволені.
- Переваги:
- Недоліки старого дивану не заважають спати.
- Недоліки:
- Поки їх немає.
- Продавець Cenemerk
Дякуємо за такий чудовий відгук! Ми завжди прагнемо забезпечити найвищу якість товарів та послуг.
- Дмитро П***Відгук від покупця. Продавець: Cenemerk. Популярні розміри: 130x190
И так, прошло достаточно времени для отзыва.
Всё отлично, правда, летом тяжко, очень парит именно сам матрац, но когда уляжется - всё ок :)- Переваги:
- Цена, качество
- Недоліки:
- Пока что не заметил, жду зиму :)
- Продавець Cenemerk
Щиро вдячні за ваш відгук! Нам приємно, що ви залишилися задоволені покупкою. Будемо раді бачити вас знову!
- Ілья Б***Відгук від покупця. Продавець: Cenemerk. Популярні розміри: 140x200
Замовив матрац, оплатив. Через декілька днів забравши його у кур'єра, вже вдома помічаю що чомусь за доставку знялось більше грошей. Як виявилось щось просто наплутали, забули вказати що оплачено. Але після звернення, продавець одразу повернув кошти, тому все добре.
Щодо матрацу, ще не тестив але набитий наче добре, без зайвих запахів.- Переваги:
- Присутність матраца
- Недоліки:
- Не знайшов
- Продавець Cenemerk
Дякуємо за Ваш відгук! Перепрошуємо за непорозуміння з оплатою. Нехай матрац дарує тільки затишок і гарний сон!
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: Cenemerk. Популярні розміри: 80x200
Большой выбор расцветок, продавец перезванивает для уточнения заказа.
Насчет леопардовой раскраски, она будет отличаться от той, что на рисунке сайта.
Небольшой запах текстили, но это норма для новых вещей.- Переваги:
- Матрас на пятёрочку, как по мне то средняя жесткость
- Недоліки:
- Может появятся в будущем