Відгуки покупців про Жіноча хутряна шапка, чорно-сіра
- Ірина Г***Відгук від покупця. Продавець: Friendly Group. Розмір: One Size. Колір: Темно-сірий
Чудова шапка! Дуже класно сидить мякеньке хутро! Якість обслуговування на вищому рівні
- Продавець Friendly Group
Ірина, дякуємо вам за зворотній зв'язок і приємний відгук! Нам дуже важливо знати, що наші покупці задоволені нашими товарами.
- Наталія В***Відгук від покупця. Продавець: Homeday. Колір: Темно-сірий
Прийшла вчасно.Гарна шапка,м'яка, тепленька. Дякую.
- Продавець Homeday
Наталія, раді, що змогли виправдати ваші очікування. Будемо раді бачити вас знову!
- Світлана К***Відгук від покупця. Продавець: Homeday. Колір: Темно-сірий
Дякую за шапочку ,сподобалась перший раз замовляю через інтернет без примірки, тепла красива і зручна
- Переваги:
- Красива сучасна
- Недоліки:
- Все влаштовує.
- Продавець Homeday
Світлана, велика подяка за ваш позитивний відгук! Вдячність клієнтів - для нас найбільша нагорода!
- Валентина С***Відгук від покупця. Продавець: Friendly Group. Розмір: One Size. Колір: Темно-сірий
Шапка мені дуже сподобалася. Вона приємна на дотик, гарна, легко одягається. Має в'язану підкладку. Ніде не давить, легенька. Так, як вона легко одягається і знімається завдяки еластичному матеріалу, то волосся не здавлюється- зачіска не псується. Чесно, мої очікування вона перевершила. Вигляд відповідає фото
- Переваги:
- Гарна, тепла
- Продавець Friendly Group
Валентина, ми дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно отримувати високу оцінку нашого товару! Будемо щасливі бачити вас серед наших постійних покупців!
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: SunDay. Розмір: One Size. Колір: Кавовий
Для холодной осени или тёплой зимы прекрасное приобретение.
- Продавець SunDay
Тетяна, ми дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно отримувати високу оцінку нашого товару! Будемо щасливі бачити Вас серед наших постійних покупців!
- МагдаВідгук від покупця. Продавець: Homeday. Колір: Темно-сірий
Шапка на - 6 С показала отлично. На любой размер головы. при входе в теплое помещение - не парит, что важно. Вид не праздничный, ходить на работу. В верхней части крестообразное соединение, поэтому одевать по форме. Шов в таком случае сбоку, а не сзади. В целом, довольна. Бирка изготовителя отсутствует, шапка без бренда.
- Переваги:
- Теплая, безразмерная, не парит
- Недоліки:
- Шов сбоку
- Продавець Homeday
Магда, дякуємо за відгук. Щиро сподіваємося на приємну співпрацю і надалі!
- Николай Г***Відгук від покупця. Продавець: SunDay. Розмір: One Size. Колір: Темно-сірий
Що чекав, то і отримав
- Переваги:
- Все згідно опису
- Недоліки:
- Поки немає
- Продавець SunDay
Микола, дякуємо за замовлення та відгук. Завжди будемо Вам раді в нашому інтернет-магазині!
- Ярослав Б***Відгук від покупця. Продавець: Friendly Group. Розмір: One Size. Колір: Темно-сірий
Згідно опису
- Продавець Friendly Group
Ярослав, дякуємо за відгук. Щиро сподіваємося на приємну співпрацю і надалі!
- Благодарна Ю***Відгук від покупця. Продавець: SunDay. Розмір: One Size. Колір: Темно-сірий
Дякую Вам за гарні і теплі шапки за приємними цінами! Мирного неба і вдалих продажів!)
- Продавець SunDay
Юлія, велика подяка за Ваш позитивний відгук! Вдячність клієнтів - для нас найбільша нагорода! Дякуємо за побажання, переможного нового року!
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: SunDay. Розмір: One Size. Колір: Темно-сірий
Отримала замовлення швидко. Якість дуже гарна .
- Продавець SunDay
Олена, дякуємо Вам за зворотній зв'язок і приємний відгук! Нам дуже важливо знати, що наші покупці задоволені нашими товарами.
- Елена К***Відгук від покупця. Продавець: Homeday. Колір: Темно-сірий
Отличная и удобная
- Продавець Homeday
Олена, дякуємо за замовлення та відгук. Завжди будемо Вам раді в нашому інтернет-магазині!
- Анастасія С***Відгук від покупця. Продавець: SunDay. Розмір: One Size. Колір: Кавовий
Класна!
- Продавець SunDay
Анастасія, дякуємо Вам за зворотній зв'язок і приємний відгук! Нам дуже важливо знати, що наші покупці задоволені нашими товарами.
- Інеса Г***Відгук від покупця. Продавець: SunDay. Розмір: One Size. Колір: Кавовий
Дуже гарна шапка,тепла, хутра ніжне приємне на дотик,зимой те що треба.
- Переваги:
- Зручна,тепла
- Продавець SunDay
Інеса, дякуємо за позитивний відгук! Ваша думка дуже важлива для нас! Сподіваємося, що й надалі наша продукція викликатиме лише позитивні емоції!
- Марсель Н***Відгук від покупця. Продавець: SunDay. Розмір: One Size. Колір: Темно-сірий
Бабушка довольна!
- Продавець SunDay
Велика подяка за Ваш позитивний відгук! Вдячність клієнтів - для нас найбільша нагорода!
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: SunDay. Розмір: One Size. Колір: Кавовий
Дякую, шапкою задоволена. Зразу, як отримала, випрала. Все добре: хутро на місці. М'яка, зручна, приємна на дотик.
- Переваги:
- Зручна, тепла.
- Продавець SunDay
Ірино, велика подяка за Ваш позитивний відгук! Вдячність клієнтів - для нас найбільша нагорода!
- Оксана Т***Відгук від покупця. Продавець: SunDay. Розмір: One Size. Колір: Темно-сірий
гарна річ! взагалі, шапки не ношу, обмежуюсь капюшонами, але, коли сильний вітер, або сніг, дощ - витягла з сумки, наділа і вуаля, зачіска збережена, суха) в капюшон вже не так задуває вітер.
але треба враховувати - на коротку зачіску, якщо вітер, то трохи продуває у вуха. у мене волосся пишне, тому мені підійшла дуже класно!
доставка оперативно, ціна, якість відповідають заявленому.
рекомендую!)Відповідність вказаним розмірам
- Продавець SunDay
Оксано, дякуємо за Вашу увагу та високу оцінку. Раді, що Вам сподобалося. Намагатимемося приємно дивувати Вас новими товарами. Будемо щасливі бачити Вас серед наших постійних покупців!