- Виктор К***Відгук від покупця. Продавець: RGSM
Виконує свої функції.
- Продавець RGSM
Вітаю! Дякую за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалася Ваша покупка. Кожен наш клієнт для нас особливий, і ми намагаємось забезпечити найкращий сервіс саме для Вас. Сподіваємося побачити Вас знову!
- Роман П***Відгук від покупця. Продавець: RGSM
Криве навіть за ці гроші
- Недоліки:
- Криве
- Себастіан П***Відгук від покупця. Продавець: RGSM
Швидка відправка , товар відповідає опису .
- Продавець RGSM
- Олександр В***Відгук від покупця. Продавець: RGSM
- Вадим С***Відгук від покупця. Продавець: RGSM
отличный
- Андрій М***Відгук від покупця. Продавець: RGSM
Очень удобная вещица особенно для расклейки телефона
- Переваги:
- Цена, удобство
- Константин С***Відгук від покупця. Продавець: RGSM
гарна якість
- Переваги:
- добра
- Недоліки:
- за таку ціну нема
- Продавець RGSM
Вітаю! Дякую за ваш відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалася ваша покупка. Кожен наш клієнт для нас особливий, і ми намагаємось забезпечити найкращий сервіс саме для Вас. Сподіваємося побачити Вас знову!
- Олексій Р***Відгук від покупця. Продавець: RGSM
Все Супер,рекомендую продавця.
- Продавець RGSM
Вітаю! Дякую за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалася покупка. Сподіваємось побачити Вас знову!