Відгуки покупців про Контейнер на чорний багажник 44x32x22 cm (KOS035)
- Михайло Б***Відгук від покупця. Продавець: SportStoreOne
Хороший контейнер. Поставив на мотоцикл.
- Переваги:
- Місткий
- Недоліки:
- Тонкий корпус
- Валерій Ч***Відгук від покупця. Продавець: SportStoreOne
Бокс супер. Пластик міцний. Дуже сподобався. Продавець передзвонила,уточнила деталі. Приємна ввічлива. Дякую.
- Переваги:
- Ціна, розміри, зовнішній вигляд шикарні.
- Недоліки:
- Не має.
- Андрій Г***Відгук від покупця. Продавець: SportStoreOne
Сам кофр добрий, але виємка на дні для багажника замала для мого електровелосипеду. Просив при замовленні, щоб вислали з пласким дном, як на фото товару, у відповідь продавець пообіцяв це врахувати. Але коли оплачений товар був вже в дорозі, продавець повідомив, що кофр все ж з виємкою. Супер! Немає слів. Довелося ламати голову як причепити тепер цей кофр.
- Андрей Г***Відгук від покупця. Продавець: SportStoreOne
Хороший товар плотный мощный
- Евгений Т***Відгук від покупця. Продавець: SportStoreOne
Очень удобный закрываемый багажника, гофр , бокс,и крепления удобные с инструкцией.
- Переваги:
- Все и сразу
- Недоліки:
- Пока не обнаружено.
- Олександр Р***Відгук від покупця. Продавець: SportStoreOne
Дякую!
- Переваги:
- Бокс підійшов, подобається.
- Недоліки:
- Поки нема
- Евгений Ц***Відгук від покупця. Продавець: SportStoreOne
Бокс супер, если что не поместилось и крышка не закрыта резинкой стянул и супер. Упаковка минералки бутылок легко ещё и сверху можно добавить, работаю курьером и знаю о чем говорю, берите не пожалеете)
- Переваги:
- Гарно
- Недоліки:
- Немаэ
- Василий А***Відгук від покупця. Продавець: SportStoreOne
Рекомендую
- Юрій М***Відгук від покупця. Продавець: SportStoreOne
Вмістимий.
- Алексей К***Відгук від покупця. Продавець: SportStoreOne
Прийшов трошки потертий
- Переваги:
- Вмісткий
- Недоліки:
- На вигляд не міцний
- Володимир В***Відгук від покупця. Продавець: SportStoreOne
Зручний, вмісткий, нарікань нема
- Євген Л***Відгук від покупця. Продавець: SportStoreOne
Продавець оперативно зв'язався, уточнив деталі та відправив. Вчередині є зрозуміла інструкція та необхідні кріплення. Фото свого багажника на який його прикріпив додаю. На зовнішній стінці дна кофра є поглиблення якраз під ширину більшості стандартних велобагажників. Дуже вмісткий всередині. В мене вийшло розмістити і спокійно закрити в ньому 5 (п'ять!) півторалітрових пляшок з мінералки. Пляшка 2,25 літра з кока-коли також міщується із запасом Лоток на 15 яєць з магазину теж із запасом. Також легко поміщається мій велошолом 60 см обхвату голови і залишається чимало вільного місця. До якості і товщини пластику претензій не маю. Є два пластикові вушка на які можна вчепити навісний замок. Але вони все ж з пластику тому цінні речі я б не довіряв. З боків є крючки за які можна з допомогою мотузки чи сітки ще щось вчепити на верхній кришці . За багажник тримається міцно, не люфтить, не тарабанить на ямах. Для встановлення потрібно в позначених місцях на дні зробити отвори. На мою думку це топ за свою ціну. Задню і бокові стінки планую обклеїти світловідбивачами. Структура поверхні це дозволяє.
Єдиний мінус: перекриває задній підседільний ліхтар блимавку. Але це очевидно через геометрію. Ліхтар перенесу в інше місце.- Переваги:
- Дуже просторий, легкий монтаж, пластик достатньої жорсткості
- Недоліки:
- Перекриває підселільний задній ліхтар
- Продавець SportStoreOne
Дякуємо за інформативний відгук! Клієнт МОЛОДЕЦЬ!
- Станислав П***
У меня сумка высотой 25см, то она поместиться в него, т.е.закроется без проблем!? Спасибо!
- Євген Л***
Станислав Примушко, будьте уважні, контейнер має не рівну форму прямокутної коробки. Його внутрішні і зовнішні розміри змінюються по всій довжині. Так висота контейнеру менша чим 25 см навіть по зовнішньому розміру. По моїм замірам рулеткою внутрішні розміри висоти змінюються від 18 до 20,5 см. А от ширина від 25 см до 29,8 см. Внутрішні розмір по довжині щоб вмістити сумку десь 37 см через механізм замикання кришки. Але враховуйте, що ширина і висота не рівномірні на цій довжині. В напряму від сідла до заднього ліхтаря велосипеда контейнер розширюється, набираючи на певному віддалені свої максимальні габарити. Тому окрім висоти вашої сумки у 25 см враховуйте й інші габарити. Я вимірював нашвидкоруч рулеткою. Можливо продавець вкаже більш точні внутрішні розміри.
- Тетяна М***Продавець: SportStoreOne
Відмовилась від купівлі
- Переваги:
- Напрочуд місткий
- Недоліки:
- Повністю з усіх боків потертий
Пакування звичайна коробка без обмотки
Вигляд б/у
- Продавець SportStoreOne
Товар повністю новий.
Звичайно, що пакування звичайна коробка.
Покриття матове і на ньому може єлектризуватися пил від самого картону.