- Юлія Г***Відгук від покупця. Продавець: Abroad. Колір: Чорний з зеленим
Не працюють педалі.Зовсім.
- МарияВідгук від покупця. Продавець: Abroad. Колір: Чорний з зеленим
Хороший руль
- Недоліки:
- Вибрации на руле нету, хотя в характеристиках пишут что есть
- Андрій П***Відгук від покупця. Продавець: Abroad. Колір: Чорний з зеленим
За свою ціну хороше кермо. Відкатав поки що тільки в тестовому режимі. Але вже встиг знайти в ньому як плюси так і мінуси. Почну з мінусів. Кермо має непоганий такий люфт. По факту на 2 клавіші менше. Тому що передачі вгору/вниз це кнопка 6 і 7, а на самому рулі теж дві кнопки запрограмовані під номером 6 і 7, тому коли в налаштування "біндиш" кнопки на рулі 6 і 7, то збиваються раніше забінжені кнопки на передачах які теж 6 і 7. Також не біндиться центральна кнопка, яку я хотів поставити як "клаксон", дивно, тому що вона натискається, але в налаштуваннях вона не біндиться. З плюсів наче як все інше гуд. За таку ціну краще не знайти. Педалі якісні, коробка передач хороша, лепестки прикольні. Само кермо просте, але непогане. Сподіваюся як награю більше на ньому годин, додаткових проблем не вилізе.
- Переваги:
- За свою ціну кращого варіанта не знайти
270°
Якісні педалі, коробка і прикольні лепестки. - Недоліки:
- Кермо непогано так люфтить. Мінус 2 кнопки через помилку програмування(детальніше описав вище)
Центральна кнопка натискається, але в налаштуваннях на неї нічого не можна поставити.
- Алексей Н***Відгук від покупця. Продавець: BAZAЄ. Колір: Чорний
Спасибо, нифига не видит дисковода нет на компе. Автоматом драйвер не подтягивает и вообще эта залепуха теперь в Австрии и обратно не могу вернуть. Розетка ты стала мусором с такими
- Недоліки:
- Все
- Катерина Б***Відгук від покупця. Продавець: BAZAЄ. Колір: Чорний
Вцілому, класний дивайс. Діти задоволені. Ціна відповідає якості.
- Переваги:
- Сучасний дизайн. Гарний функціонал.
- Недоліки:
- Не досить зручні кріплення
- Илья Б***Відгук від покупця. Продавець: High level. Колір: Чорний
Кермо просто супер, все працює, можна в Грати такі ігри як Евро Трак Симулятор 2, City Car Driving, Assetto Corsa, та інші ігри які підтримують кермо, кермо на 270°, мертвих зон немає, є КПП (Коробка передач), брав за 2,750ГРН, за таку ціну ніде не знайшов більше, бо я хотів з педалями, кермом більше 180 градусів і з КПП, дуже гарне кермо, 100% рекомендую, але якщо вам руль не сподобався по ціні, пропоную пошукати краще, але прийдеться трохи більше віддати грошей, це все, ще раз кажу КЕРМОМ ЗАДОВОЛЕННИЙ РЕКОМЕНДУЮ
- Переваги:
- Ціна, Коробка Передач, без Мертвих Зон
- Микита А***
К играм таким как Форза нфс и так далее он подходит