- МаксВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 3. Колір: Зелений
Гарний повідець,міцний,довжина 3м в самий раз,карабін надійний!
- Переваги:
- Все ок!
- Недоліки:
- Немаж
Представник постачальникаДобрий день, шановна Максиме! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця СoLLaR брезент та залишилися задоволені покупкою!
- АнатолійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.5. Колір: Зелений
Класний повідець. За три роки ні разу не відводив.
Купивши новий - зрозумів, що старий втратив вже колір та розтягнувся.- Переваги:
- Вартість, українське виробництво
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день, шановний Анатолію! Дякуємо за зворотний зв'язок та чудові фото! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця CoLLaR та залишилися задоволені покупкою.
- Виктор Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.5. Колір: Зелений
Хороший, очень крепкий поводок, взял для Стаффа, но именно этот поводок подойдёт даже для Алабая!
Представник постачальникаДобрий день, шановний Вікторе! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця СoLLaR брезент та залишилися задоволені покупкою!
- Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: ChakBanan. Довжина: 5. Колір: Хакі
Повідець добрий,карабін надійний,але для мене особисто трохи широкий.
- Переваги:
- Робить свою справу добре,світловідбівний.
- Недоліки:
- Широковатий для моєї долоні.
- Продавець ChakBanan
Дякуємо Вам за відгук!
- Олександр Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 3. Колір: Зелений
Чудовий повідець і довжина підходяща
Представник постачальникаДобрий день, шановний Олександре! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця Collar та залишилися задоволені покупкою.
- Гетманова Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 2. Колір: Зелений
Очень хороший поводок, у нас собака хаски 26 кг, он как раз нам подошел.Она сильно тянет, а он выдерживает
- Переваги:
- качественный
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день, шановна Юліє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця CoLLaR та залишилися задоволені покупкою!
- Игорь К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Зелений
Хороший поводок. Пока всем довольны. Посмотрим на сколько хватит.
Представник постачальникаДобрий день, шановний Ігорю! Дякуємо за зворотний зв'язок! Сподіваємося, що Ви оціните переваги повідця CoLLaR та Ви залишитеся задоволені покупкою.
- Евгения Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 3. Колір: Зелений
Відміний. Купила другий на зміну.
Представник постачальникаДобрий день, шановна Євгеніє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця CoLLaR та залишилися задоволені покупкою!
- Наталья Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Зелений
Дуже підходить амуніція Collar для моїх великих собак. Завжди купую тільки її, то довіряю. Але цього разу вибору не було й довелося купити з малим карабіном. Подивлюся, як надовго його вистачить
- Переваги:
- Міцна
- Недоліки:
- Малий карабін
Представник постачальникаДобрий день, шановна Наталіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця CoLLaR та залишилися задоволені покупкою! Карабін виготовлено з високоміцного алюмінієвого сплаву. Він надійно кріпиться, не іржавіє, а також швидко пристібається та відстібається від нашийника. Якщо у Вас дуже активний собака, ми рекомендуємо звернути увагу на повідець EVOLUTOR — посиланняВін оснащений карабіном з авіаційного алюмінію і витримує навантаження 500 кг. До того ж на продукцію EVOLUTOR діє довічна міжнародна гарантія якості.
- Ірина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 2. Колір: Зелений
Відмінна якість
Представник постачальникаДобрий день, шановна Ірино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги повідця CoLLaR та залишилися задоволені покупкою!
- Олександр Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Зелений
Класний повідець, міцний
Представник постачальникаДобрий день, шановний Олександре! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги повідця CoLLaR та залишилися задоволені покупкою!
- Наталія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 2. Колір: Зелений
Хороший и качественный поводок.
Представник постачальникаДобрий день, шановна Наталіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги повідця CoLLaR та залишилися задоволені покупкою!
- Наталія Ж***Відгук від покупця. Продавець: AMZip Care
Гарний, міцний повідець, брала для алабая
- Переваги:
- Карабін добротний, повідець не ріже руку, міцний
- Продавець AMZip Care
щиро вдячні за ваш відгук!
- Ирина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 3. Колір: Зелений
Представник постачальникаДобрий день, шановна Ірино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідці CoLLaR та залишилися задоволені покупкою.
