Відгуки покупців про Шампунь для кучерявого волосся з екстрактом бамбука та оливковою олією Kallos Cosmetics 300 мл (4888889515843)
Є в наявності
- Инна Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 300 мл
волосы длиной чуть ниже плечей, химия, сильная и нещадящая. Волос сухой, немного пушится. Вводные у меня хорошие- волосы не требуют особого ухода. От шампуня и ополаскивателя нужно было небольшое утяжеление и сбивка волос в пряди.
Как повлиял этот шампунь в паре с ополаскивателем? да никак.
Никак + сильное жжение и чесание кожи(пока только второе мытье и я не могу быть уверенной, что это из-за шампуня или ополаскивателя).
Волосы пушатся сильнее, в локоны не сбиваются.- Переваги:
- приятный мандариновый аромат, увы, совершенно не стойкий. Приятная консистенция и дизайн упаковки, наличие мягкого дозатора.
- Недоліки:
- моет точно так же, как кусок детского мыла или любой шампунь за 30 грн. (разве только пенится лучше)
- ІринаПродавець: Rozetka. Об'єм: 300 мл
Ганий шампунь з приємним ароматом, перших 2 рази здавався зажорстким, тепер дуже бережливо очищає , маленький розхід , аплікатор зручний. Але на кудрі ніяк не впливає. Волосся як і після іншого шампуню.
- Переваги:
- Комфортний дозатор, приємний не химозний аромат, гарно очищає.
- Недоліки:
- На кудрі не впливає ніяк, а хотілось би щоб оформлювало хоч якось , бо тільки назва для кудрявого волосся.
- Ніна С***Продавець: Rozetka. Об'єм: 300 мл
шампунь гарно доглядає за кудрявим волоссям, локони не пересушені, гарно вкладаються, не має такої пухнастості як від інших марок, пахне приємно
- Переваги:
- не має такої пухнастості як від інших марок, пахне приємно
- Недоліки:
- для мене не виявлено
- Alexa L***Продавець: Rozetka. Об'єм: 300 мл
Шампунь хорошый , придает блеск кудряшкам , они не путаются и не выглядят как мочалка . Приятно пахнет
- Переваги:
- Всё нравится , кудряшки одна к одной и блестят