Відгуки покупців про Комплект SARAFOX Game Trigger: сенсорні напальчники, два тригери G21 для мобільного геймінгу/ігор/кіберспорту/телефону iOS, Android з автоклікером

Оцінка користувачів 4.1/5
  • Назар Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Playsole Vinyls

Якщо честно не дуже зайшли,відклик доволі слабкий,можливо залежить від моделі телефону

• Влад К***
    Відгук від покупця. Продавець: Playsole Vinyls

Сами тригеры по задумке классные, но нажатия мягкие и тяжелые(нужно сильно нажимать до клика), прилегают не сильно плотно и разъезжаются даже в чехле

Переваги:
    дизайн и напаличники
    Недоліки:
    не сильно крепятся и не комфортные нажатия
  • Лисенков О***
    Відгук від покупця. Продавець: Playsole Vinyls

Ну вообще прикольно ну до них треба привикати так що якщо ви довго привикаєте до нового управління не рекомендую. Мені сподобалося. Напальчники просто бомба. Якщо хочеться нові ощущение покупайте. Дуже красива упаковочка ну і все ви прям вау не получите. Я просто вже звик грати в чотири пальці і якось неудобно мені але все равно гаджет крутий хто не вміє в чотири пальці грати з цим ви можете навчитися.

Переваги:
    Прикольно
    Недоліки:
    Іноді саме тикає по екрану але це рішається просто вимкнути і включити телефон
  • Роман Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Playsole Vinyls

За свою ціну дуже хороша річ

• Данил П***
    Відгук від покупця. Продавець: Playsole Vinyls

За такую сумму , напалечники на сенсор не реагируют , с большим трудом … а один из четырех тригеров через раз реагирует тоже … не знаю за что я отдал пол тысячи …

• BOBR
    Відгук від покупця. Продавець: Playsole Vinyls

Все дуже добре.Реагує сразу на дотик пальців

Переваги:
    Для Ігор саме то
    Недоліки:
    Немає.Але якщо не правильно користуватися то будуть
  • Катерина
    Відгук від покупця. Продавець: Playsole Vinyls

Отлично, триггеры подходят для игры в call of duty. Стало куда проще играть, для тех кто хотел бы перейти на другой стиль боя, самое оно. Напальчники хорошо скользят, тонкие, но слегка спадают.

Недоліки:
    Спадают напальчники. Из-за триггера экран иногда перестает реагировать на касание второго пальца.
  • Светлана Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Playsole Vinyls

Ребенку понравились,но желание быстро перегорело,поэто теперь просто лежат на полке

• Ян П***
    Відгук від покупця. Продавець: Playsole Vinyls

За цю ціну,товар дійсно якісний, це дійсно зручно для тих хто хоче грати в 4 і більше пальців в шутери.

Переваги:
    Ціна,якість пластику. Приємно натискаєтся , приємно на дотик,легко у використанні, легко знімається.
    Реагує на клік добре
    Недоліки:
    Недоліки будуть після довгого використання,якщо вони будуть.
  • Владимир Ж***

Вообще супер штука ,рекомендую