- Александр Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 3. Колір: Зелений
карабін повідець міцний користуватись зручно. Ротвейлер 45-50 кг.
- Переваги:
- зручний міцний
- Недоліки:
- не виявив
Представник постачальникаДобрий день, шановний Олександре! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця CoLLaR та залишилися задоволені покупкою!
- Антон П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 3. Колір: Зелений
Представник постачальникаДобрий день, шановний Антоне! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця CoLLaR та залишилися задоволені покупкою!
- Тетяна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Зелений
Міцний, відповідає опису
Представник постачальникаДобрий день, шановна Тетяно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця CoLLaR та залишилися задоволені покупкою!
- Виталий О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 3. Колір: Зелений
Хороший, прочный поводок.
- Переваги:
- Качество, цена.
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день, шановний Віталію! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця CoLLaR та залишилися задоволені покупкою!
- Татьяна Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 2. Колір: Зелений
Гарний повідець.Може для кого буде заширокий, але то треба звикнути. А так, міцний, кріпення гарне, для мого німця підійшов.
- Переваги:
- Надійний
- Недоліки:
- Ярослав М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 3. Колір: Зелений
Поводок класний
- Переваги:
- Якість гарна,для собаки вагою 35кг в самий раз
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, шановний Ярославе! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця CoLLaR та залишилися задоволені покупкою!
- Анастасия Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 3. Колір: Зелений
Занимаемся породой "московская сторожевая". Поводки 3м просто спасение, особенно когда этот теленок увидел кота.. Отличный формат поводка, удобен в использовании. Надежный карабин и плотный брезент. Рекомендуем
Представник постачальникаЗдравствуйте, уважаемая Анастасия! Благодарим за обратную связь! Мы рады, что Вы оценили преимущества поводка CoLLaR и остались довольны покупкой!
- Валентин С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Зелений
!!!!ок++
Представник постачальникаЗдравствуйте, уважаемый Валентин! Благодарим за обратную связь! Мы рады, что Вы оценили преимущества поводка CoLLaR и остались довольны покупкой!
- Ирина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Зелений
Поводок очень крепкий, широкий! Надеюсь, прослужит долго.
- Переваги:
- Крепость
Представник постачальникаЗдравствуйте, уважаемая Ирина! Благодарим за обратную связь! Мы рады, что Вы оценили преимущества поводка CoLLaR и остались довольны покупкой!
- Алексей З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 3. Колір: Зелений
Вот три метра это оптимальная и удобная длинна. При намотке на руку имеет обьем, но брезент мягкий и не царапает руку. Отличный поводок для контроля крупных питомцев жаждущих рвануть поиграть с другими собаками, в агрессивном режиме собака не убежит от хозяина.
- Переваги:
- Карабин, прочность.
- Недоліки:
- Не наблюдаю.
Представник постачальникаЗдравствуйте, уважаемый Алексей! Благодарим за обратную связь! Мы рады, что Вы оценили преимущества поводка CoLLaR и остались довольны покупкой!
- Михайло Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Зелений
Повідок дуже класний. Всім раджу!!!
- Переваги:
- Надійний, міцний , витримає великих собак .
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, шановний Михайло! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця CoLLaR та залишилися задоволені покупкою!
- Роман У***Відгук від покупця. Продавець: ВС Retail. Довжина: 3. Колір: Жовтогарячий
После двух дней прогулок с Алабаем в возрасте 3-х лет, 65 кг. поломался карабин. Т.к. прочность и длинна поводка устроила, купил в магазине карабин за 50 гривен, и поменял. Поводком в целом доволен, собака тоже)))
- Переваги:
- Широкий прочный поводок, чем то схож с буксировочным троссом!))) Материал самого поводка качественный. Цена тоже порадовала
- Недоліки:
- Очень слабый карабин.
- ВС R***
Спасибо за Ваш отзыв. Мы обязательно передадим информацию в соответствующий отдел.
- Iryna N***Продавець: Rozetka. Довжина: 2. Колір: Зелений
Для неслухняних і активник песиків
- Переваги:
- Надійний
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день, шановна Ірино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця Collar та залишилися задоволені покупкою.