- ОлегВідгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір корпусу: Ясен Шимо світлий
Ввічливе обслуговування!Отримав вчасно і без пошкодження.Добре запаковано і укомплектовано. Присутня зрозуміла схема збірки і повний комплект деталей (іще і зайві саморізи залишились)
- Переваги:
- Гарний вид,як на фото.Швидка і зрозуміла збірка.
- Недоліки:
- Не знайшов
- Продавець ВерестМ
Добрий день, Олегу! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що наші меблі відповідають Вашим очікуванням. Для нас важливо, щоб кожен покупець залишався задоволений, і ми завжди прагнемо покращувати нашу продукцію. Сподіваємося, що наші меблі створюватимуть затишок і комфорт у Вашому домі ще довгий час. Дякуємо, що обрали нас!
- АннаВідгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір корпусу: Ясен Шимо світлий
Гарні меблі, добре обслуговування.
Зрозуміла зборка.- Переваги:
- Продавець ВерестМ
Добрий день, Анно!
Ми дуже вдячні Вам за відгук та фотографії меблів у Вас вдома, користуйтесь із задоволенням)
Чекаємо на Вас знову.
- Руслана Х***Відгук від покупця. Продавець: Mobiliario. Колір фасаду: Графіт / Білий. Колір корпусу: Дуб крафт білий
Перший раз замовляла кухонний модуль онлайн. Менеджер був на зв’язку, допоміг з вибором і відповів на всі запитання. Доставка швидка, комплектація повна. Модуль виглядає саме так, як на фото.
- Переваги:
- Недоліки:
- Поки немає
- Юрій С***Відгук від покупця. Продавець: Mobiliario. Колір фасаду: Білий. Колір корпусу: Дуб Сонома
Дякую за кухонний модуль.
Сподобалась.
Рекомендую.