Сток. До −70% на товари, що закінчуються

Відгуки покупців про Іграшка для собак Кіт з хрусткою шиєю та пищалкою Gigwi 28 см 000215615

Оцінка користувачів 3.8/5
  • Іван Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Гарна якість. Все сподобалось. Дякую.

Добрий день, шановний Іван! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.

• Юлия Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Йорку хватило на две недели)

Добрий день, шановна Юліє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми не рекомендуємо залишати вихованця наодинці з іграшкою.

• Ольга К***

На две недели это ещё круто, нашему йорку на час не хватило - разгрыз ткань на морде и достал наполнитель

• Анна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Прожила 5 місяців. Мій пес любив цю іграшку. Тулуб виконаний з доволі неміцного матеріалу, грати в перетягування не варто, бо швидко з''вляться дірки

Переваги:
    Можна кидати замість м'яча, гарно приваблювало увагу улюбленця
    Недоліки:
    При активному нажатті на пискавку, ламається за 2 місяці. Не довговічна

Добрий день, шановна Анно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Кожна тваринка індивідуальна, зі своїм темпераментом і силою, тому по-різному поводиться з різними іграшками. Ця іграшка GiGwi, як і будь-яка інша текстильна іграшка, може бути пошкоджена зубами собаки під час гри. Щобільше — це одне з її призначень. Подібні іграшки спеціально даються собакам, які люблять гризти та розривати, щоб відвернути їхню увагу від речей господаря (взуття, одяг, меблі). Аби іграшка служила якомога довше, її розмір повинен відповідати розміру пащі собаки.

• Дарья

25 хв гри і лапка відірвана (
    Була куплена для Джек Рассела 4 міс.
    Гратися йому дуууже цікаво, проте іграшка не міцна.

Переваги:
    Цікава для собаки.
    Недоліки:
    Розірвана за 25хв

Добрий день, шановна Даріє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Кожна тваринка індивідуальна, зі своїм темпераментом і силою, тому по-різному поводиться з різними іграшками. Ця іграшка GiGwi, як і будь-яка інша текстильна іграшка, може бути пошкоджена зубами собаки під час гри. Щобільше — це одне з її призначень. Подібні іграшки спеціально даються собакам, які люблять гризти та розривати, щоб відвернути їхню увагу від речей господаря (взуття, одяг, меблі). В серії GiGwi є більш міцні вироби як, наприклад, курча-неваляшка. Аби іграшка служила якомога довше, її розмір повинен відповідати розміру пащі собаки.

• КетПет
    Відгук від покупця. Продавець: ВС Retail. Колір: Різнобарвний

Покупала для двух джеков. Прошел день, игрушка жива. Единственное - пищалка в голове, перестала работать после часа игры. Наверно прокусила.

Переваги:
    Интересная, долгоиграющая.
    Недоліки:
    Ненадежная пищалка
  • Маргарита С***
    Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Заказывали для чихуахуа, пока што ничего не разгризла
    Шея твердая маленьким собакам будет сложно её поворачивать но в голове есть пишялка
    Собаке нравится таскает как палку

Переваги:
    Хорошая игрушка
    Недоліки:
    Шея твердоватая но для большых собак думаю будет легко поворачивать

Добрий день, шановна Маргарито! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишилися задоволені покупкою.