- Светлана С***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір корпусу: Дуб Сонома
Мені все сподобалося,кухоний модуль прийшов без ушкодження в гарному стані, замовлення прийшло швидко.
- Переваги:
- Ціна.
- Недоліки:
- Нема.
- Продавець ВерестМ
Світлано, добрий день.
Дякуємо безмежно, бажаємо довгих років користування меблями та повертайтеся за наступними покупками! Завжди Вам раді)
- Фарид М***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір корпусу: Ясен Шимо темний
Тут просто все идеально, комплектация, сборка, внешний вид, качество
- Переваги:
- за такие деньги все отлично
- Недоліки:
- нету
- Продавець ВерестМ
Фариде, добрий день.
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір корпусу: Дуб Сонома
Дуже рекомендую продавця! Гарно все упаковано,все Продавець постійно на зв'язку.
- Переваги:
- Все укомплектовано гарно запаковано.
Добрий день, Тетяно!
Дуже вдячні Вам за теплі слова та високу оцінку.
Раді , що Ви залишилися задоволені якістю товару. Сподіваємось побачити Вас серед наших постійних клієнтів.
Приємного користування!
- Григорий Д***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір корпусу: Дуб Сонома
Якість торцовки погана, багато пошкоджень деталей ДСП, стільниці прийшли з битими вуглами, можливо поштарі так везли але все інше це з фабрики 100%
- Переваги:
- Дешеві
- Недоліки:
- Неякісне
- Продавець ВерестМ
Вітаємо, Григорію! При підтвердженні замовлення ми завджи попереджаємо про необхідніть огляду товару перед отриманням на пошті. Всі кути пошкоджені, це 100% пошкодження при транспортуванні. На жаль, тільки ви маєте можливість оглянути посилку при отриманні. Ми зі свого боку попереджаємо, що пошкоджену посилку не потрібно отримувати, за необхідності в найкоротший термін робиться повторна відправка.
- Віталій С***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір корпусу: Дуб Сонома
Шикарний модуль за свої гроші рекомендую
- Продавець ВерестМ
Вітаємо, Віталію !
Дякуємо, що поділилися своєю думкою про товар. Раді, що ви залишилися задоволені покупкою та буде чекати Вас ще на сторінках нашого магазину.
- Роман М***Відгук від покупця. Продавець: ALBAMIX. Колір фасаду: Дуб Сонома. Колір корпусу: Дуб Сонома
Огонь
Дякуємо за ваш відгук!!
- Руслана Х***Відгук від покупця. Продавець: Mobiliario. Колір фасаду: Дуб крафт білий. Колір корпусу: Дуб крафт білий
Перший раз замовляла кухонний модуль онлайн. Менеджер був на зв’язку, допоміг з вибором і відповів на всі запитання. Доставка швидка, комплектація повна. Модуль виглядає саме так, як на фото.
- Переваги:
- Недоліки:
- Поки немає
- Продавець Mobiliario
Добрий день, Руслано! Нам надзвичайно приємно читати такі відгуки. Дякуємо, що обрали нас! Приємного користування та чекаємо на Вас знову.
- Іван Х***Відгук від покупця. Продавець: ALBAMIX. Колір фасаду: Дуб Сонома. Колір корпусу: Дуб Сонома
Хороший шкафчик за свої гроші
- Продавець ALBAMIX
Дякуємо за ваш відгук! приємного користування!
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: Mobiliario. Колір фасаду: Білий. Колір корпусу: Дуб Сонома
Відмінна якість, фурнітура в комплекті, без нарікань.
- Переваги:
- Компактний, дуже легко збирається.
- Продавець Mobiliario
Добрий день, Олександре! Дякуємо за такі теплі слова! Ваша довіра для нас дуже цінна. Хай придбані меблі приносять Вам радість кожного дня.
- Катерина Б***Відгук від покупця. Продавець: Mobiliario. Колір фасаду: Дуб крафт білий. Колір корпусу: Дуб крафт білий
Все прийшло в ідеальному стані, повністю відповідає опису та фото
Досить якісний, за 2 місяці немає жодних ознак використання- Продавець Mobiliario
Добрий день, Катерино! Дякуємо за гарний відгук! Нам надзвичайно приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо, щоб меблі довго приносили комфорт та затишок у Ваш дім.
- Дмитро О***Відгук від покупця. Продавець: ALBAMIX. Колір фасаду: Білий/Дуб. Колір корпусу: Білий
Спочатку не вірно зробив заміри, вибачаюсь. Все добре і якісно! Дякую
- Переваги:
- Якісний і не дорого.
- Продавець ALBAMIX
Дякуємо за ваш відгук! приємного користування!
- Світлана А***Відгук від покупця. Продавець: ALBAMIX. Колір фасаду: Білий. Колір корпусу: Дуб Сонома
Замовляла кухню,менеджер проконсультувала,порадила,людина на своєму місці Кухня хоча і не дорога,але якісна,гарно виглядає ,добре склалась,без нюансів.Дякую.
- Продавець ALBAMIX
Дякуємо за довіру нашій компанії , працюємо з любовью для своїх клієнтів .
- Тетяна Б***Відгук від покупця. Продавець: ALBAMIX. Колір фасаду: Дуб Сонома. Колір корпусу: Дуб Сонома
Быстро доставили, собрали(в комплекте все идёт, кроме крючков, но это не проблема купить самим). Хороший цвет, и визуально качество. Надеюсь прослужит долго. Рекомендую.
- Переваги:
- Быстрая доставка, хорошее соотношение цена-качество
- Недоліки:
- не обнаружили
- Продавець ALBAMIX
Дякуємо за відгук , зауваження передамо на виробництво .
- Фаєр А***Відгук від покупця. Продавець: ALBAMIX. Колір фасаду: Ясен Шимо світлий. Колір корпусу: Білий
Отримали, зібрали, дуже сподобалося
- Переваги:
- Гарна ціна
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: ALBAMIX. Колір фасаду: Дуб Сонома. Колір корпусу: Дуб Сонома
Чудова шафка, ввічливі та професійні менеджери! Усе сподобалось!
- Продавець ALBAMIX
Добрий день! дуже вдячні за ваш відгук!
- Юлія Ч*** ОлексіївнаВідгук від покупця. Продавець: ALBAMIX. Колір фасаду: Дуб Сонома. Колір корпусу: Дуб Сонома
Замовленням повністю задоволена. Швидка доставка, товар непошкоджений, всі деталі в комплекті.
- Переваги:
- Хороша якість, зібрали швидко
- Продавець ALBAMIX
Добрий день! вдячні за ваш відгук, раді, що вам сподобався на товар!
- Андрей К***Відгук від покупця. Продавець: ALBAMIX. Колір фасаду: Дуб Сонома. Колір корпусу: Дуб Сонома
Легко собирается.
- Переваги:
- Цена, качество супер.
- Недоліки:
- Не обнаружено.
- Продавець ALBAMIX
Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що вам сподобалось!
- Нестерова А***Відгук від покупця. Продавець: ALBAMIX. Колір фасаду: Дуб Сонома. Колір корпусу: Дуб Сонома
Робила замовлення на дві модульні шафи для кухні. Замовляла окремо. Доставка так вигідніша. Прийшли швидко. Збирала не сама. Запросила майстра з меблів. Звбрав швидко і повісив десь за півтори години. Недоліків при збиранні не було. Дуже задоволена новими шафами. Комплектація відмінна. Колір Дуб Сонома.
Дякуємо за відгук ,дякуємо за замовлення! Гарного дня
- Богдан Г***Відгук від покупця. Продавець: ALBAMIX. Колір фасаду: Дуб Сонома. Колір корпусу: Дуб Сонома
Залишився задоволений покупкою. Чудове обслуговування, приємна ціна та якість. Зібрав десь за годину. Дуже вмістка та практична.
- Переваги:
- Вмістка. Практична. Гарна ціна.
Дякуємо за відгук ,дякуємо за замовлення! Гарного дня
- Іван З***Відгук від покупця. Продавець: ALBAMIX. Колір фасаду: Дуб Сонома. Колір корпусу: Дуб Сонома
Шафа зібралася добре . Комплектація пакування також на рівні Все підійшло ідеально Доставка швидка Відправили оперативно
Вже в експлуатації Продавця Рекомендую. Хороше співвідношення ціна-якість- Переваги:
- Все добре розмічено і просверлене Все підійшло ідеально Шурупи цвяшки і заглушки з малим запасом. Шестигранник
- Недоліки:
- Незначним недоліком вважаю теищо в комплекті не йдуть гачки для стіни тоді як вушка кріплення йдуть. Кинути 2 крючка певно забули))) І не було силіконових демпферів щоб дверцята не бамкали. Дрібнички
- Продавець ALBAMIX
Дякуємо за відгук та замовлення!Передали ваші побажання до виробництва! Гарного дня
- Ольга Б***Відгук від покупця. Продавець: ALBAMIX. Колір фасаду: Дуб Сонома. Колір корпусу: Дуб Сонома
Все супер))
- Продавець ALBAMIX
Дякуємо за відгук та замовлення! Гарного дня
- Светлана Ф***Відгук від покупця. Продавець: ALBAMIX. Колір фасаду: Ясен Шимо світлий. Колір корпусу: Білий
Спасибо большое, ребята!!!
Очень довольны. Мы когда получили наши шкафчики- думали, ну сейчас начнётся игра в конструктор.... Будут шурупы не совпадать с отверстиями и т.д, будет "косо криво лишь бы живо "
А в действительности- пришло идеально все упаковано и все сошлось, прямо сборка была можно сказать идеальной 9 из 10!!!!!
Все ровненько и красиво.
Вашим магазином я вполне довольна, надеюсь шкафчики прослужат долго, качество их тоже очень хорошее.
P.S.брали два шкафчика, у одного не было заглушек на конфирматы. Претензий нету, т.к. в описании их нету
Просто непонятно, почему в одних есть , а в других нету.
Все фото есть.
Спасибо))- Переваги:
- Отличный за свои деньги. Хорошее крепление в комплекте, быстро собрали
- Недоліки:
- Все ок, но нету заглушек для наружной стороны шурупчиков